- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
Altın bilezik hassas noktam
Slm dostlar
Bilemediniz kar keyfi yaptık sabah güne bembeyaz uyandıkcocuklarla 2 saat karda debelendik
Cok eğlendiler bütün site asağıdaydı sakin yerlerde oynadık
Eşimi sigortacı aradı
1230 kasko
380 vergi ödemeye gitti
250 tl de yönetime ödeyecek ısınma bedeli ve aidat
Aksama makarna salata yapacagım pırasa ve lahmacun da var yeter
Çocuk odası ve mutfağı süpürdüm.Damla çikolatalı cevizli kurabiye yaptım.Et sote mercimek çorbası nohut yemeği evde brokoli haşladım.Nohut ve mercimek çorbası yarın için dolaba atacağım yarin mesaideyim.Brokolide kalır yarına.Şimdi kahvemi yapacağım biraz dinlenmek istiyorum sabah kalktığımdan beri mutfaktayım
Bereketli olsunBugün birikimimKmsl Hnd
43 adet cny
20 gr gümüş
2 gr altın
Pırlanta bi bilekliğim var bozdurup işçiliksiz bilezik almayı düşünüyorum halen1 tane var 2200 tl almıştım 10 gr spor çokta şık şimdi 4200 olmuş.
Bereketli olsun birikiminBugün birikimimKmsl Hnd
43 adet cny
20 gr gümüş
2 gr altın
Pırlanta bi bilekliğim var bozdurup işçiliksiz bilezik almayı düşünüyorum halen1 tane var 2200 tl almıştım 10 gr spor çokta şık şimdi 4200 olmuş.
Bereketli olsun birikimin
Teşekkür ederim canım hoşgeldin aramızaBende hiç altın takmayı sevmem ama artık seveceğim diyorumama aldığım bilezik hiç kendini gösteren bilezik değil ve spor duruyor her kıyafetle tak çok şık hem de işçiliksiz 1 tane daha almak istiyorum yalnız kalmasın yazık :)
Oğlumda ucundan gördü karı hayal kuruyordu ama oynayamadı hani yağmıyor kar diyor :) kar botumu giysem kar yağar mı diyor
Senin de bugün masraflı geçmiş.
Afiyet olsun
Bende bi şey yapmadım daha borsaya bakıyorum oturduğum yerdenbirazdan odayı toparlayıp yemeğe geçerim. Eşimin gelmesine var bugün gündüz gitti o evdeyken hiç iş yapmam o yokken ayarlarım her şeyi.
Bende kahvemi yemek piştikten sonra yaparım artık afiyet olsun
Bereketli olsun canım bi aylık birikim mi eğer değilse tamamını yapınca bildirir misin aylık listeye öyle ekleyeyimBugün birikimimKmsl Hnd
43 adet cny
20 gr gümüş
2 gr altın
Teşekkür ederim canım hoşgeldin aramıza
Teşekkürler canımBereketli olsun canım bi aylık birikim mi eğer değilse tamamını yapınca bildirir misin aylık listeye öyle ekleyeyim
Yaptım canım 60 dolar aldım 450 TL ye 7.5 gram aldım.Penguen nerelerdesin?Yaptınmı birikimini?
30 lu yumurta
Cips
Süt
Tuz
Ketçap
Kasa arkası kagıt havlu 9tl di 2 tanede kagıt havlu aldım 68tl ödedim.
Çok pahalı hayat
Evde süt az kalmıştı eşimi gönderdim
Tabi ki sütle beraber bir sürü gereksiz şey almış
Ne kadar harcadı tam bilemiyorum 50 tl civarı harcamıştır
Lazanya pişiyor fırındabugün erken yeriz yemeğimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?