Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da komsum bi dolma tabagi gondermis sagolsun kuru dolma lahana ve yaprak sarmasiSalon kaldı süpürüp silip toz alınacak birde banyo temizlenecek
Kuru dolmaları hazırladım birazdan dolduracağım birazda asma yaprağı çıkardım saracağım çorba salata menü
Eksikler vardı eşimi gönderdim
Çocuk bezi
30 lu yumurta
8 kg sut
Ekmek alacak ne tutarsa artik
Sezeryan göbeği bende var ya kemikler sayılıyor aşırı inceldim ama duruyorGobek eritmem lazm benimde ama en zoru
Bende sezeryan oldum sonrasinda 49 kiloya kdr hic ozel bisey yapmadm yedm ictm gece emzirmelernde bile yerdim ama cok zayfladm . Ki hayatmn en zayif donemiydi gobegmde dumduz olmstu 2 sene o sekilde kaldim emzirmeyi birakip bebegmde buyuyup uslanip geceleri filan uyudkca rahatlastikca yani yillardir yerlesik olan kilom olan 60 a kdr ciktim iste toplamda 4 yil oldu ben kendmi bildim bileli gobeklydi gobekte geri geldi tabi diyecegm o ki ben nornalde bile gobekli olan insan 2 sene okdr zayif dmduz gobekle gezdiysem sezeryan gobegi diye bisey yok bence tamamen bizlerden kaynakli o gobekSezeryan göbeği bende var ya kemikler sayılıyor aşırı inceldim ama duruyor
Ama hala kalça ile bacak ta kafam incelsin diye
Armut tipli oldugum için üst çok ince ama alt hala üste gore orantısız .
Spor sağlam yaptım 7 aydır yapiyorum.
Ama daha da incelip daha da sıkılaşma mümkün
Sabah
1 h.yumurta
Peynir 3 dilim
5 zeytin
1 kş tahin pekmez
1 dilim ekmek
Çay
Ara
15 tane dut kurusu
Akşam
2 biber 1 patlıcan dolması
1 kase sebze çorbası
1 br ayran
Su 2 lt içeriz daha
15000 adım
Diyete hangi gün başlıyordun canimmmSelam kızlar geçmişi okuyamadım birazdan okurum
Zaman çok çabuk geçiyor kayınvalidemde
Menümüz Tavuklu beşamelli mantarlı spagetti
Salata
Dünden helva
Yarın için profiterol yapıyorum
Kayınvalidem de Laz böreği yapıyor
İşim bitsin kızı uyutayım gelirim geri
Maşallah100tl sebze meyve
100tl pasta
180tl kuruyemiş
10tl ekmek
Ayy harcamalara bak
Böyle mutluluklar güzel mutluluklarBenimkide pilav yedi yoğurtla bizde ayrı yapmadıkAkşam menümüz mantı ve yeşil salata idi.
Dondurucuda bir pişirimlik vardı yapıverdim hemen
Oğlan da yedi çok sevindim ayrı yemek hazırlamak zorunda kalmadım
Yılbaşı masrafları ağır oluyor100tl sebze meyve
100tl pasta
180tl kuruyemiş
10tl ekmek
Ayy harcamalara bak
100tl sebze meyve
100tl pasta
180tl kuruyemiş
10tl ekmek
Ayy harcamalara bak
Eşim izinli bide 10gun evde yerler çocukla.Dışarıyada çıkılmıyor.Yılbaşı masrafları ağır oluyor
İyi bari gönül rahatlığıyla gitmeniz daha iyi olmuşBizim geldigimizi duyanlar kv gelmezler eşimden cekinirler :)))cok dikkatli bu konuda
Sezeryandan sonra korse kullandin mı canm.ben ikisinde de korse kullandım hiç kalmadı göbek.Sezeryan göbeği bende var ya kemikler sayılıyor aşırı inceldim ama duruyor
Ama hala kalça ile bacak ta kafam incelsin diye
Armut tipli oldugum için üst çok ince ama alt hala üste gore orantısız .
Spor sağlam yaptım 7 aydır yapiyorum.
Ama daha da incelip daha da sıkılaşma mümkün