• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kızlar gittim kolyemi aldım geldim💕💕

Eklentiler

• 61A2D9CD-33AE-4E9C-A327-264B112E49A0.jpeg
    61A2D9CD-33AE-4E9C-A327-264B112E49A0.jpeg
    75,2 KB · Görüntüleme: 109
ismine bakıyorum sonra grafikte nasıl gitmiş önce yükselmiş sonra düşmüşse alayım nasılsa çıkar diyorum :) ama çıkmıyor

Öyle olmaz Canım bazen hisseyi yukarı taşıyorlar hikayesini bilmen lazım yani neden çıktı, neden düştür

İş bank mı ziraatmi yapıkredimi? Hesap nasıl açılacak sonra ne yapacagım.Seçim nasıl olacak?

Canım benim banka hesabımda da var ama ben yatırım şirketi kullanıyorum komisyon oranları daha düşük olduğu için. Hangi banka kullanıyorsan oradan aktif edersin Online bankacılıktan yatırım hesabını.

Kaynım borsada çok para kaybetti eltim ile boşanmanın eşiğine geldiler o yüzden hep korktuk borsadan iyi bilmek gerekiyor sanırım

Borsada para kaybedilmez en fazla zaman kaybedersin satarsan kaybedersin, satmazsan beklersin eninde sonunda çıkar. Tabi ki burada biraz aklını kullanmak gerekli, bi hisse 10 tl den 50-100-200 tl çıktıysa ona girmemek lazım çünkü fiyat düzeltme gelir.

Bugün harcamam olmadı akşama
Tavuk ızgara yapacağım yanında şehriyeli bulgur, karnabahar turşum :)
Geç yemek yedik daha akşam yemeği yapmaya girişmedim :)

Çok güzel bayıldım😍Bereketli olsun güzel günlerde sağlıcakla kullan🤩

okyonus okyonus Penguen Penguen bereketli olsun kızlar
Kmsl Hnd Kmsl Hnd gule güle kullan cnm çok güzel 🥳🥳🥳
Kızlar Vakıfbank da bin lira faizsiz masrafsız 4 taksitle nakit avans veriyor . Ben cektim tatildeyken para lazım oluyor sonra öderim 🤷‍♀️

Güle güle kullan Canım

okyonus okyonus
Penguen Penguen bereketli olsun kizlar
Kmsl Hnd Kmsl Hnd kolyen cok güzel güzel günlerde tak benim de vardı evi alırken sattık
Teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizin olur inşallahhh💕💕

Back