🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Altın bilezik hassas noktam

Bende hiç altın takmayı sevmem ama artık seveceğim diyorum ama aldığım bilezik hiç kendini gösteren bilezik değil ve spor duruyor her kıyafetle tak çok şık hem de işçiliksiz 1 tane daha almak istiyorum yalnız kalmasın yazık :)

Oğlumda ucundan gördü karı hayal kuruyordu ama oynayamadı hani yağmıyor kar diyor :) kar botumu giysem kar yağar mı diyor

Senin de bugün masraflı geçmiş.

Afiyet olsun

Bende bi şey yapmadım daha borsaya bakıyorum oturduğum yerden birazdan odayı toparlayıp yemeğe geçerim. Eşimin gelmesine var bugün gündüz gitti o evdeyken hiç iş yapmam o yokken ayarlarım her şeyi.

Bende kahvemi yemek piştikten sonra yaparım artık afiyet olsun

Bende akşama Karnıyarık yapacağım yanına pilav yapacaktım ama dün eşim kısır istedi hem pilav sonra kısır çok olmaz sanki diyorum ama olmadı az pilav az da kısır yapayım bari.

Bugün harcama yapmayacağım bi ekmek yok sanırım. Çok çeşit çeşit yemek yiyemiyoruz biz ekonomi açısından işime geliyor Karnıyarık yanına ya salata, ya pilav, ya cacık yapabilirim hem salata, hem pilav, hem ana yemek yenmiyor mesela. Hatta pilav olunca bazen ana yemek bile kalıyor ya da tam tersi

Teşekkür ederim canım hoşgeldin aramıza

Bereketli olsun canım bi aylık birikim mi eğer değilse tamamını yapınca bildirir misin aylık listeye öyle ekleyeyim

Afiyet olsun eşler de çocuk gibi valla markete yollamaya gelmiyor bizimki de aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…