• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

An itibariyle sohbete gelmiş bulunmaktayım🥰nasılsınız herkes iyi gibi çok şükür.Kilo verenleri tebrik ediyorum🎉vermeye niyetlenenlerinde Allah niyetlerini kabul etsin amin 😂😂
Biz de bugun saat 4 gibi evimize geldik.Daha kapıdan girerken sultanlık buraya kadardı sıva kolları paçaları işler başlıyor diye bı aydınlanma geldi💥mutfak için getirdiklerimizi yerlestirdim.Esim börek aldı geldi çay kahvaltı sucuk falan yaptık bu akşamı kahvaltı olarak hallettik.bebişcigimede hemen sebze çorbası yaptim.Neyseki sebze meyve alisverisini yapmıştık dün akşam arabaya koyduk burada ugrasmayalim vakit olmaz diye.valizler aynen duruyor yarın bosalticam hiç halim yok🥴Cok yorgunuz eşim uyuyor benimde gözler akıyor hava değişimi oldu galiba.Memleketime kar yağdı ve çok soğuktu.
Eşim markete bir iki eksik vardı onları almaya gitti luppolari tavana kadar dizmisler kasanın ön tarafina diyor.almamak elde değil di aldım diyor.Luppomuz var artık hafta sonu karantinasi başlasın ozaman😂

An itibariyle sohbete gelmiş bulunmaktayım🥰nasılsınız herkes iyi gibi çok şükür.Kilo verenleri tebrik ediyorum🎉vermeye niyetlenenlerinde Allah niyetlerini kabul etsin amin 😂😂
Biz de bugun saat 4 gibi evimize geldik.Daha kapıdan girerken sultanlık buraya kadardı sıva kolları paçaları işler başlıyor diye bı aydınlanma geldi💥mutfak için getirdiklerimizi yerlestirdim.Esim börek aldı geldi çay kahvaltı sucuk falan yaptık bu akşamı kahvaltı olarak hallettik.bebişcigimede hemen sebze çorbası yaptim.Neyseki sebze meyve alisverisini yapmıştık dün akşam arabaya koyduk burada ugrasmayalim vakit olmaz diye.valizler aynen duruyor yarın bosalticam hiç halim yok🥴Cok yorgunuz eşim uyuyor benimde gözler akıyor hava değişimi oldu galiba.Memleketime kar yağdı ve çok soğuktu.
Eşim markete bir iki eksik vardı onları almaya gitti luppolari tavana kadar dizmisler kasanın ön tarafina diyor.almamak elde değil di aldım diyor.Luppomuz var artık hafta sonu karantinasi başlasın ozaman😂
Ahaahahhahayyyy son cümlene bittimmmm👏👏👏

Ahaahahhahayyyy son cümlene bittimmmm👏👏👏
😂Bende luppoyu görünce bı şaşırdım ne alaka dedim.Hic almayız normalde sadece bir kere meraktan almıştık yedik merakimiz geçti halleyin amca oğlu dedik yedik bitti.Esim almadan çıkarsam polis durdurup poşete bakacak luppo yoksa geriye markete gönderecek gibi hissettim diyor 😄

Günaydın 💕
Kilom sabit çok sevinçli yım 💕
Koruma güzel gidiyor 🧿
Ayyy çok iyi canım benim böyle devam et💝💝💝
Yemek yedik mutfağı toplayıp bulaşık makinesini çalıştırdım
Yarına bezelye ve icli köfte kaldı . Yanına biraz pilav karnı bahar kızartmadı yaparım yeter .
kizlar paranın adı var sadece sok a gittim .
Lavabo açıcı
Kahve
Bisküvi
İki tane kuoa
Pişirme kağıdı kabartma tozu vanilya
Fanta
Çöp poşeti
Ufak tefek bir iki şey 120 lira tuttu .
Pahalı tek şey kahve 30 liraydı 🙄
Eşim de migrosta kremlerde falan indirim var diye 120 lira harcamış .
Evet artık bir aldığımız birşey ertesi güne aynı fiyata bulamıyoruzzz😥😥
Yarin ne yemek yapsam diye düşünüyorum
Mozaik pasta yapacağım cocuklar için
Buzluktan taze fasulye yada bamya olabilir
Kayınvalidem ne yaparsa bakalım😁😁😁

