🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Üzüldüm canım ama Rabbim sağlık versin gerisi hallolur

Böyle büyük masraflar çıkınca insan üzülüyor ama sağlık olsun dediğin gibi
Aynen kızlar Allah sağlık versin napalim .
bu arada bu yılın ilk çeyreğini aldım . Ne hos kombi alırsak bizdurabilirum
Fiyatlar cok oahali orta halli bisey 6 7 bin

Aynen kızlar Allah sağlık versin napalim .
bu arada bu yılın ilk çeyreğini aldım . Ne hos kombi alırsak bizdurabilirum
Fiyatlar cok oahali orta halli bisey 6 7 bin
Olsun canım sağlık olsun
Ben swatch dan bi tane beğendim ben indirime girmesini beklerken saat her geçen gün artıyor
Ben takı cok sevmem ama saati cok severim . Bi 20 tane saatim vardır .
Swatch dan yazın eşim kızıma almıştı hiç takmıyor

Bende istiyorum ama işte karar veremiyorum beğendiğini atsana fotosunu

Canım çok yorma kendini dinlen birqz

Evet ya diziler yok
Evde kala kala iyice safiye ye bağladın diyor eşim evde olunca herşey göze batiyormus meğerse çalışırken bukadar değildi ortalık toplu ve temiz olunca detayları görmüyordum ama şimdi her yeri görüyorum
Eşim şimdi netfilixten film açtı bu hafta böyle geçer artık.

Canım ev işi nankör ne kadar yaparsak yapalım aynı sabahtan beri oturmadı ama ev yine dandiniiii

Ben swatch dan bi tane beğendim ben indirime girmesini beklerken saat her geçen gün artıyor
Ben takı cok sevmem ama saati cok severim . Bi 20 tane saatim vardır .
Bende saat severim saatsız gezemem.İphone nun saatini aldık 2 yıl önce attık hep onu takıyorım başka saat almıyorum kordonunu değiştiriyorum

Kafaya takarsan çok göze batıyor valla ben düşünmemeye çalışıyorum

Yatak odamızın değişmesi lazım her yeri elimize gelmeye başladı 14 yıllık zaten üstelik venge rengi günde 5 kez tozunu al sonuç aynı dün disarida bir mağazaya uğramamiz lazımdı orada bakindik hazır girmisken 10 bin TL den başlıyor birde daha fiyatlar güncellenmemis eski fiyatmis. bilindik bir marka falanda değil.acaba bildiğimiz markalar nekaradan basliyorki.

Bizimde 10.yıla girdi bende değiştirmek istiyorum.7 kez taşındık mahvoldu dolap baza.şimdiki Bellona yatak artık çok rahatsız ediyor.Ben alırsam ikaedan dolap işbirden baza ve yatak alacağım.takım almam.Beyaz bir dolap birde güzel bir işbir yatak.

Bizim baza sağlam yatagimizda daha 3 yıl oldu onları değiştirmicez.yazmayi unuttum onlar bu bahsettiğim 10 bin in içinde değil onlar + ucretmiş.
Bizim sehrimizde Ikea yok internetten alıp +montoj için usta gerek oda zorlar hemde pahalıya gelir.aslinda ikea dan almayı çok isterim enazindan içini kendim dizayn edebilirim raflarini cekmecelerini falan.

Zeynolin44 bu ara keyfin yok gibi senin
Canım çok súkûr bir sıkıntı yok çok fırsat bulamıyorum günlük yürüyüşte yapmaya basladigimdan beri de daha da firsatim olmuyor yoruluyorum erkenden uyuyakaliyorum

Merak etmissin sağol cankuşum
Ohhh temizliğe başlamışsın darısı da bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…