- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Kaynımda vaktinde 2 ev 2 araba parası kaybetti daha cok kazanayım diye bir ev bile almadı sonra hepsini kaybettiEvet bizim de bir arkadaşımız bir trilyon kaybetti . Ben öyle yüklü paralarla giremem .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaynımda vaktinde 2 ev 2 araba parası kaybetti daha cok kazanayım diye bir ev bile almadı sonra hepsini kaybettiEvet bizim de bir arkadaşımız bir trilyon kaybetti . Ben öyle yüklü paralarla giremem .
Korkutma kızKaynım borsada çok para kaybetti eltim ile boşanmanın eşiğine geldiler o yüzden hep korktuk borsadan iyi bilmek gerekiyor sanırım
Cok zor bir durum . Bazıları cok hirs yapıyor ben korkarım öyle küçük küçük olsun .Kaynımda vaktinde 2 ev 2 araba parası kaybetti daha cok kazanayım diye bir ev bile almadı sonra hepsini kaybetti
bende sevmem aslında bekarken eşimde çok kaybetmiş o yüzden biriken parayı kendi hesabımda tutuyorum ona bu konuda güvenmemKorkutma kız
Bereketli olsun canım ekliyorumKmsl Hnd canım bu ayki birikime 1gr eklermisin şimdi 1gr aldım Allah bereket versin.
çok güzelmiş hande güzel günlerde takKızlar gittim kolyemi aldım geldim
Teşekkür ederim canım dqhq güzelleri sizin olur inşallahçok güzelmiş hande güzel günlerde tak
Bereketli olsun canımbende 15 gram gümüş aldım :)
Çok güzel bayıldımBereketli olsun güzel günlerde sağlıcakla kullanKızlar gittim kolyemi aldım geldim
ismine bakıyorum sonra grafikte nasıl gitmiş önce yükselmiş sonra düşmüşse alayım nasılsa çıkar diyorum :) ama çıkmıyor
İş bank mı ziraatmi yapıkredimi? Hesap nasıl açılacak sonra ne yapacagım.Seçim nasıl olacak?
Kaynım borsada çok para kaybetti eltim ile boşanmanın eşiğine geldiler o yüzden hep korktuk borsadan iyi bilmek gerekiyor sanırım
Kızlar gittim kolyemi aldım geldim
Hava soguk canım öğlen bir gibi cıkarız 2.30 da varırız inşallahCok zor bir durum . Bazıları cok hirs yapıyor ben korkarım öyle küçük küçük olsun .
siz ne zaman yoka çıkıyorsunuz havalar baya sogukmus
Çok güzel bayıldımBereketli olsun güzel günlerde sağlıcakla kullan
Güle güle kullan Canım
Teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizin olur inşallahhh