Bugün iki makale okuyup bir sunum hazırladım. Eşim de siyasetle ilgili kitaplar okuyordu elinden aldım rasgele bir iki sayfa okudum, "Hadi hayatım hadi bu senin okuduğun aşk romanlarına benzemez öyle rasgele açıp okuyamazsın" dedi. Ben de sinirimden kadınlar kulubüne girdim nereye yazsam diye bakınıyordum. BDV'lik değil de arkadaş sanki yüksek lisans yapan, her gün makaleler okuyan ben değilim. Ne var yani geceleri sevdiğim romanları okuyorsam. Ayrıca aşk romanı okumuyorum ki o romanlarda ne toplumsal sorunlar ne adaletsizlikler yatıyor. Yahu şuan okuduğum kitapta bile bir dönemin politik isimleri üstü kapalı hicvediliyor, eski zamanlardaki kraliyet rejimi üzerinden dönem siyasetçileri imgeleştirilerek eleştiriliyor. (Atsız'ın bir kitabı ) Hayır ne yani ben Orhan Kemal hayranıysam. Sanki oturup akşamlara kadar dizi ya da kadın programı izleyen biriyim. Bu eleştiri bana reva mı a dostlar.
NOT :2021 HEDEFLERİMİN BAŞINDA DÜZENLİ GELİR SAHİBİ OLABİLMEK GELİYOR. Şimdiki düzensiz atipik çalışmamla kenara 10binTL atsam kârdır, bu da ikinci hedefim. Ama pandemi biterse yazın o 10bin lirayı da harcayacağımı adım gibi biliyorum.

Bugün iki makale okuyup bir sunum hazırladım. Eşim de siyasetle ilgili kitaplar okuyordu elinden aldım rasgele bir iki sayfa okudum, "Hadi hayatım hadi bu senin okuduğun aşk romanlarına benzemez öyle rasgele açıp okuyamazsın" dedi. Ben de sinirimden kadınlar kulubüne girdim nereye yazsam diye bakınıyordum. BDV'lik değil de arkadaş sanki yüksek lisans yapan, her gün makaleler okuyan ben değilim. Ne var yani geceleri sevdiğim romanları okuyorsam. Ayrıca aşk romanı okumuyorum ki o romanlarda ne toplumsal sorunlar ne adaletsizlikler yatıyor. Yahu şuan okuduğum kitapta bile bir dönemin politik isimleri üstü kapalı hicvediliyor, eski zamanlardaki kraliyet rejimi üzerinden dönem siyasetçileri imgeleştirilerek eleştiriliyor. (Atsız'ın bir kitabı ) Hayır ne yani ben Orhan Kemal hayranıysam. Sanki oturup akşamlara kadar dizi ya da kadın programı izleyen biriyim. Bu eleştiri bana reva mı a dostlar.
NOT :2021 HEDEFLERİMİN BAŞINDA DÜZENLİ GELİR SAHİBİ OLABİLMEK GELİYOR. Şimdiki düzensiz atipik çalışmamla kenara 10binTL atsam kârdır, bu da ikinci hedefim. Ama pandemi biterse yazın o 10bin lirayı da harcayacağımı adım gibi biliyorum.
Eşiniz alay edip şakalaşmaya çalışmış tamam da bazı tipler vardır böyle aile vs arkadaş çevresinde yaparlar bu tip.

Ama sizin akşam dizi izleyin kadınlari küçümsemeniz bence yerinde olmadı.

Eşiniz sizi aşağıladi gibi hissedip siz de ev hanımlarını aşağılamis oldunuz.

