- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
Ayyy benim annem hiç kilo aldın demez ye ye aç kalma der
İyi akşamlar canım bereketli olsun aldıkların
Palamut fırında güzel oluyor bol soğan patates sarımsak limon baharat filan koyuyorum lezzetli oluyor afiyet olsun
Valla benim kiymam azdi oyuzden ekmek sogan yumurta da koydum . Pekmezi ilk kez denedim koftelerimide kalin yaptim bu evde 3. Yapisim ama en guzeli bu oldu ekmegim de onceknde pogaca hamuru gbi yapmstm bu tam ekmek oldu bu defa icine disina yumurta kullanmadim . Su maya seker tuz ve un .
Size de afiyet olsn smdiden . Bizde genelde haftasnlari bu tarz yemekleri yapiyorz pizza vs ama kac gndur klasik yemeklerden skldm canim degsklik istedi . Yarin da palamutu ayni dedgn gbi tatflre baKyim da firinda yapmayi dusunuyorum
Tamam canim palamut cok lezzeltli bi balik degul somon aliyordum genelde de oda 35 tl idi kilosu 1 tanesi de cok buyuk en az 50 tl verecektm veremedim yani degsklk olsun dedim son 2 3 tur somon aldim zaten . Insallah yenir guzel olurPekmez lezzetlendiriyor güzel olmuştur.
Hamburger Ekmeklerimiz ayni olmuş bende yumurta koymuyorum çok lezzetli olmuştur
Ekmek benim güzel oluyordu ama yenilmiyor 1 tane yiyoruz patlıyoruzen ekonomik menü oluyor aslında :)
Kış aylarında alternatif yok pek iyi oluyor. Evdekiler mis gibi Zaten en iyisi.
Ben bi ara sırf sokak lezzetleriydiıslak hamburger yaptım süper oldu aklımda o da var ama uğraştırıyor. Hatay usulü soslu döner demedim falan güzeldi ama dedim artık yeter sebze bulayım :) pek sebze de yok burada hep aynı şeyler. Bende balık almayı düşünüyorum da balıkçılarda çok pahalı Pazar bulmam lazım, bende deneyeceğim onu sen yazarsın nasıl oldu diye.
Tamam canim palamut cok lezzeltli bi balik degul somon aliyordum genelde de oda 35 tl idi kilosu 1 tanesi de cok buyuk en az 50 tl verecektm veremedim yani degsklk olsun dedim son 2 3 tur somon aldim zaten . Insallah yenir guzel olur
Kiz biz esimle 2 ser yedik hamburger1 tane de kizima yaptim o bitiremedi 1 ekmegm dha artti sade . Hicte ekonomik olmadi tursu kivircik chedar kiyma patates yag un derkene bence baya maliyetli disardan alinana pahali diyoruz ama hemen hemen o parayi buluyor sadece tam doyumluk yiyorsun iste icine sine sine yiyorsn bide
Icecekte aldim ben iste uludag limonata istedi benjm kiz kucuk sisede kendine hosune gitti buyugnude bize aldm biz ramazan harici pek icecekte almiyoruz ayy yazin bi kola alayim dedim fiyatina inanamadim ne kdr zaman almamissam hele 4 5 tl saniyirum halaEvet pek lezzetli değil ama nedense ben seviyorum palamudu biz kızartıldık çocukluğumu hatırlatıyor ondan seviyorum sanırım :) ben somonu da sarımsak zeytinyağı ile soslayıp dinlendirip pişiriyorum aynısı palamuta da güzel olur sanırım. Olur Canım değişiklik iyi ben hep pişmiş alıyorum hamsi bile 50 tl üstüne geliyor pahalı oluyor. Bir de ev kokmasın diye de almıyordum ama fırına verdim bi kere evdekiler olmaz dedi ama çok beğenmişlerdi çıtır seviyorlar hamsiyi çıtır oldu fırında hemde sağlıklı.
