🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ben cesaret edemiyorum yoksa bende alırdım .
Guzel kar edende var ciddi paralar kaybedende .
Aynen ya bende Ogün babamla konuştum altınlaeı bozdurup bitcoin mi alsam diye babam anlamayız boşver dedi
Eşimin bordrosu yayınlanmış 603 tl zam farkı var araba masraflarına gider şubatta daha rahat oluruz inşallah
Bereketli olsun canım
Afiyet olsun canım bende bayılırım somona

Azı dişleri çıkıyor yavrumun cok mızmız
Zaman yetmiyor sabahları cok yoğun geçiyor ders arasında makine boşaltıyorum
Acaba diş jeli veya granuru ise yaramikibirde calpol versen çok mizirdandigi zamanlarda biraz olsun rahatlar belki
Ya gerçekten hem evi hem işi hem çocukları aynı anda idare etmek çok zor ben sadece ev ve çocukları idare ederken çok zorlanıyorum senin isin daha zor Allah kolaylık versin canm

Kızlar sözde sürekli evde çay kahve içiyor musunuz?
sabahtan beri 3 kahve 4 çay içtim geceleri uyumakta zorlanıyorum .
İşe gittiğim için sabah 1 fincan kahvaltıda içtim iş yerinde karton bardakta oluyor tadı kötü diye içmiyorum.Öglen arası evde Türk kahvesi içtim az öncede filtre kahve içtim.Normalde geceleride demliyoruz bugün demlemedik.

Kızlar sözde sürekli evde çay kahve içiyor musunuz?
sabahtan beri 3 kahve 4 çay içtim geceleri uyumakta zorlanıyorum .
Evde hiç çay içmeyiz bende kahve çok içiyorum günde 2 fincan büyük Türk kahvesi içiyorum
İkisi bir arada nescafe de bazen 3 bazen 4 kupa içiyorum ama diyetisyen nescafe içme sade kahveye süt koy içdedi şimdi biraz azalttım

Cok saol cnm
Biz cayciyiz sabah kahvaltıda ve akşam bu saatlerde mutlaka içiyoruz gün içinde ayda 1-2 dir kahve içtiğimiz.
Biz kahve de cok içiyoruz : zaten hareket yok tüm gün evdeyiz bide üstüne çay kahve uykuyu cok etkiliyor :
okyonus yarin is var mi ?
yarına mantar çorbam kaldı yanına ne yaparım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…