Bu gruptaki arkadaşlar akşam dizi de izliyor ,kitap da okuyor ki bunlardan biri de benim .

Hayatta başarılar diliyorum

Eşiniz alay edip şakalaşmaya çalışmış tamam da bazı tipler vardır böyle aile vs arkadaş çevresinde yaparlar bu tip.

Ama sizin akşam dizi izleyin kadınlari küçümsemeniz bence yerinde olmadı.

Eşiniz sizi aşağıladi gibi hissedip siz de ev hanımlarını aşağılamis oldunuz.

Bu gruptaki arkadaşlar akşam dizi de izliyor ,kitap da okuyor ki bunlardan biri de benim .

Hayatta başarılar diliyorum
Bence gereksiz bir alınganlık göstermişsiniz. Kimse kimseyi aşağılamıyor yahu ne haddimize, ne eşim beni ne ben kimseyi aşağıladık. Sohbet olsun diye yazdım ama şunu da belirteyim yukarıda yazdığım gibi sabahtan akşamlara kadar oturup tv izleyenlerdenseniz sizi ben değil kendiniz aşağılıyorsunuz. İnsan olana bu hayat reva değil, dünyaya tv izlemeye gelmiyoruz. Nihayetinde kendinize biçtiğiniz değer tüm gün tv izlemekse sizi sizden başkası küçük görüyor olamaz.

TV de de herşey var aslında yalan dolan entrika siyaset aşk flört sadece okumuyorsunuz izliyorsunuz bütün gün kitap okumakta, tv izlemek kendini aşağılamak anlamına gelmez ne seviyorsanız onu yapmak en güzeli kimse atomu falan parçalamıyor insanların kendini abartmamaları taraftarıyım
ama üzülerek söylüyorum eşinizin söylemi size psikolojik şiddet olabilir en iyi ihtimalle ukalalık, para biriktirme nedeniniz nedir? Bir şeylerin yanlış gittiğini düşünüyorsanız tepkinizi şimdiden verin ki ileri de artarak devam etmesin.

Günaydın , mutlu pazarlar hanımlar ..

Kmsl Hnd Kmsl Hnd güzel günlerde kullan, bilekliğin çok şık ..

kendime ajanda aldım, günlük aktivitelerimi , yapmak istediklerimi, okuduğum kitapları not alabildiğim kısımları var. 2020 de de kullandım benzerini, günlerimi nasıl değerlendirdiğimi geriye dönüp görebilmek , muhasebe yapabilmek açısından faydalı oldu.. umarım 2021 hepimiz için daha dolu dolu geçer..

Eklentiler

• A33E0CEC-1586-4766-92EB-D624415BBE7C.jpeg
    A33E0CEC-1586-4766-92EB-D624415BBE7C.jpeg
    86,9 KB · Görüntüleme: 38
  • E457878F-295F-4C26-8ABB-EE9F84A3DF6C.jpeg
    E457878F-295F-4C26-8ABB-EE9F84A3DF6C.jpeg
    48,1 KB · Görüntüleme: 42
Neden bu yazıyı bu topiği yazdınız anlamadım

Kitapta okunur dizi de izlenir hepsi de bir arada yapılır ve yapıyoruz

Kendinizi öveceksiniz diye dizi izleyen bayanları küçümseyemezsiniz yolunuz açık olsun :KK50:

Neden bu yazıyı bu topiği yazdınız anlamadım

Kitapta okunur dizi de izlenir hepsi de bir arada yapılır ve yapıyoruz

Kendinizi öveceksiniz diye dizi izleyen bayanları küçümseyemezsiniz yolunuz açık olsun :KK50:
Sen niye herşeye bu kadar alınıyorsun.
İnsanlar sadece düşüncelerini söylüyor, fikirleri sana ters düşüyor diye saldırganlasmanin anlamı var mı. Herkes istediği yerde yazar saygı çerçevesinde düşüncelerini. Millete kapıyı göstermek senin haddini aşar.

Back