• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

İyi akşamlar hanimlar🌹buralar sessiz kalmış biraz 🤩
Benim her günüm aynı yap pişir taşır topla temizle ile geçiyor.simdi çay demledim kuruyemiş ve kurabiyemiz var yanina.persembeden beri harcamamiz yok 🎉ama eşim yarın markete gidecek galiba 😃
Sabah kahvaltilarinda tukendik hergun dön dolaş aynı şeyleri yapıyoruz çalışırken sadece hafta sonu kahvaltı yaptığımız için çok güzel gelirdi şimdi sürekli evdeyiz döndür döndür aynısı oluyor.

Selam kizlarrr
Bende bugun dip kose temizlik yaptım
Bamya pilav salata yaptim
Harcama 2 ekmek aldik sadece
Sizler nasilsiniz bugun pek giremedim
Diyeteler nasıl gidiyor
okyonus okyonus
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
Cedric1003 Cedric1003
Penguen Penguen
zerya271210 zerya271210
Bizimde ev çok batık yarın temizlik yaparız.Oğlusu traş ettik yıkadım meyve tabağı hazırladım yiyiyor bende filtre kahve yapıyorum.Diyet biraz ucu kaçtı toparlayacağım inş😂Eşim simit aldı sabah yarım simit yedim😁

Bizimde ev çok batık yarın temizlik yaparız.Oğlusu traş ettik yıkadım meyve tabağı hazırladım yiyiyor bende filtre kahve yapıyorum.Diyet biraz ucu kaçtı toparlayacağım inş😂Eşim simit aldı sabah yarım simit yedim😁
Kimsenin sesi çıkmayınca iplerin ucunun kaçtığını hissettim 😂😂😂
Afiyet olsun canım

Iyi aksamlar kizlar

Benimde esim yarin 3. Gun evde olacak kahvaltiya biseylrr yapa yapa degisik sey istiyor insan cidden

Normalde persmbe cok guzel temizlik yaptim 3 gun bjsey yapmiyim camasir yemek disinda djye ama olmadi duramadim bugun bi supurdum toz aldim cam onlerini filan sildim .

Harcama olarak dun sutcuden sut aldim 15 til idi 3 kg 19 tl olmus ona da zam gelmis . Marketi esim goruyor evde diye 2 gundur 200 e yakin harcama yapti kahvaltilik ekmek vs . Adi var paranin gercekten

Cay demledim yanina da gunduz karamelli trilece yaptim masterchef izleyecegiz insallah son 2 bolum zatnr ☺ bakalm daha ne izleyecegiz sonra .

Benden boyle bi bakiyim dedim sizlere baknca da yazmak jstedim sizler nasilsniz keyifler nasil

Selam kizlarrr
Bende bugun dip kose temizlik yaptım
Bamya pilav salata yaptim
Harcama 2 ekmek aldik sadece
Sizler nasilsiniz bugun pek giremedim
Diyeteler nasıl gidiyor
okyonus okyonus
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
Cedric1003 Cedric1003
Penguen Penguen
zerya271210 zerya271210

Valla benim iyi gidiyor gibi 😂 bugün pilav yaptım ama yemedim kıyma köz patlıcan sote ve bolca salata yedim ekmek yemedim

Şimdi çayın yanına az leblebi ve 4 adet hurma koydum onu yiyeceğim

Eşimin önünde çikolata paketleri var , bence onunla aynı evde yaşayarak gene iyi gidiyorum 😂 vermiyorum ama almıyorum da kilo

Kimsenin sesi çıkmayınca iplerin ucunun kaçtığını hissettim 😂😂😂
Afiyet olsun canım
Kırmızı odaya bakamadım dün bugün o a bakayım dedim şimdi izliyorum acıktım akşam erken yedik birazdan başlar bizim ev ahalisi acıktık demeye meyve hazırlasın eşime söyleyim de onu yersek yeter 😀

