- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Ben sanki trenyolda ve instegramda gördüm gibi hatırlıyorum güzel desenler ama kaydetmedim bı ara bakicam bulunca sanada atarım canm.Bende istiyorum ama deseni güzel bulamıyorum bir tğrlü
Bende bugün yapmadım yarin yada pazartesi yaparımCankusunannesi nin temizliğinden bizede lazim kv dönüşü yapacağım
Ben ihtiyaç kredisi çektiğimde önden bşrwz verdim sözde işe yarayacak dediler ara ödeme bilmem ne baktım dökümlere yatırdığım parayı bütün aya bölmüşler ödediğim tutardan düşmüşler keşke yatırmasaydım demiştimİlk yıl mantıklı oluyormus benimde daha 9.ayım 12.ay gibi yapmak istiyorum.Bide cocugu özele vereceğiz onun taksitleri başlayacak artık arttıramayız para bir kez yapmak istiyorum bakalım nasip.
Ya ben normalde de düzen ve temizlik severdim oldum olası ama çalışırken yardıma gelen vardı haftalık detaylı yapıyordu ben dolap içlerini camasirlari ve akşamları küçük süpürgeyle aralarda supuruyordum şimdi nerdeyse bir yıldir evdeyim ve pandemiden sebep ve ücretsizde oldugum için kendim yapıyorum ve yaptıkça devamı geliyor önceleri mopla silerdim yerleri şimdi elimle silmeye başladım falan iş iyice zıvanadan çıktı yani eşimde sürekli safiye safiye demeye başladı ama yapacak bişey yokCanım sen de benim gibisin sürekli temizlik yapmak istiyorsun inan kaç gün dizlerim ellerim yara gezdim boşuna valla haftasına yine aynı oluyor. Çok fazla takmıyorum artık kırılmış dökülmüş kirlenmiş. Ne eşimle ne çocuklarımla güzel vakit geçirebiliyorum üstüne sinirden herkese bagırıyorum. Artık biraz düzeltmeye başladım kendimi haftada 1 gün süpür sil toz al 1 gün çamaşır yıka onuda akşamları katılıyorum 3 4 sepet oluyor genelde çocukları aşagı indiriyorum. Kendimede iyi oldu nefes alıyorum iyice safiyeye bağlayacaktım
Bilseydim ben gelirdim gece uyumayı bırak hiç yatmadım sabah 7 den 9 a kadar uyumuş bebiş bende tabi uyumusum en son saate baktığımda 6.45 falandıSabah 4 e kadar burda bekledim seni
Uykusuzluk çok zor inşallah düzene girerBilseydim ben gelirdim gece uyumayı bırak hiç yatmadım sabah 7 den 9 a kadar uyumuş bebiş bende tabi uyumusum en son saate baktığımda 6.45 falandı9 da altını değişip sonra eşime verdim bebişkoyu 9 dan 10.30 a kadar uyumuşum.
İnsallahhh canmUykusuzluk çok zor inşallah düzene girer
Yürümeye başladı mı canım bazen çocuklar yürümeye başladıklarında ya da yürümeden hemen önce öyle oluyorlarİnsallahhh canmBukadar değildi 2 saatte bir uyanirdi emer uyurdu şimdi ayağımda sallıyorum bırakınca uyanıyor yada saatlerce sallıyorum ama uyumuyor. 1 aydır çok fena uyumuyor doğru düzgün emmiyorda dişler fena yaptı 4.dis geliyor üstten geçen hafta üçüncüyü çıkarmıştı.kuzumda yoruldu peş peşe dış sıkıntısından.
İnşallah böyle huy olarak kalmaz diye dua ediyorum.
Yazı kışı yok temizliginZeynolin44 yapmayincada olmuyor komşu kış vakti ne temizliği diyor surekli dün cam sildim bugün yağmur yağdı
Yok canm 8.5 aylık daha yürümüyor daha doğrusu dış çıkarma derdinden yürümeye yeltenmiyor bileYürümeye başladı mı canım bazen çocuklar yürümeye başladıklarında ya da yürümeden hemen önce öyle oluyorlar
Ara da ağrı kesici filan versen canım çok zor diş yavrum ağrıyordur
Canim babaanne bakamaz mıBu arada yarın tavsiye üzerine bir bakıcı adayıyla görüşeceğim çok sıkıntılı ve panik hakindeyim
İlk kez bebekken bakıcı deneyiyim olacak neler konuşacağım ne yapacagim hiç bir fikrim yokCedric1003 senin vardı galiba bakıcın.
Büyük oğluma 23 aylık olana kadar babannesi baktı sonra kreşe başlattık.o yüzden hiç deneyimim yok.endise korku heyecan panik hepsi basıyor işe başlamam yaklaştıkça.
Bencede yok.millet yaza çıkarken yapıyormuş birde kısa girerken daha yapmıyorlar mis bişey.komsum Ekim'de cam sildim perde yıkadım halı yikattim daha Mayıs'a kadar silmemde yikamamda diyor bugün.Yazı kışı yok temizligin
Bir kere yszin bir kere kızın detaylı istiyor evler
Ben ağustosun sıcağında cam silsem ertesi güne yağmur yağar öyle bir şansım varBencede yok.millet yaza çıkarken yapıyormuş birde kısa girerken daha yapmıyorlar mis bişey.komsum Ekim'de cam sildim perde yıkadım halı yikattim daha Mayıs'a kadar silmemde yikamamda diyor bugün.
Babanne 10 yıl önce büyük oglumada zar zor baktı onun için 23 aylık vermek zorunda kaldık kreşe. ruhen bakamazmis ozaman öyle demişti.Simdide hiç ise baslarsan yaza kadar bari idare ederim demiyor.surekli bakiciyi ayarlayın ayazda kalmayın diyor laf arasındaCanim babaanne bakamaz mı
İşe ne zaman başlayacaksın canımBabanne 10 yıl önce büyük oglumada zar zor baktı onun için 23 aylık vermek zorunda kaldık kreşe. ruhen bakamazmis ozaman öyle demişti.Simdide hiç ise baslarsan yaza kadar bari idare ederim demiyor.surekli bakiciyi ayarlayın ayazda kalmayın diyor laf arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?