- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Sağol canm teşekkür ederimÇok geçmiş olsun kuzuma rabbim şifa versin inşallah
İnşallah canmRabbim inşallah hafif atlamsını sağlar canı
Dur sürtümeyimde sana belki tez vakitte bende alırımRoborock 5 Max almaya karar verdik inşallah taksitli alabiliriz
Güle güle kullan canımHerkese selamlarAbimin oğlu var 1.sinifa başladı annem bakiyor gündüzleri burada akşamda annesi babası geliyor yemek yiyip evlerine gidiyorlar gündüz annem yeğenimi derse sokuyor kadın bu yaştan sonra Zom eba whatsaptan ödev çalışma gönderme cocuga sesleri harfleri öğretme hepsini annem yaptırıyor kadının maşallahı var çok işli güçlü valla Şimdi biz ilgileniyoruz 2 gündür ooh rahat ettim diyor hemen kendini mutfağa atıyor
Harcamamiz arabaya yakıt dışında pek olmadı ama yarın buaradan market işlerini halledip cuma günü eve döneceğiz ciddi anlamda sebze meyve Cook daha ucuz burada.zaten cuma günü markete yetisemeyiz malum hafta sonunda yasak var.evde kahvaltik sebze meyve yok sonlarını tükettik gideceğiz diye son 1 haftadır almamistik zaten.
Müthiş bir sucukcumuz var kasap sucuğu kg 60 TL hep buaraya geldikce 2-3 kg alıyoruz.
Benden haberler böyle işte
Heee bu arada annem kendine granit sahan seti almış 3 lü bana gösterdi nasıl diye bende çok güzel güle gule kullan dedim 1 kutu çıkarttı 1 saat sonra aslında banada almış saklamışçok sevindim ihtiyacim da vardı.
Küt saç yakışana çok güzel oluyor canımBende ıslak brovni yaptım akşam dizime beraber yerim
Ayyyyy azıcık saçımı keseyim dedik büyük kızımla ordan burdan derken bayağı bir küt saç yaptık
Ya ben pazara gidince hiç yemeklik bişey bulamıyorum yemiyorlar çünküPazara gittim geldim kızlar
Ateş pahasıydı fiyatlar
Üzülüyorum artık memleketin haline
1 kilo muz
2 kilo mandalina
1 kilo nar
1 kilo elma
Bir adet orta boy kereviz
2 kilo patates
1 kilo soğan
Yarım kilo çeri domates
1 kilo salatalık
1 mor lahana , 1 yeşil soğan , 1 göbek salata
Cezayir Hurması vardı kilosu 25 tl , 10 liralık aldım
100 tl harcadım hiç yemeklik sebze almadım , alsam 150 olurdu
Ayyy valla güzel olduKüt saç yakışana çok güzel oluyor canım
Menüm
Sabah
1 yumurtadan omlet
5 zeytin
2 dilim beyaz peynir
1 ks lor
1 tatlı ks tahin pekmez
Domates biber
1 dilim ekmek
2 br cay
Aksam
Yarım kase kereviz sapı yemeği ( sevmedim)
3 ks peynirli makarma
1 cennet hurmasi
3 lt su
21000 adım
Benim içinde cokkk yorucuydu.Başım agrıyor sahil rüzgarlıydı göreve gittik çarptı rüzgar.Eve gelmeden sebze meyve yumurta falan aldım. Gelince karnabaharı attım fırına çorbayla yedik. Yarın içinde mercimek corbası ve ıspanak pişirdim soğusun dolaba atacağım.Filtre kahvemi içiyorum şimdi.Nasılsınız kızlar
Yine yorucu bir gun oldu benim icin
Yarın da mı çalışıyorsun canımBenim içinde cokkk yorucuydu.Başım agrıyor sahil rüzgarlıydı göreve gittik çarptı rüzgar.Eve gelmeden sebze meyve yumurta falan aldım. Gelince karnabaharı attım fırına çorbayla yedik. Yarın içinde mercimek corbası ve ıspanak pişirdim soğusun dolaba atacağım.Filtre kahvemi içiyorum şimdi.
Evet yarında çalışacağım cuma evdeyım inş. Kereviz aldım pazar günü yaparımYarın da mı çalışıyorsun canım
Süper cuma rahat rahat tartılırsınEvet yarında çalışacağım cuma evdeyım inş. Kereviz aldım pazar günü yaparım
Valla büyük bir ödül yapmayacağımCuma tartı günü kilo verdıysem cuma günü kısır,poğaça,kabak tatlısı yapayım diyorum
Sapını ben kullanmıyorum çok kart değilse yapraklarını portakallı kerevize atıyorum kartsa sadece kerevizi kullanıyorum.Süper cuma rahat rahat tartılırsın
Bugün kereviz sapından yemek yaptım hiç sevmedik yiyemedikkendilerinin salatası yapılır gerisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?