İyi akşamlar kızlar dip köşe temizlik yaptık eşimle süpürgenin parçalarını yıkadı eşim bende yemekler vardı onları ısttım salata yaptım turşu yogurt çıkardım yedik çok şükür çay demledim mısır patlatcam birazdan çekirdek almıştık hu arada unuttum galiba yazmayı perşembe akşamı 150 lira harcadı eşim kuruyemiş marketten peynir işkembe aldık. Dün ve bugün sıfır harcama kartın dönmesini bekliyorum kendime kıyafet alcam 2 takım alsam yeter kışı çıkarırım diyorum
Afiyet olsun canım pazartesiye kendini hazırla diyete sıkı sıkı başlıyoruz😘😘
Akşam için kıymalı közlenmiş patlıcanlı bir yemek yaptım uydurmasyon 😂

Bulgur pilavı, salata, ayran ile yiyeceğiz

Oğlan köfte pilav ayran yiyecek

Günü harcamasız kapattık 👍🏻
Afiyet olsun canım😍😍
İyi akşamlar hanimlar🌹buralar sessiz kalmış biraz 🤩
Benim her günüm aynı yap pişir taşır topla temizle ile geçiyor.simdi çay demledim kuruyemiş ve kurabiyemiz var yanina.persembeden beri harcamamiz yok 🎉ama eşim yarın markete gidecek galiba 😃
Sabah kahvaltilarinda tukendik hergun dön dolaş aynı şeyleri yapıyoruz çalışırken sadece hafta sonu kahvaltı yaptığımız için çok güzel gelirdi şimdi sürekli evdeyiz döndür döndür aynısı oluyor.
Üffff yaaa bizde sıkıldık dön dolaş aynı şeyleri yap benim büyük öyle peynir zeytin filan da yemez

Bir gün krep bir gün pankek birgün pişi filan değiştiriyorum ama artık tıkanıyorum😥😥
Oooh afiyet olsun yarım simitten bişey olmaz😁😁
Iyi aksamlar kizlar

Benimde esim yarin 3. Gun evde olacak kahvaltiya biseylrr yapa yapa degisik sey istiyor insan cidden

Normalde persmbe cok guzel temizlik yaptim 3 gun bjsey yapmiyim camasir yemek disinda djye ama olmadi duramadim bugun bi supurdum toz aldim cam onlerini filan sildim .

Harcama olarak dun sutcuden sut aldim 15 til idi 3 kg 19 tl olmus ona da zam gelmis . Marketi esim goruyor evde diye 2 gundur 200 e yakin harcama yapti kahvaltilik ekmek vs . Adi var paranin gercekten

Cay demledim yanina da gunduz karamelli trilece yaptim masterchef izleyecegiz insallah son 2 bolum zatnr ☺ bakalm daha ne izleyecegiz sonra .

Benden boyle bi bakiyim dedim sizlere baknca da yazmak jstedim sizler nasilsniz keyifler nasil
Ayyy bende heyecanla izliyorum masterchef i Barbaros alsın istiyorum😍😍

Haftaya survivor var onu izliyeceğiz artık🤣🤣

Afiyet olsun canım😍😍

Üffff yaaa bizde sıkıldık dön dolaş aynı şeyleri yap benim büyük öyle peynir zeytin filan da yemez

Bir gün krep bir gün pankek birgün pişi filan değiştiriyorum ama artık tıkanıyorum😥😥

Ay survivor hic sevmemki

Günaydın dün gece geç yattım aşk tesadüfleri sever 2 yi izledim çok agladım. Ne güzelmiş eskiden sevmeler şimdi sanmıyorum böyle şeylerin olduğuna

Afiyet olsun canım😍😍

Hazırım canım listemi yaptım ara öğün yapmıcam sadece Türk kahvesi içicem sabah 10 gibi öğleden sonra 3 gibide filtre kahve

Penguen Penguen eylülde küçüğü özel kreşe verecekmisin?
Vercem canım anasınıfına gitmesi lazım eğer okulun anasınıfı iyi olursa oraya veririm ablasıyla gider gelir yoksa özele vercem zor oluyor evde sadece oyun ve TV izliyorlar bişey öğrenmek istemiyor bazen yaptırmaya çalıştıkça sıkılıyor

Ev temiz akşama kıymalı yeşil mercimek yemeği ve bulgur pilavı yapcam salata yogurt yeriz dışarı çıkalım biraz dolaşalım gazinoda kahve içelim dedim eşime 3 gündür evdeyim ekmek almaya bile çıkmadım

Back