🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

ismine bakıyorum sonra grafikte nasıl gitmiş önce yükselmiş sonra düşmüşse alayım nasılsa çıkar diyorum :) ama çıkmıyor

Öyle olmaz Canım bazen hisseyi yukarı taşıyorlar hikayesini bilmen lazım yani neden çıktı, neden düştür

İş bank mı ziraatmi yapıkredimi? Hesap nasıl açılacak sonra ne yapacagım.Seçim nasıl olacak?

Canım benim banka hesabımda da var ama ben yatırım şirketi kullanıyorum komisyon oranları daha düşük olduğu için. Hangi banka kullanıyorsan oradan aktif edersin Online bankacılıktan yatırım hesabını.

Kaynım borsada çok para kaybetti eltim ile boşanmanın eşiğine geldiler o yüzden hep korktuk borsadan iyi bilmek gerekiyor sanırım

Borsada para kaybedilmez en fazla zaman kaybedersin satarsan kaybedersin, satmazsan beklersin eninde sonunda çıkar. Tabi ki burada biraz aklını kullanmak gerekli, bi hisse 10 tl den 50-100-200 tl çıktıysa ona girmemek lazım çünkü fiyat düzeltme gelir.

Bugün harcamam olmadı akşama
Tavuk ızgara yapacağım yanında şehriyeli bulgur, karnabahar turşum :)
Geç yemek yedik daha akşam yemeği yapmaya girişmedim :)

Çok güzel bayıldımBereketli olsun güzel günlerde sağlıcakla kullan

Güle güle kullan Canım

okyonus
Penguen bereketli olsun kizlar
Kmsl Hnd kolyen cok güzel güzel günlerde tak benim de vardı evi alırken sattık
Teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizin olur inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…