• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ay bende önceden istemezdim şimdi çok mutlu oluyorum aldıkça 3 5 gün takıyorum sonra kaldırıyorun👏👏

Aynen benimde amaç o 😂 artık bana altın takı alın diyorum 😂😂 önceden eşim altın kolye almıştı ne gerek var istediğim kitap var onu alsan daha mutlu olurum demiştim ama şimdi kitap ben alırım o altın alsın 😂😂😂

Yarın kısır kek yapacagım kurabiyede var cay demleriz öyle gün havasında yeriz.Cumartesi ekmek yapacagım veeeee hamburgerrr menüm🍔🍟🥤:KK73:

Afiyet olsun iyi oluyor bazen ben geçen gün büyük hevesle yaptım güzelde oldu ama yiyemedim :( 1 kaşık aldım midem kaynamaya başladı artık Doğumdan sonra. Bende yanar demiştim ama dedim yerim hemen mide ilacı ve soda idare ederim ama olmadı.

Bende hamburger yapacağım :) ama yarın mı yapsam diyorum Cumartesi gece çalışacak eşim Cuma akşamı yapma planım var bakalım. Bu hafta güzel menüler ama uğraştıcı olacak 😂

Yarın kısır kek yapacagım kurabiyede var cay demleriz öyle gün havasında yeriz.Cumartesi ekmek yapacagım veeeee hamburgerrr menüm🍔🍟🥤:KK73:
Tabi kilo versiyon ya yersinnnn🤣🤣🤣
Afiyet olsun iyi oluyor bazen ben geçen gün büyük hevesle yaptım güzelde oldu ama yiyemedim :KK43: 1 kaşık aldım midem kaynamaya başladı artık Doğumdan sonra. Bende yanar demiştim ama dedim yerim hemen mide ilacı ve soda idare ederim ama olmadı.

Bende hamburger yapacağım :) ama yarın mı yapsam diyorum Cumartesi gece çalışacak eşim Cuma akşamı yapma planım var bakalım. Bu hafta güzel menüler ama uğraştıcı olacak 😂
Afiyet olsun canım ayy bu hafta herkes hamburger yaptı🤩🤩

İyi geceler hanımlar hepinize tekrar tek tek teşekkür ederim 🥰
Bugün öğlen taksi ile evimize geldik apar topar gittiğimiz için oğlumun bilg.ve kitapları almamistik zaten ana yola kadar yürüdük karanlıkta fazla eşya da toparlayamadik tasiyamazdikta tipi gibi yağıyordu biz çıkarken.Bugun hava güneşli neyseki en kısa sürede erir inşallah karlar.
Sağolsun kv hiç birşey yaptırmadı yedik içtik dinlendik bolca çocuklarlada ilgilendiler biraz rahatlayalim diye.Ama insanın evi gibisi yok.Esimle geldik cantalari boslatip dip köşe evi supurup sildik mutfağı falan toparladık makinada bulaşıklar duruyordu onları yıkadık.3 makina çamaşır yıkadım kuruttum 3 makina daha var.1 haftadır birikmisti üzerimizden çıkanlar falan da eklendi baya çamaşır var.Gidecegimiz gün fasulye bulgur pilavı ve tarhana çorbası yapmıştım o gün yemistik biraz ani bir kararla gidince yemekleri tencereleriyle balkona koyup gittik hiç bişey olmamislar onları ısıtıp yedik akşam yemeginde.yaninada yoğurtlu semiz salatası yaptim.balkon şuan bile -2 derece 🥺Ogluslari uyuttuk eşimle çay içip Atiye izliyoruz.
İnşallah bir daha böyle birşeyle karsilasmayiz.Doguda insanlar 6 ay böyle yaşıyor gerçekten bir kez daha nekadar zor oldugunu anladık.Ev buz tutmuş kbi son ayar açık ve UFO ile takviye yapıyoruz eşim 3 günde ancak ısınır duvarlar falan diyor.faturalar ferman gibi gelir kesin😬
Bizden haberler böyle daha oluyadim umarim herkes iyidir💖

Back