- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
Teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizin olur inşallahhh
Normalde hiç altın takı sevmezdim ama artık diyorum tek favorim altın takı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizin olur inşallahhh
Ay bende önceden istemezdim şimdi çok mutlu oluyorum aldıkça 3 5 gün takıyorum sonra kaldırıyorunNormalde hiç altın takı sevmezdim ama artık diyorum tek favorim altın takı
Ay bende önceden istemezdim şimdi çok mutlu oluyorum aldıkça 3 5 gün takıyorum sonra kaldırıyorun
İyi yolculuklar cnm size çok iyi gelecekHava soguk canım öğlen bir gibi cıkarız 2.30 da varırız inşallah
Yarın kısır kek yapacagım kurabiyede var cay demleriz öyle gün havasında yeriz.Cumartesi ekmek yapacagım veeeee hamburgerrr menüm
Tabi kilo versiyon ya yersinnnnYarın kısır kek yapacagım kurabiyede var cay demleriz öyle gün havasında yeriz.Cumartesi ekmek yapacagım veeeee hamburgerrr menüm
Afiyet olsun canım ayy bu hafta herkes hamburger yaptıAfiyet olsun iyi oluyor bazen ben geçen gün büyük hevesle yaptım güzelde oldu ama yiyemedim 1 kaşık aldım midem kaynamaya başladı artık Doğumdan sonra. Bende yanar demiştim ama dedim yerim hemen mide ilacı ve soda idare ederim ama olmadı.
Bende hamburger yapacağım :) ama yarın mı yapsam diyorum Cumartesi gece çalışacak eşim Cuma akşamı yapma planım var bakalım. Bu hafta güzel menüler ama uğraştıcı olacak
Tabi kilo versiyon ya yersinnnn
Afiyet olsun canım ayy bu hafta herkes hamburger yaptı
3hafta tatilde o kop kopppCedric1003 canım tatil ne zaman bitiyor
Sanmıyorum canım ekşi olacağınıYoğurtları mayaladım ama sıcakmış ya inş tutarlar ekşimi olurlar acaba
Hahahhaha Ohhhh missssssss3hafta tatilde o kop koppp
Bende kesik kesik giriyorum canım ondan görememişsindirZeynolin44 tatlım seni çok göremedim sanki bugün kesik kesik okuyorum
Cedric1003 canım tatil ne zaman bitiyor
Dönüş 8 Şubat kızlar3hafta tatilde o kop koppp
Banada yattı bugün grama ekledimDönüş 8 Şubat kızlar
Memlekette olmak güzel şeymiş
Bugün maaş farkı yattı 146
Çok güzel canm güzel günlerde kullanbunu kullanirsin enazindan kışın kazaklarin içinde kimse görmez teklike oluşturmazKızlar gittim kolyemi aldım geldim