Silinebilir boya aldım canım ama kısmet artıkDuvara izin verdinmi bütün ev duvarlarını gözden çıkarBoyalı elle koltuklara falanda yapısmışlıgı var parmak boya sevmem hiç
Aminnnn canm aminnnGünaydın kızlar
Penguen cok geçmiş olsun ailene 2021 de pek güldürmedi yüzümüzü
Cankusunannesi cnm sana tavsiyem tabiki sadece çocukla ilgilensin ama sen ilk günden hic birseye dokunma deme . Çocuğun yediklerini oyuncaklarını toplasın . Çalışma saatlerin uzun gelince senin için zor olur . Kalkıp evi silip süpürmesin ama küçük işlerde sana yardım etsin . Yakın olması cok büyük avantaj . Allah çocuklarımızın karşısına iyi vicdanlı insanlar çıkarsın
Maaşa son dört gün
Görümcem de doktor şuan 2-5-10 yaşlarında 3 çocuk ikisi okullu pandemiden dolayı evdeler tabi yemek ve günlük ev işlerini hallediyor 1800 veriyormus.Canım tabiki de merhametli olsun ama hiç birşey yapmasın deme bence bir çorba yapabilir uyuduğu zamanlar ortalığı toplayabilir bebeğin kıyafetlerini ütüleyebilir
Kuzenim doktor benim kızla yaşıt oğlu var sabah 8 akşam 6 için 2500 veriyor
Çünkü annelik bunu gerektirirGörümcem de doktor şuan 2-5-10 yaşlarında 3 çocuk ikisi okullu pandemiden dolayı evdeler tabi yemek ve günlük ev işlerini hallediyor 1800 veriyormus.
Apartmanda bir komşum geçen yıl baktı kızının ogretmenin çocuğuna 5 ay 800 vermişler diğer 5 ayda da 900 vermişler.Bizde önce karşı tarafa soracagiz aklınızdan geçen rakam ne diye bizim dusuncemiz ve butcemize uyan rakam 1300 TL bulundugumuz ilçede arkadaşımda 6 ay önce 1000 TL veriyordu.bizde düşündük orta yol olarak böyle bir rakam uygun olur gibi geldi.
Birde büyük oglumun da okul taksitleri var özele gidiyor benim maaşım hiç elime gecmeden çocuklara gidecek tamemenartık eşim nekadar harçlık verirse okadar harcarim ne yapayım
Ben bugün o isteğimi hallettim de geldim englishome ve tediden denAyyy bilemedim ya bu sıralar birşeyler almak istiyorum hani şu TV de reklamdaki Karaca'nın uyku seti vardı ya ona baktım Ayyy çok kötü güç reklamdaki gibi değil
Evet zaten onlar için çalışıyorum iyi okullarda okusunlar iyi yesinler iyi gezsinler iyi giyinsinler iyi oyuncakları olsun diye çalışıyorum ailede ve arkadaşlarımızda da herkes bunu bilir ve herkes cankus oğlana(bebiş yoktu ya 10 yıldır) çalışıyor derlerÇünkü annelik bunu gerektirir
Canları sağolsun napalım
Sen hangi şehirde yaşıyorsun bazen yere göre değişiyor maaşlar tabiki de
ama görümce çok iyi fiyata anlaşmış gerçektrn
Hahahahhaha kendimizi, mutlu etmek de birikimdir canım ailemiz ve çocuklarımız içinBen bugün o isteğimi hallettim de geldim englishome ve tediden denBebise kirli sepeti banyoya küçük el havlularindan 6 tane,2'li yastık kılıfı masanın üstüne cam meyvelik 160 TL ödedim içim rahat etti sadece kirli sepeti ihtiyaçti atarsın artık beni topikten
Yok canım kimse bakmak istemiyor bitane var oda öğretmenin çocuguna bakıyor burda bakıcı çok büyük sorun babalar işe çocuklarıyla gidiyor büyük servisle okula küçükler babayla işe tugayın içinde oynuyorlar kantin gazino var oralarda parklar var idare ediyor insanlarPenguen olmazda bakıcı bul eve hem büyük kızınıda karşılar iyi olur.Lojmanda falan yokmu bakacak birisi
Rabbim güzel günler gösterir inşallah yqvrularınaEvet zaten onlar için çalışıyorum iyi okullarda okusunlar iyi yesinler iyi gezsinler iyi giyinsinler iyi oyuncakları olsun diye çalışıyorum ailede ve arkadaşlarımızda da herkes bunu bilir ve herkes cankus oğlana(bebiş yoktu ya 10 yıldır) çalışıyor derler
Ben zonguldagin bir ilçesinde yaşıyorum canm.
