O fındık ezmelerinden geçen sene büyük kızım gece 12 gibi yemiş biz uyuyorduk hem çikolata hem ezmeden hepsini bitirmiş gece bi uyandımÇocukların çamaşırları yıkandı serdim .
mini defa Türk kahvesi içtim . Bol enerji lazım kadınlara .
Kızlar dün migrostan fisko birliğin şekersiz fındık ezmesini lazım . Tadı guzel şeker katılmış ama cok yoğun degil . Çocuklarınız seviyorsa kahvaltı icin cok guzel .
İyi şeker komasına girmemişO fındık ezmelerinden geçen sene büyük kızım gece 12 gibi yemiş biz uyuyorduk hem çikolata hem ezmeden hepsini bitirmiş gece bi uyandım
Kız diyor ki annne içimde bir sıkıntı var
Kızım dua et geçer dedim
Sabah kalkınca kutuya bir baktım hepsini bitirmiş sıkıntı da ondanmışşşş
Üzüldüm canım ama Rabbim sağlık versin gerisi hallolurSelam kızlar is güç bitmiyor .
Kombi yine arıza verdi . Anakart değişmesi lazım demişler 2500 yeni kombi alacağız galiba . Moralimiz bozuldu ama yapacak bisey yok sağlık olsun
Ahhh birde beni gör zombiye döndüm gece bebisle sabahliyorum gündüz ev işlerinden oturamiyorum daha şimdi ıhlamur içmek için oturdumSelam dostlar cok uykum var
Bu hafta diziler yok galibaKızımı uyuttum masumlar apartmanı keyfi yapayım dedim yeni bölüm yokmuş
Bu hafta diziler yok galiba
Canım çok yorma kendini dinlen birqzAhhh birde beni gör zombiye döndüm gece bebisle sabahliyorum gündüz ev işlerinden oturamiyorum daha şimdi ıhlamur içmek için oturdum
Böyle büyük masraflar çıkınca insan üzülüyor ama sağlık olsun dediğin gibiSelam kızlar is güç bitmiyor .
Kombi yine arıza verdi . Anakart değişmesi lazım demişler 2500 yeni kombi alacağız galiba . Moralimiz bozuldu ama yapacak bisey yok sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?