Evet gerçekten lezzetli oluyor bana da hergün verseler yerimBisey diyimmi bende kendi yaptgmi da severek yedim ama disardan alinan daha lezzrti farkli becocuk hakli
Ben gunduzunde karnibahar yedjrdim kizima mesela buyudkce belki dha zorlasir durum ama surekli olmaz fisardan sulu yemek vs yenmesi faydali olani tabi
Yaaaa çok güzelYemekler yendi makineye yerleştirdim .
yarin saat 10 da tüm okullarımızda İstiklal marşı okunacak . Bizlerde canlı derslerde okuyacağız
darisi okullarımızda okumaya diyelim
Kahve içtim ama yeniden icecegim️ ️
Çocukla uyumuşum ya
Sabah 4 e kadar burda bekledim seniÇocukla uyumuşum yaTelafi ederiz ama
Bende severim her avm ye gittiğimde yerdim canım ne isterse.Cuma günleri oğlusu okuldan alınca avm ye giderdik İskender günümüzdü İskender yer dolaşırdıkBende cok severim dışarı yemeğini
Yemem cok fazla ama severim
Kızzz arasaydın yaSabah 4 e kadar burda bekledim seni
Kontörüm yoktuKızzz arasaydın ya
Bende Türk kahvesi içtim gündüz şimdi filtre kahve yapayım bariYaaaa çok güzel
Bende içeyim kız canım çekti
Bende istiyorum . Makinam bozukmuşBende Türk kahvesi içtim gündüz şimdi filtre kahve yapayım bari
Hemen yapıyoruz o zamanYaaaa çok güzel
Bende içeyim kız canım çekti
Burda pek Fast food yok kebapçılar ve buryancilar cok .Bende severim her avm ye gittiğimde yerdim canım ne isterse.Cuma günleri oğlusu okuldan alınca avm ye giderdik İskender günümüzdü İskender yer dolaşırdıkAh ah en son nezaman İskender yedim hatırlamıyorum çocuk desen 1 yıldır avm ye gitmiyor.
Ahhh canım yaaa bizde kızlarla giderdik ne güzel yemek yer oyuncaklara biner paraları harcar eve gelirdik inşallah o günler tekrar gelirBende severim her avm ye gittiğimde yerdim canım ne isterse.Cuma günleri oğlusu okuldan alınca avm ye giderdik İskender günümüzdü İskender yer dolaşırdıkAh ah en son nezaman İskender yedim hatırlamıyorum çocuk desen 1 yıldır avm ye gitmiyor.
Tamam bu gece kahven benden yanında badem şekeride ikramımBende istiyorum . Makinam bozukmuş
Çok beklersin. Gece nöbetim var maalesefTamam bu gece kahven benden yanında badem şekeride ikramım
Kahveyi alda öyle git mademÇok beklersin. Gece nöbetim var maalesef
Ona yok demem bakKahveyi alda öyle git madem
Sorma ya daha mutfak var oraya henüz el atmadımAmma temizlik yaptın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?