Aaaaa ne farklı bir yöntemYok canım kimse bakmak istemiyor bitane var oda öğretmenin çocuguna bakıyor burda bakıcı çok büyük sorun babalar işe çocuklarıyla gidiyor büyük servisle okula küçükler babayla işe tugayın içinde oynuyorlar kantin gazino var oralarda parklar var idare ediyor insanlar
Valla bi keyiflendim alınca ya hiç üzülmedim para gitti diyeHahahahhaha kendimizi, mutlu etmek de birikimdir canım ailemiz ve çocuklarımız için
Mutlu eş mutlu anne
Güle güle kullan
Amin canm inşallah hepimizin yavrularınaRabbim güzel günler gösterir inşallah yqvrularına
Bakıcı yok izinleri kapattı tugay komutanı bu süreçte oda sesini çıkarmamış eşim öyle idare etti sürekli geldi eve baktı çocuklara geri indi. İnşallah 2.dönem rahatlarızAaaaa ne farklı bir yöntem
Canları sağolsun inşallah iyi biri çıkar karşına bende buraya gelirken öyle dedim büyük okula oradan etüte küçük kreşe haftasonları kurslara göndeririz benim maaşım gitsin mutlu olsunlar ama olmadı bakıcı yok çünkü lojmanlara çıkmak zulüm resmen ben bile çıkamıyorum çok yokuş ve uzun eşim gelip alıyor içeriden kimse bakmak istemiyor kendi çocugumuza anca bakıyoruz diye bitane öğretmen var yarım gün bile değil sabah 9 12 arası bari birini bulayım diye çok uğraştı ne yaptı bilmiyorumGörümcem de doktor şuan 2-5-10 yaşlarında 3 çocuk ikisi okullu pandemiden dolayı evdeler tabi yemek ve günlük ev işlerini hallediyor 1800 veriyormus.
Apartmanda bir komşum geçen yıl baktı kızının ogretmenin çocuğuna 5 ay 800 vermişler diğer 5 ayda da 900 vermişler.Bizde önce karşı tarafa soracagiz aklınızdan geçen rakam ne diye bizim dusuncemiz ve butcemize uyan rakam 1300 TL bulundugumuz ilçede arkadaşımda 6 ay önce 1000 TL veriyordu.bizde düşündük orta yol olarak böyle bir rakam uygun olur gibi geldi.
Birde büyük oglumun da okul taksitleri var özele gidiyor benim maaşım hiç elime gecmeden çocuklara gidecek tamemenartık eşim nekadar harçlık verirse okadar harcarim ne yapayım
Sizin oralar daha çok sıkıntı kolay değil senin içinde bende çalışan anne çocuğuyum annem saglikciydi 7 yıl önce emekli oldu ve bizde aynı senin kızların gibi evde tek başımıza ve hastanede annemin yanında büyüdük gece noebtinde yanında getirirdi annem serviste hastalar için olan boş bir odayı açardı ve orada bizi uyutup üzerimizden kapıyı kilitlerdi sabah direkt hastaneden okula giderdikCanları sağolsun inşallah iyi biri çıkar karşına bende buraya gelirken öyle dedim büyük okula oradan etüte küçük kreşe haftasonları kurslara göndeririz benim maaşım gitsin mutlu olsunlar ama olmadı bakıcı yok çünkü lojmanlara çıkmak zulüm resmen ben bile çıkamıyorum çok yokuş ve uzun eşim gelip alıyor içeriden kimse bakmak istemiyor kendi çocugumuza anca bakıyoruz diye bitane öğretmen var yarım gün bile değil sabah 9 12 arası bari birini bulayım diye çok uğraştı ne yaptı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?