• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Herkese iyi geceler ☺️
Tam 47 saat boyunca elektiriksiz kaldık üstelik hiç ama hiç gelmedi apartmandan zor cikiliyor kar 80 ulaştı Ankara'dan ekip gelmiş elektirik hatlarını yapmak için yarına ancak gelicekmis.2 gündür mutfakta ocakta tencereler de ,salonda da piknik tupunde su kaynatarak ısınmaya çalışıyoruz evin içi 14 derece resmen buz tuttuk bugün belki gelir diye bekledik arabamız ve herkesin arabası kardan görünmüyor.ana yollar dışında hiç bir mahalle ve yolu açılmadı bu akşam 8 de artık çocuklarin aglamasina dayanamayıp yollara düştük elimizde çantalar ve bebiş ana yola yürüdük 15 dk boyunca oradan taksi çağırıp kv geldik 9.30 da gelebildik yollar berbat kayiyor.tipi yağıyordu biz gelirken😖
Kafayı yiyeyecktik karanlık susuzluk soğuk çocuklar hiç duraksiz ağladı 2 gündür sıfır uyku sabaha kadar kucaklayarak uyuttuk ikisinide usumesinler diye okadar soğuk ev.kapsonlu swet ile kafalarını kapattık üstüne hırka giydirip yatırdık battaniyelere sardık.2 gün burada kalacagiz inşallah.İcimiz ısındı çocuklar rahayladi yüzlerinde güller açtı 2 saat içinde çok şükür 🙏
Sanki milat öncesi devirdeyiz . 47 saat elektiriksiz be demek 🤷‍♀️🤷‍♀️
cok geçmiş olsun .

Herkese iyi geceler ☺️
Tam 47 saat boyunca elektiriksiz kaldık üstelik hiç ama hiç gelmedi apartmandan zor cikiliyor kar 80 ulaştı Ankara'dan ekip gelmiş elektirik hatlarını yapmak için yarına ancak gelicekmis.2 gündür mutfakta ocakta tencereler de ,salonda da piknik tupunde su kaynatarak ısınmaya çalışıyoruz evin içi 14 derece resmen buz tuttuk bugün belki gelir diye bekledik arabamız ve herkesin arabası kardan görünmüyor.ana yollar dışında hiç bir mahalle ve yolu açılmadı bu akşam 8 de artık çocuklarin aglamasina dayanamayıp yollara düştük elimizde çantalar ve bebiş ana yola yürüdük 15 dk boyunca oradan taksi çağırıp kv geldik 9.30 da gelebildik yollar berbat kayiyor.tipi yağıyordu biz gelirken😖
Kafayı yiyeyecktik karanlık susuzluk soğuk çocuklar hiç duraksiz ağladı 2 gündür sıfır uyku sabaha kadar kucaklayarak uyuttuk ikisinide usumesinler diye okadar soğuk ev.kapsonlu swet ile kafalarını kapattık üstüne hırka giydirip yatırdık battaniyelere sardık.2 gün burada kalacagiz inşallah.İcimiz ısındı çocuklar rahayladi yüzlerinde güller açtı 2 saat içinde çok şükür 🙏
Çok geçmiş olsun canım 🙏

47 saat elektrik olmaması ne demek ya hangi çağda yaşıyoruz

İyi yapmışsınız kv gitmekle sen de biraz dinlenirsin

Günaydın kızlar 🌸🌸tatile son iki gün 🥳🥳🥳
Vardık canım tesekkurler sen nasılsın soğuklar nasıl gidiyor ⛄⛄
dün akşam çok güzeldi kaydık heryermiz morarmış çocuklar gibi eğlendik eşim ankaralı olduğun nasıl belli diyor büyük mağaza poşetlerine oturdum kaydım :)

günaydın işe geldim kahvaltı yaptım çıktım peynir bitti süt yok bugün manav alışverişine gidecek eşim annemlere peynir ve bal ve kaçak çay almak istiyorum.

Günaydın kızlar 3 gün mesaideyim.Bugün yemeğim var mercimek çorbası brokoli salatası nohut turşu yeriz.Öğle arası sebze meyve alışverişimi yaparım.

Herkese iyi geceler ☺️
Ah keşke daha önce gitseymişsiniz😕BiZim kombi yandığı halde biz 3 gündür dönüyoruz kar falanda yok sizi düşünemiyorum perişan olmuşsunuz😞

Bugün anneme geçeceğim kızlar

Ablam kızıyla beraber annemlerde yaşıyordu birkaç senedir ( eşiyle boşandılar )

Şimdi kendi düzenini kurmak için annemlere yakın bir ev tuttu kendine. Yarın taşınacak. Ona yardım etmek için gidiyorum evi temizletmişler ama eşyalar yarın gidecek yerleştiririz hep beraber

Eşim götürecek cuma günü de gelip alacak

Kahvaltı yaptık birazdan evi toparlar çantamızı hazırlarım

Bugün anneme geçeceğim kızlar

Ablam kızıyla beraber annemlerde yaşıyordu birkaç senedir ( eşiyle boşandılar )

Şimdi kendi düzenini kurmak için annemlere yakın bir ev tuttu kendine. Yarın taşınacak. Ona yardım etmek için gidiyorum evi temizletmişler ama eşyalar yarın gidecek yerleştiririz hep beraber

Eşim götürecek cuma günü de gelip alacak

Kahvaltı yaptık birazdan evi toparlar çantamızı hazırlarım
Kolay gelsin canım.Yeni evinde sağlıkla mutlukla huzur dolu yaşarlar inş🌸

Back