- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
Aynen canım marttan bu yana 33 gram biriktirdim eşim yok ya yanımda rahatça biriktirebiliyorumİyi yapmışsın canım alınan alınandır her zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım marttan bu yana 33 gram biriktirdim eşim yok ya yanımda rahatça biriktirebiliyorumİyi yapmışsın canım alınan alınandır her zaman
Başlamak gerek bir yerden sen bizi sollarsın hızlı verirsinÇok korkuyorummmm
Haftada 1 kilo gitse yeterBaşlamak gerek bir yerden sen bizi sollarsın hızlı verirsin
Tesekkur ederim canim he kiz sevindirik oldumKmsl Hnd cok güzel bilekliğin güzel günlerde kullanİnsan kendine altın alınca pek mutlu oluyor ya
Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 ks tulum peyniri
4 zeytin
1 lokma tahin pekmez
Domates biber
2 dilim b.ekmeği
2 br cay
Ara
10 adet dut kurusu
Aksam
1 kase etli kuru fasulye
3 ks bulgur pilavı
1 dilim b.ekmegi
Acı biber
Su 2.5 lt
Spor
Eki Görüntüle 2747759
Biz bugün kısır pogaca turşu cay yedik biraz sonra tahinli cevizli kabak tatlısı yeriz.Filtre kahve içesim var kalkıp yapayım.Yarin ne yemek yapsam diye düşünüyorum
Mozaik pasta yapacağım cocuklar için
Buzluktan taze fasulye yada bamya olabilir
Çook güzel, güle güle kullan canımSelam kızlar ocak birikimimi yaptım
Güzel günlerde kullan canım çok güzel görünüyor Kmsl Hnd bende regl oldun çok şükür biraz agrım var yaprak sardım sabah hem mügeye baktım şimdi çamaşır katlıcam sarmanın yanına tarhana çorbası yapayım sarımsaklı yogurt yeriz 7 tanede kuru patlıcan getirtmiştik adanadan onu doldurdum yapragın üzerine koydum beraber pişer çamaşır bitsin mutfagı süpürcem.
Teşekkür ederim kızlarÇook güzel, güle güle kullan canım