• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Güzel günlerde kullan canım çok güzel görünüyor Kmsl Hnd Kmsl Hnd bende regl oldun çok şükür biraz agrım var yaprak sardım sabah hem mügeye baktım şimdi çamaşır katlıcam sarmanın yanına tarhana çorbası yapayım sarımsaklı yogurt yeriz 7 tanede kuru patlıcan getirtmiştik adanadan onu doldurdum yapragın üzerine koydum beraber pişer çamaşır bitsin mutfagı süpürcem.

Ben ocakta birazda dolar almak istiyorum bakalım her ay 100 dolar alsam çok iyi olacak para su gibi gidiyor yine arabanın aküsü bitmiş onu sipariş verdi eşim 700 falanmış baktıgı akü uygun bulursam alırım demişti bende hafıza kartı istedim çöpe atmıştım yanlışlıkla :(

Yemek yedik mutfağı toplayıp bulaşık makinesini çalıştırdım
Yarına bezelye ve icli köfte kaldı . Yanına biraz pilav karnı bahar kızartmadı yaparım yeter .
kizlar paranın adı var sadece sok a gittim .
Lavabo açıcı
Kahve
Bisküvi
İki tane kuoa
Pişirme kağıdı kabartma tozu vanilya
Fanta
Çöp poşeti
Ufak tefek bir iki şey 120 lira tuttu .
Pahalı tek şey kahve 30 liraydı 🙄
Eşim de migrosta kremlerde falan indirim var diye 120 lira harcamış .

Servis geldi ama doğalgazlik is varmış hiçbirşey yapmadılar servis ücreti 60 tl verdik
Dogalgazci çağırdı esim malzeme gerekli pazartesi malzeme alıp gelip yapacaklar ne kadar tutar bilemiyorum sağlık olsun
60 tl servis
10 tl süt
3 tl ekmek harcaması oldu bugün

Yarin ne yemek yapsam diye düşünüyorum
Mozaik pasta yapacağım cocuklar için
Buzluktan taze fasulye yada bamya olabilir
Biz bugün kısır pogaca turşu cay yedik biraz sonra tahinli cevizli kabak tatlısı yeriz.Filtre kahve içesim var kalkıp yapayım.

Güzel günlerde kullan canım çok güzel görünüyor Kmsl Hnd Kmsl Hnd bende regl oldun çok şükür biraz agrım var yaprak sardım sabah hem mügeye baktım şimdi çamaşır katlıcam sarmanın yanına tarhana çorbası yapayım sarımsaklı yogurt yeriz 7 tanede kuru patlıcan getirtmiştik adanadan onu doldurdum yapragın üzerine koydum beraber pişer çamaşır bitsin mutfagı süpürcem.

Çook güzel, güle güle kullan canım ☺️
Teşekkür ederim kızlar🤩🤩🤩

Back