Bende güneş gözlüğü ve saat istiyorum ama bir türlü beğenemiyorumAtasun optikten güneş gözlüğü bakıyorum çok beğendim alsam değişim varmış mağazada yada iade ay çok aklım kaldı gözlüklerde
Üzüldüm canım ama Rabbim sağlık versin gerisi hallolur
Aynen kızlar Allah sağlık versin napalim .Böyle büyük masraflar çıkınca insan üzülüyor ama sağlık olsun dediğin gibi
Ben swatch dan bi tane beğendim ben indirime girmesini beklerken saat her geçen gün artıyorBende güneş gözlüğü ve saat istiyorum ama bir türlü beğenemiyorum
Olsun canım sağlık olsunAynen kızlar Allah sağlık versin napalim .
bu arada bu yılın ilk çeyreğini aldım . Ne hos kombi alırsak bizdurabilirum
Fiyatlar cok oahali orta halli bisey 6 7 bin
Swatch dan yazın eşim kızıma almıştı hiç takmıyorBen swatch dan bi tane beğendim ben indirime girmesini beklerken saat her geçen gün artıyor
Ben takı cok sevmem ama saati cok severim . Bi 20 tane saatim vardır .
Evde kala kala iyice safiye ye bağladın diyor eşimCanım çok yorma kendini dinlen birqz
Evet ya diziler yok
Canım ev işi nankör ne kadar yaparsak yapalım aynı sabahtan beri oturmadı ama ev yine dandiniiiiEvde kala kala iyice safiye ye bağladın diyor eşimevde olunca herşey göze batiyormus meğerse çalışırken bukadar değildi ortalık toplu ve temiz olunca detayları görmüyordum ama şimdi her yeri görüyorum
Eşim şimdi netfilixten film açtı bu hafta böyle geçer artık.
Bende saat severim saatsız gezemem.İphone nun saatini aldık 2 yıl önce attık hep onu takıyorım başka saat almıyorum kordonunu değiştiriyorumBen swatch dan bi tane beğendim ben indirime girmesini beklerken saat her geçen gün artıyor
Ben takı cok sevmem ama saati cok severim . Bi 20 tane saatim vardır .
Bereketli olsun canım inş bozdurmak zorunda kalmazsınAynen kızlar Allah sağlık versin napalim .
bu arada bu yılın ilk çeyreğini aldım . Ne hos kombi alırsak bizdurabilirum
Fiyatlar cok oahali orta halli bisey 6 7 bin
Kafaya takarsan çok göze batıyor valla ben düşünmemeye çalışıyorumEvde kala kala iyice safiye ye bağladın diyor eşimevde olunca herşey göze batiyormus meğerse çalışırken bukadar değildi ortalık toplu ve temiz olunca detayları görmüyordum ama şimdi her yeri görüyorum
Eşim şimdi netfilixten film açtı bu hafta böyle geçer artık.
Bende her gece yatakta iş düşünür oldumKafaya takarsan çok göze batıyor valla ben düşünmemeye çalışıyorum
Bizimde 10.yıla girdi bende değiştirmek istiyorum.7 kez taşındık mahvoldu dolap baza.şimdiki Bellona yatak artık çok rahatsız ediyor.Ben alırsam ikaedan dolap işbirden baza ve yatak alacağım.takım almam.Beyaz bir dolap birde güzel bir işbir yatak.Yatak odamızın değişmesi lazım her yeri elimize gelmeye başladı 14 yıllık zaten üstelik venge rengi günde 5 kez tozunu al sonuç aynıdün disarida bir mağazaya uğramamiz lazımdı orada bakindik hazır girmisken 10 bin TL den başlıyor birde daha fiyatlar güncellenmemis eski fiyatmis. bilindik bir marka falanda değil.acaba bildiğimiz markalar nekaradan basliyorki.
Bizim baza sağlam yatagimizda daha 3 yıl oldu onları değiştirmicez.yazmayi unuttum onlar bu bahsettiğim 10 bin in içinde değilBizimde 10.yıla girdi bende değiştirmek istiyorum.7 kez taşındık mahvoldu dolap baza.şimdiki Bellona yatak artık çok rahatsız ediyor.Ben alırsam ikaedan dolap işbirden baza ve yatak alacağım.takım almam.Beyaz bir dolap birde güzel bir işbir yatak.
Yoruluyorum canım cocuklar evde olunca dersler evden yapılınca ne düzen var ne isleri bitiyor uyudum simdi uyandımNiye zeynoooo
Canım çok súkûr bir sıkıntı yok çok fırsat bulamıyorum günlük yürüyüşte yapmaya basladigimdan beri de daha da firsatim olmuyor yoruluyorum erkenden uyuyakaliyorum
Kötü olmuş canım kombiler çok pahalı sağlık olsun dediğin gibiSelam kızlar is güç bitmiyor .
Kombi yine arıza verdi . Anakart değişmesi lazım demişler 2500 yeni kombi alacağız galiba . Moralimiz bozuldu ama yapacak bisey yok sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?