🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bu arada ben birşey yaptım

Dört beş gün önce yüksek miktarda bitcoin aldım al sat yapmak için ( 60 bin tl civarında )

Bugün bozdurdum 69 bin tl olarak

9 bin tl kâr etmiş oldum.

Bu her zaman böyle olmaz tabi. bu sıra al sat imkanı çok yüksek o yüzden güzel bir kâr oldu

Şimdi düşmesini bekliyorum tekrar almak için

Her zaman kazanıcaz diye birşey yok tabi zarar da edebiliriz altın gibi aynı.

Bu sefer böyle denk geldi kâr ettik.

Eşim deli gibi piyasayı takip ediyor , uygun zamanları az çok biliyor.

İlk açtığımda oğlan için uzun vadeli 50 tl yatırmıştım. Onun üzerine biraz daha ekledim o şekilde bekliyor şuan.

Oo süper Allah bereket versin.

Aynen canim cok iyi geldi hepimize sen nasilsin
İyiyim canım temizlik yaptık çamaşır yemek işte hep aynı.Allah bugünümüzü aratmasın.Yarında evdeyim salı haber gelirse şehirdısına göreve gidecegım normalde salıda evdeyim ama bakalım salı gidersem cuma falan kalırım herhalde evde.

Benimde bugünden kuru fasulye kaldı yanına biseyler yaparım .
Lor var fırına gönderip peynirli pide yaptırabilirim
buyuk kızımı ikinci dönem okullar açılmasa da öze bir kreşe mutlaka göndereceğim . Bir haftadir bize kardeşine vurmaya başladı . Sürekli cok gergin ağlamaklı . Benim neden arkadaşım yok diyor

Allah iyilik versin

Selam kizlar
Bugun de biz mangala gittik daga kaçtïk iyi ki gittik havamiz degisti 100 tl harcandi 🖒
Çok iyi yapmışsınız canım çocuklara da çok iyi gelmiştir
Ya zerya çok i kar elde etmişsin sen böyle söyleyince bütün altınları bozup bitcoin alasım geldi yaaaaa

Bizler dayanamiyoruz cocuklar ne yapsin

Offfff kuzum kıyamam yaaaa çok haklı benim kızda arkadaş görmeden büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…