- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zerya271210 senin varmıydı gümüş hesabın?Kızlar gümüş hesabı olan var mi . Maas bankam is bankası başka banka da hesabım yok
Benim tfx de var canım ama en az 3000 aldırıyor az alınmıyor kuveytte miktar var mı bilmiyorum tfx altında 32 gram dolarda euroda en az 250 dolar veya euro almak gerekiyorKızlar gümüş hesabı olan var mi . Maas bankam is bankası başka banka da hesabım yok
Bi sorayım yarın Kuveyt e tesekkurler cnm .Benim tfx de var canım ama en az 3000 aldırıyor az alınmıyor kuveytte miktar var mı bilmiyorum tfx altında 32 gram dolarda euroda en az 250 dolar veya euro almak gerekiyor
Kızlar gümüş hesabı olan var mi . Maas bankam is bankası başka banka da hesabım yok
Benim var gümüş hesabım türkiye finans bankasından canım. Makas aralıkları gayet uygunzerya271210 senin varmıydı gümüş hesabın?
Altın,gümüş,dolar az az ne biriktirsek kar hayat git gide pahalanıyor.Benim var gümüş hesabım türkiye finans bankasından canım. Makas aralıkları gayet uygun
Doğum günü kutlu olsun yavrununNice sağlık,huzur ,başarı dolu yılları olsun çok öpüyorum onuSelam kızlar ancak yazabiliyorum
Bugün benim oğlanın doğum günü onun gönlünü ettik tüm gün
Malum kimseyle görüşemiyoruz bari çocuğun günü güzel geçsin dedik bütün gün ilgilendik oynadık vs
Yarın halaları ile ufak bir pasta keseceğiz
Yasak boyunca harcama yapmadık
Haftaiçi bayaa bir harcama yaparız
Kesinlikle öyle canımAltın,gümüş,dolar az az ne biriktirsek kar hayat git gide pahalanıyor.
Teşekkür ederiz teyzesi çok sağolDoğum günü kutlu olsun yavrununNice sağlık,huzur ,başarı dolu yılları olsun çok öpüyorum onu
Saol canımBenim var gümüş hesabım türkiye finans bankasından canım. Makas aralıkları gayet uygun
Allah güzel bir kapı açar inş feraha çıkarsınızKesinlikle öyle canım
Biraz altınım biraz da gümüşüm var banka hesaplarımda.
Bir miktar da bitcoin aldım geçenlerde
Dolar şuan yok ama uygun seviyelere gelirse ondan da alırım
Eşim çalışıyor olsa çok daha fazla alırım ama malesef şuan pandemi yüzünden çalışmıyor eldeki parayı doğru değerlendirmeye çalışıyoruz
Kuzum yaaaaa mutlu yaşları olsunnnnn çok çok öpppppSelam kızlar ancak yazabiliyorum
Bugün benim oğlanın doğum günü onun gönlünü ettik tüm gün
Malum kimseyle görüşemiyoruz bari çocuğun günü güzel geçsin dedik bütün gün ilgilendik oynadık vs
Yarın halaları ile ufak bir pasta keseceğiz
Yasak boyunca harcama yapmadık
Haftaiçi bayaa bir harcama yaparız