🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ben ağustosun sıcağında cam silsem ertesi güne yağmur yağar öyle bir şansım var
Olsun canm hayattaki tek şanssızlığın o olsun
Temiz cama yağmur yagsin ya pis cama yağınca iyice camurlasiyor.Bende nezaman silsem ertesi gün yağmur yagiyor dün sildim gece yagmur başladı

Olsun canm hayattaki tek şanssızlığın o olsun
Temiz cama yağmur yagsin ya pis cama yağınca iyice camurlasiyor.Bende nezaman silsem ertesi gün yağmur yagiyor dün sildim gece yagmur başladı
Burda havalar çok sıcak olunca babam bana cam silde yağmur yağsın der

İşe ne zaman başlayacaksın canım
Birde ne kadar maaş alıyorsun bakıcıya ne kadar vermeyi düşünüyorsun

Ya ücretsiz izin alsan zor olur mu maddi açıdan
En geç nisanda başlamam lazım bebiş 27 nisanda 1 yaşına girecek inşallah
Şuan ucretsizdeyim zaten 6 ay hakkım vardi hepsi kullanıyorum Şubat sonu hakkım bitiyor normalde yıllık izinlerim falan birazda onları kullanıp bir şekilde nisana gelmeyi planlıyorum ama iş yerim rahat vermiyor açıkçası bu konuda.Covit olan temastan dolayı karantinada olan çok fazla personel var ve personel yetmiyor diye ara ara amirim arayıp yokluyor ben direniyorum şimdilik.Ama bir gün ansızın acil başlaman lazim diye diretebilirler ozaman ya istifa etmem lazım yada başlamam
3600 TL maaşım.yol ve yemek için ekstra harcama yapmiyorum.servis ve yemek şirketten.

Burda havalar çok sıcak olunca babam bana cam silde yağmur yağsın der
Çok iyi ya sizin orasida kışın sürekli esiyormu?İskenderun falan çok fena kışın ya resmen kafamizi cikartamiyorduk kapıdan.palmiyelerin dalları yerleri süpürüyor o derece esiyordu ve uğulduyordu.

Anladım canım tamamen istifa etmek olmaz o zaman elinden geldiğince izin kullanmışsın zaten çevreden filan tanıdık olsa keşke güvenilir
Rabbim yardımcın olsun
Çok iyi ya sizin orasida kışın sürekli esiyormu?İskenderun falan çok fena kışın ya resmen kafamizi cikartamiyorduk kapıdan.palmiyelerin dalları yerleri süpürüyor o derece esiyordu ve uğulduyordu.
Yok canım esinti çok fazla İskenderun sahil kesimi olduğu için esinti fazla oluyordur

Bu arada bakıcıya nekadar vermem gerektiğini de bilmiyorumo konuda da fikri olan varsa paylaşabilir.

Pirimimin dolmasına 2.5 yıl kadar kaldı enazindan onu doldurayim diyorum birde şuanda 70 bin kadar tazminatim var 2 yıl daha idare edersem istifa edip tazminatimi da alabiliyorum ozamanda 100 bin e yaklaşır zaten tazminatim.
Şirkette 14.yilima girdim Ekim ayında 2023. Ekim'de 15 yilimda tazminat hakkım doğuyor.

Çok iyi canım o zaman kesinlikle istifa filan etme annen gelip bakamaz mı biraz

Dur bakalım her yere haber filan bırakın illaki çıkacaktır canım
Var birisi yakında evi bize 2 dk yürüme mesafesinde ama ben tanımıyorum.cok samimi arkadaşimin akrabasıymis.cok naif sessiz sakin kibar sevecen çok merhametliymis.hatta arkadaşın kv dediki ben kendi öz kızlarıma kefil olmam ama bayana olurum dedi.
3 yıl önce kanser atlatmış.o ara Hamile kalmış doktorlar sağlıksız bebek demişler herşeye rağmen doğuracakmis dogunca bebeği kaybetmişler.ayrica liseye giden 2 tane çocuğu varmış.
Maddi açıdan da hastalık sürecinde ellerindeki gitmiş kredi ile ev almışlar yeni bize yakın işte. eşi tek maaşmis yetişemiyormus bayan da hem maddi olarak çalışmak hemde bebek ozlemini gidermek istiyormuş.

Yaaa bak çok güzel haber Rabbim merhametli insanlarla karşılaştırsın çocuk olayı bambaşka yeri geliyor kendi evladımıza sabredemiyoruz

Canım tüm herseyi açıkça konuş şartları ve subat sonunda başlayacaksan mutlaka bir ay öncesinden başlat . Bir ay seninle evin kurallarını öğrensin senin yanında olunca oğlunda daha iyi alışır . Kaç yaşında daha ince çocuk bakmış mi mutlaka kamera koy ne olur ne olmaz .

Tanıdık birisi varsa o daha iyi olur en azından ortak tanıdıklar bile cok önemli .
hangi saatler arasında bakacak haftanın kaç günü ona göre bir fiyat söyleyelim .
Burda bi tanıdığımız savcının kızına 9 3 bakıyor 1.5 yaşında bin lira .

Ankarada deprem olmuş çok kötü sallandık dediler annemler iyiymiş canım sıkıldı Allah korusun beterinden
Evet cok uzuldum herkesi korusun Rabbim arkadasom var orda mesaj yazdim donmedi daha can ve mal kaybi yokmus suanki bilgilere gor e ama korkmuslardir cok ...

Ankarada deprem olmuş çok kötü sallandık dediler annemler iyiymiş canım sıkıldı Allah korusun beterinden
Valla bu aralar depremler, salgınlar, ekonomik ve adalet çöküşleri.. Şansa bala yaşıyoruz hepimiz.. Annenlere geçmiş olsun, korkusu yeter valla

Kaç aylık ? İlk zamanlar çok düzensiz oluyor uykuları . Allah yardımcın olsun.

Yaaa bak çok güzel haber Rabbim merhametli insanlarla karşılaştırsın çocuk olayı bambaşka yeri geliyor kendi evladımıza sabredemiyoruz
Ya ben sadece merhametli ve vicdanlı olsun istiyorum çocuğuma çok iyi baksın gözünden ayırmasın sadece onunla ilgilensin bir bardak dahi kaldirmasin ben gelince inan gündüz kirlettikleri tabak çanağı bile yıkarim sadece çocuğma baksın benim için yeterli başka hiç bir beklentim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…