Bizde hamburger yedik kolaylaSelam kızlar menümüz de tavuk midye vardı yedik biraz fazla yedim yarın diyetisyene gidiyorum ordan da eve geçeceğim
Çok teşekkür ederiz canım benimSaol canım
Yakışıklının sağlıklı mutlu yılları olsun . Öp bizim yerimize de .
Bizde hamburger yedik kolaylaYarın tavuksuyu terbiyeli çorba ve fırında karnabahar sarımsaklı yogurt menümüz
Amin canım inşallahAllah güzel bir kapı açar inş feraha çıkarsınız
Amin canım benim çok teşekkürlerKuzum yaaaaa mutlu yaşları olsunnnnn çok çok öppppp
Mutlu uzun sağlıklı başarılı yılları olur inşalahhhh
Selam kizlar
Dogum gunu kutlu olsun canim bice mutlu saglikli huzurlu seneler dilerimAmin canım benim çok teşekkürler
Hepimizin evlatları sağlıklı başarılı olur inşallah
Oo süper Allah bereket versin.Bu arada ben birşey yaptım
Dört beş gün önce yüksek miktarda bitcoin aldım al sat yapmak için ( 60 bin tl civarında )
Bugün bozdurdum 69 bin tl olarak
9 bin tl kâr etmiş oldum.
Bu her zaman böyle olmaz tabi. bu sıra al sat imkanı çok yüksek o yüzden güzel bir kâr oldu
Şimdi düşmesini bekliyorum tekrar almak için
Her zaman kazanıcaz diye birşey yok tabi zarar da edebiliriz altın gibi aynı.
Bu sefer böyle denk geldi kâr ettik.
Eşim deli gibi piyasayı takip ediyor , uygun zamanları az çok biliyor.
İlk açtığımda oğlan için uzun vadeli 50 tl yatırmıştım. Onun üzerine biraz daha ekledim o şekilde bekliyor şuan.
Afiyet olsun canım.Değişiklik olmustur çocuklarada.Selam kizlar
Bugun de biz mangala gittik daga kaçtïk iyi ki gittik havamiz degisti 100 tl harcandi 🖒
Aynen canim cok iyi geldi hepimize sen nasilsinAfiyet olsun canım.Değişiklik olmustur çocuklarada.
İyiyim canım temizlik yaptık çamaşır yemek işte hep aynı.Allah bugünümüzü aratmasın.Yarında evdeyim salı haber gelirse şehirdısına göreve gidecegım normalde salıda evdeyim ama bakalım salı gidersem cuma falan kalırım herhalde evde.Aynen canim cok iyi geldi hepimize sen nasilsin
Allah iyilik versinİyiyim canım temizlik yaptık çamaşır yemek işte hep aynı.Allah bugünümüzü aratmasın.Yarında evdeyim salı haber gelirse şehirdısına göreve gidecegım normalde salıda evdeyim ama bakalım salı gidersem cuma falan kalırım herhalde evde.
Çok iyi yapmışsınız canım çocuklara da çok iyi gelmiştirSelam kizlar
Bugun de biz mangala gittik daga kaçtïk iyi ki gittik havamiz degisti 100 tl harcandi 🖒
Ya zerya çok i kar elde etmişsin sen böyle söyleyince bütün altınları bozup bitcoin alasım geldi yaaaaaBu arada ben birşey yaptım
Dört beş gün önce yüksek miktarda bitcoin aldım al sat yapmak için ( 60 bin tl civarında )
Bugün bozdurdum 69 bin tl olarak
9 bin tl kâr etmiş oldum.
Bu her zaman böyle olmaz tabi. bu sıra al sat imkanı çok yüksek o yüzden güzel bir kâr oldu
Şimdi düşmesini bekliyorum tekrar almak için
Her zaman kazanıcaz diye birşey yok tabi zarar da edebiliriz altın gibi aynı.
Bu sefer böyle denk geldi kâr ettik.
Eşim deli gibi piyasayı takip ediyor , uygun zamanları az çok biliyor.
İlk açtığımda oğlan için uzun vadeli 50 tl yatırmıştım. Onun üzerine biraz daha ekledim o şekilde bekliyor şuan.
Bizler dayanamiyoruz cocuklar ne yapsinBenimde bugünden kuru fasulye kaldı yanına biseyler yaparım .
Lor var fırına gönderip peynirli pide yaptırabilirim
buyuk kızımı ikinci dönem okullar açılmasa da öze bir kreşe mutlaka göndereceğim . Bir haftadir bize kardeşine vurmaya başladı . Sürekli cok gergin ağlamaklı . Benim neden arkadaşım yok diyor
Ben artık bölecegım para azda olsa altın dolar şeklinde alacagım.Çok iyi yapmışsınız canım çocuklara da çok iyi gelmiştir
Ya zerya çok i kar elde etmişsin sen böyle söyleyince bütün altınları bozup bitcoin alasım geldi yaaaaa
Offfff kuzum kıyamam yaaaa çok haklı benim kızda arkadaş görmeden büyüyorBenimde bugünden kuru fasulye kaldı yanına biseyler yaparım .
Lor var fırına gönderip peynirli pide yaptırabilirim
buyuk kızımı ikinci dönem okullar açılmasa da öze bir kreşe mutlaka göndereceğim . Bir haftadir bize kardeşine vurmaya başladı . Sürekli cok gergin ağlamaklı . Benim neden arkadaşım yok diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?