Bir şeyler okuduğumu söylediğim için , ki bu başlıkta herkes günlük yaptığı işlerden bahsediyor, örneğin yemek olarak şunu yaptım, bugün yürüyüş yaptım bugün şunu okudum gibi, siz bunu "kendini övmek " olarak algılıyorsanız demek ki biraz da olsa bir şeyler okuyabilmeyi araştırma yapabilmeyi övgüye / takdire şayan buluyorsunuz bu güzel bir şey ama ben bundan bahsettim diye kendimi övmüş olmuyorum o sizin kuruntunuz.Neden bu yazıyı bu topiği yazdınız anlamadım
Kitapta okunur dizi de izlenir hepsi de bir arada yapılır ve yapıyoruz
Kendinizi öveceksiniz diye dizi izleyen bayanları küçümseyemezsiniz yolunuz açık olsun
Teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsun inşallahhhhhGünaydın , mutlu pazarlar hanımlar ..
Kmsl Hnd güzel günlerde kullan, bilekliğin çok şık ..
kendime ajanda aldım, günlük aktivitelerimi , yapmak istediklerimi, okuduğum kitapları not alabildiğim kısımları var. 2020 de de kullandım benzerini, günlerimi nasıl değerlendirdiğimi geriye dönüp görebilmek , muhasebe yapabilmek açısından faydalı oldu.. umarım 2021 hepimiz için daha dolu dolu geçer..
Teşekkür ederim canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahhhSağol canim inşallah
Ayy ne rahat ya
Kumsal çok şanslısin
Anne kv
Hangi kitabı okuyorsun canı. Bitirince yaz listeye ekleyeyimBugün iskender yaptım.
Kitap okudum.
Spor az adım sadece.
Yarına yemek düşünmedim.
Ama hamur yoğurdum fonksiyonel ne istersem yapabilirim
Herkese iyi geceler
Ohhhh missssss afiyet olsun canım şimdedenOğluş kurabiye istedi.Kahvaltı ettik kurabiye yapacağız şimdi
İyi ki eşimin şaka yollu bana laf atmasını anlattım yahu ne şiddet mağdurluğum kaldı ne kibrim ne kendimi övmem... Başlığa baktım herkes günlük yaşadığı olaylardan, birikim planlarından ya da düşüncelerinden bahsetmiş. Hata mı ettim anlamadım oysa içeriği de anladığımı düşünüyordum. Bi karikatür vardı "ORTAM ÇOK GERGİN FUAT BİLMİYORUM... HERKES ÇOK GERGİN..." diyor ya adam aynı öyle herkes bi gergin gülün geçin işte biri bi şey yazdıysa sizi mi kast ediyorPolemik yaratmak isteyenler lütfen sayfamızı işgal etmeyin herkes düşüncesini kendisine saklasın
AminTeşekkür ederim canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahhh
Tamam canımHangi kitabı okuyorsun canı. Bitirince yaz listeye ekleyeyim
Hangi kurabiyeOğluş kurabiye istedi.Kahvaltı ettik kurabiye yapacağız şimdi
Ortami geriyorlar bazen senin dediğin gayet normaldi. Altından birşeyler aramak isteyen illaki arar. Gereksiz alinganlikİyi ki eşimin şaka yollu bana laf atmasını anlattım yahu ne şiddet mağdurluğum kaldı ne kibrim ne kendimi övmem... Başlığa baktım herkes günlük yaşadığı olaylardan, birikim planlarından ya da düşüncelerinden bahsetmiş. Hata mı ettim anlamadım oysa içeriği de anladığımı düşünüyordum. Bi karikatür vardı "ORTAM ÇOK GERGİN FUAT BİLMİYORUM... HERKES ÇOK GERGİN..." diyor ya adam aynı öyle herkes bi gergin gülün geçin işte biri bi şey yazdıysa sizi mi kast ediyor
Bende gelim mm sizeeeeeGünaydın kızlar
Ben bugün el açması deniycem şu Bülent börek reklamı varya gördükçe canımız çekiyor
Hazır fırın açmışken maharetlerimi de mi sergilesem.
Spor yapicam bugün sonra yazarım onu.
Yemek de pizzapoğaça da olabilir böreğe ek bakalım elim neye giderse
Cevizli damla çikolatalı yaptık.Amin
Tamam canım
Hangi kurabiye?
Annen kv yetmedi bana yancı olacan heBende gelim mm sizeeeee
Ya sen hem fit hem becerikliCevizli damla çikolatalı yaptık.
1 cay bardağı ceviz
1 cay bardağı damla çikolata
1 yumurta
150gr tereyağ
1 su bardağından az nişasta
1 bardağından az pudra sekeri
2 su bardağı kadarda un koydum.
Pişiyor bakalım oğluş basında fırının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?