Valla süpersin ben 1 taneyi bitiremedim ki kilomda fazla heturşum var evde, chedar almam 300 gr kıyma yetiyor ama 2’şey yesek baya maliyetli olur ekmek alsam mı yapsam mı diyordum ama şimdi ekonomi diyince yapayım en iyisi az yapacağım ekmeği de öyle maliyet kısalım ay ekonomist olacağız valla hayır işin sonunda survivor gibi yüksek para ödülü de yok
Bazen öyle diyorum Zaten aynı fiyat dışarıdan söyleyeyim gözüm yemedibiz içeçek koyamıyoruz onda içecek var hiç olmazsa :)
çok kötü olmuş canım çok üzüldüm yazınca bebeğinde küçük elektrik olmayınca ev ısınmaz küçücük bebeğinle( Allah yardımcınız olsun inşallah gelir en kısa zamanda elektrik
Cedric1003 okyonus Zeynolin44 zerya271210 Penguen unuttuğum daha varmı bilmiyorum tek tek daha okuma fırsatım da olmadı ama hepinize Teşekkür ederim kızlar Bugun gelmiş elektirik ama yine gelip gidiyormus.Cocuklar hem karanliktan kötü durdalardi hemde soğuktan dondu onlar hasta olmasin diye cok ugrastik gerildik ama ben hastalandim.Ev berbet durma su kaynatmaktan ve soğuktan her yer akti camlar duvarlar. kombi cam balkon falan donmuş.arabamiz görünmüyor.saçaklarda 1 er metrelik buzlar sarkmis.bunlar bizim evdeki zarar ziyan genel olarak ilçede baya hasar var.herkes ciddi anlamda hem mağdur oldu hemde maddi zarar gördü genelde kombiler ve beyaz eşyalar arızalıymis komşularımızda.Biz eve yarın gideceğiz inşallah bizde maddi hasar yoktur manevi ve fiziki olarak fazlaca hasar gördük Ama Allah yinede beterinden korusun bunada şükür
Canim cok cok gecmis olsunnCedric1003 okyonus Zeynolin44 zerya271210 Penguen unuttuğum daha varmı bilmiyorum tek tek daha okuma fırsatım da olmadı ama hepinize Teşekkür ederim kızlar Bugun gelmiş elektirik ama yine gelip gidiyormus.Cocuklar hem karanliktan kötü durdalardi hemde soğuktan dondu onlar hasta olmasin diye cok ugrastik gerildik ama ben hastalandim.Ev berbet durma su kaynatmaktan ve soğuktan her yer akti camlar duvarlar. kombi cam balkon falan donmuş.arabamiz görünmüyor.saçaklarda 1 er metrelik buzlar sarkmis.bunlar bizim evdeki zarar ziyan genel olarak ilçede baya hasar var.herkes ciddi anlamda hem mağdur oldu hemde maddi zarar gördü genelde kombiler ve beyaz eşyalar arızalıymis komşularımızda.Biz eve yarın gideceğiz inşallah bizde maddi hasar yoktur manevi ve fiziki olarak fazlaca hasar gördük Ama Allah yinede beterinden korusun bunada şükür
Çok tesekkur ederim canm.Elektirik firması ve Dogalgaz firması herkesin elektirigi gidip eşyası bozulduktan 2 gün sonra yaşanan olumsuz hava koşullarından dolayı şartellerinizi indirin aksi halde sorumluluk almiyoruz diye mesaj atıp kendini çok guzel garantiye aldikiGeçmiş olsun ya çok kötü olmuş aslında elektrik kaynaklı sorunlar da dava açanlar vardı ama çözüm olur mu belli olmaz alan vardı elektrik kesintisinden bozulan eşyalar için.
Bir daha olmaz umarım bu Doğum havalarda çocuklar da var
Çok teşekkür ederim.evet canm evimizde konut sigortasi var evi görmeden daha ne var ne yok zarar ziyan hesabı yapadik.Ama elektirik ve doğalgaz firması şartellerinizi indirin diye mesaj atarak kendini garantilemiş.Canim cok cok gecmis olsunn
Eviniz sigortali mi
Birde elektrik kesntisinden kaynakli beyaz esya tv vs hasar gorduyse servisten belge aliyorsunuz elektrik idaresine basvuruyorsunuz hasariniz karsilanuyor diye biliyorum . Cocukla cok zor ben istanbulun gobegnde bile her kis 2 3 gun ayri gunlerde bu cileyi yasiyordum seytan kulagna kursun bu sene hen uz yasamadik o 1 gunde bile ne cileye donusuyordu Allah kolaylk versn
Çok tesekkur ederim canm.Elektirik firması ve Dogalgaz firması herkesin elektirigi gidip eşyası bozulduktan 2 gün sonra yaşanan olumsuz hava koşullarından dolayı şartellerinizi indirin aksi halde sorumluluk almiyoruz diye mesaj atıp kendini çok guzel garantiye aldiki
Ah canım yaa çok üzüldümÇok tesekkur ederim canm.Elektirik firması ve Dogalgaz firması herkesin elektirigi gidip eşyası bozulduktan 2 gün sonra yaşanan olumsuz hava koşullarından dolayı şartellerinizi indirin aksi halde sorumluluk almiyoruz diye mesaj atıp kendini çok guzel garantiye aldiki
Günaydınnn.Bak senin güzel hatırın için tartıldımGünaydın kızlar
Ayyyy çok mutlu oldum darısı banaGünaydınnn.Bak senin güzel hatırın için tartıldım
ne güzel olurDal dal yardımcı olurum Canım elimden geldiğince
Bende korkuyorum istiyorum amane güzel olurCedric1003 le bende girmeye çalışıyoruz ama ben pek anlamadım ne alsam zarar ediyorum (
gelmiş geçmiş olsun tekrarı olmaz inşallah takviye al kendine çorba seviyorsan bol sarımsaklı terbiyeli çorba yapsın kv iç sıcak sıcak o baya toparlıyor insanıCedric1003 okyonus Zeynolin44 zerya271210 Penguen unuttuğum daha varmı bilmiyorum tek tek daha okuma fırsatım da olmadı ama hepinize Teşekkür ederim kızlar Bugun gelmiş elektirik ama yine gelip gidiyormus.Cocuklar hem karanliktan kötü durdalardi hemde soğuktan dondu onlar hasta olmasin diye cok ugrastik gerildik ama ben hastalandim.Ev berbet durma su kaynatmaktan ve soğuktan her yer akti camlar duvarlar. kombi cam balkon falan donmuş.arabamiz görünmüyor.saçaklarda 1 er metrelik buzlar sarkmis.bunlar bizim evdeki zarar ziyan genel olarak ilçede baya hasar var.herkes ciddi anlamda hem mağdur oldu hemde maddi zarar gördü genelde kombiler ve beyaz eşyalar arızalıymis komşularımızda.Biz eve yarın gideceğiz inşallah bizde maddi hasar yoktur manevi ve fiziki olarak fazlaca hasar gördük Ama Allah yinede beterinden korusun bunada şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?