- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Bu 3.topiğimiz bizimAranıza yen düştüm nerden katılsam bilemiyorum :)
Kendimi evdeki sohbetin ortasına dan diye girmiş yeni gelin gibi yabancı hissettim herkes nasılda kaynaşmış :))
Ben hayattan soğuyorum ödül yapcm hem canım çok istiyorValla büyük bir ödül yapmayacağım
1 kilo verirsem belki ama o da zor
Meraklardayım valla bakalım inşallah vermişizdirBen hayattan soğuyorum ödül yapcm hem canım çok istiyorinş 500gr vermişimdir geçen hafta 100gr şok oldum
Seninlede kaynaşırız hoşgeldinizAranıza yen düştüm nerden katılsam bilemiyorum :)
Kendimi evdeki sohbetin ortasına dan diye girmiş yeni gelin gibi yabancı hissettim herkes nasılda kaynaşmış :))
Pandemiden dolayı saatler değiştimi onu sormuştum.Altın bende sevmiyordum artık çok seviyorum fiziki altın biriktirmeyiHoşbuldumm :) altın sevmiyorum yatırım icin belki alabilirim
dönüşümlü çalışmaktan kastınızı anlayamadım açar mısınız ben sabah 7 akşam 5 çalışıyıorum :)))
HoşgeldinizHoşbuldumm :) altın sevmiyorum yatırım icin belki alabilirim
dönüşümlü çalışmaktan kastınızı anlayamadım açar mısınız ben sabah 7 akşam 5 çalışıyıorum :)))
Gayet güzel kontrollü harcıyorsunHadi bakalım inşallah :) ben borsa ile ilgileniyorum ufak tefek al satlar ile her ay ortalama 600 tl kar elde edebiliyorum ama bu ay işyerindeki yoğunluktan al sat yapamadım,
şirkette bize yemek kartı veriyorlar aylık 600tl yatıyor, bunun yarısını aileme alışveriş için veriyorum ve öğle yemeğine dışarı çıkamadığımız için geri kalanı da kartımda birikiyor 6-7 ayda bir birikeni bozduruyorum %20 kesiyorlar ama olsun nakite dönüyor kartta iken hiçbir işime yaramıyor,
Bunların haricinde şirketteki arkadaşlarla aylık 350tllik bir güne girdim gün bana temmuz yada ağustosta gelicek 10 kişi var oda o şekilde birikiyor araba kredisi çekmiştim her ay 2000tl de kredi ödüyorum geri kalanda birşey kalmıyor gibi oluyor
internet
netflix
telefon
faturam mevcut bir kaç telefon uygulaması aboneliğim var
birde günlük 1 paket sigara (çoğu zaman yarım paketi geçmiyor ama) masrafım var
Coronadan öncede kuaföre gitmiyordum (daha önce saçlarımı yaktılar) o yüzden kuaför masrafım yok saçlarımı kendim kesiyorum uzun saçlarım var zaten her duştan sonra biraz uclarını kısaltıyorum kırıklarıda kalmadı çokta sağlıklılar suanda
arada evde kendime bakım yapıyorum
mesela bu aksam yüz maskesi yaptım rosmandan 10tl ye almıştım yüzüm bebek gibi oldu
Başka masrafsız olabilmek için neler yapmalıyım bilmiyorum..
Herkesin işi çok zor.Bu pandemi çok derin yaralar bırakacak.2-3 yıl zor toparlanır insanlar.Dün biraz çarşıda yürüdüm 3 dükkan kapanmış geçen hafta açıktı.Cafeler çoğu yer kilit vurdu zaten çoğu yer terkedilmiş gibi çok üzülüyorumSelam kızlar. Bugün sinirim aşırı bozuuukDevlet pandemi yardımı yapıyor 1.000 TL alıyordum onlardan her ay, bir de bir aileye özel ders veriyordum 3 haftadır. Anaokulları açılınca çocuklar odaklanma sorunu yaşadı doğal olarak okuldan gel ders gör vs. Şimdi hafta sonu yasağı kalkana kadar (15 Ocak’a kadar) derslere ara verdik. Allahtan ev falan geçindirmiyorum ama 3 hafta bana 1800 lira kaybettirecek Oysa ona göre planlamalar yapmıştım. Pandemi yüzünden bir günümüz bir günümüze uymuyor Allah herkesin yardımcısı olsun
Ay bende çikolatalı gofret yemek istiyorumBir kase çekirdek bir de çikolata gömdüm
Allahım sen bana irade ver yarabbim
Psikolojisi bozuldu insanların kimisi maddi kimisi manevi zorluklar cekiyor.filmlerdeki senaryolara benzemeye başladı iyice hayat.. şirkette herkes mutsuz ve depresif herkes kavga edicek yer arıyor.. bugün departmandaki arkadaşlar ile saçma bir sebepten tatıştık.. insanlar o kadar gerginki hiçbirşey söylemeye gelmiyor..
Ayyy benim için bomboşşş bir gündü yaaaaNasılsınız kızlar
Yine yorucu bir gun oldu benim icin
Dikkat et canım kendineBenim içinde cokkk yorucuydu.Başım agrıyor sahil rüzgarlıydı göreve gittik çarptı rüzgar.Eve gelmeden sebze meyve yumurta falan aldım. Gelince karnabaharı attım fırına çorbayla yedik. Yarın içinde mercimek corbası ve ıspanak pişirdim soğusun dolaba atacağım.Filtre kahvemi içiyorum şimdi.
Her telden sohbet ediyoruz canım nasıl katılmak istersen sen yazAranıza yen düştüm nerden katılsam bilemiyorum :)
Ayyy başka topikten bir arkadaş severek yiyorduSüper cuma rahat rahat tartılırsın
Bugün kereviz sapından yemek yaptım hiç sevmedik yiyemedikkendilerinin salatası yapılır gerisi
Afiyet olsun canım arada öyle kaçamaklar olurBir kase çekirdek bir de çikolata gömdüm
Allahım sen bana irade ver yarabbim
Ne iş yapıyorsun canım 1000 tl ne tl yardımı alıyorsunSelam kızlar. Bugün sinirim aşırı bozuuukDevlet pandemi yardımı yapıyor 1.000 TL alıyordum onlardan her ay, bir de bir aileye özel ders veriyordum 3 haftadır. Anaokulları açılınca çocuklar odaklanma sorunu yaşadı doğal olarak okuldan gel ders gör vs. Şimdi hafta sonu yasağı kalkana kadar (15 Ocak’a kadar) derslere ara verdik. Allahtan ev falan geçindirmiyorum ama 3 hafta bana 1800 lira kaybettirecek Oysa ona göre planlamalar yapmıştım. Pandemi yüzünden bir günümüz bir günümüze uymuyor Allah herkesin yardımcısı olsun
Aslında çok bir harcama yok borsa iyi kazandırıyormuş ne ile ilgileniyorsunHadi bakalım inşallah :) ben borsa ile ilgileniyorum ufak tefek al satlar ile her ay ortalama 600 tl kar elde edebiliyorum ama bu ay işyerindeki yoğunluktan al sat yapamadım,
şirkette bize yemek kartı veriyorlar aylık 600tl yatıyor, bunun yarısını aileme alışveriş için veriyorum ve öğle yemeğine dışarı çıkamadığımız için geri kalanı da kartımda birikiyor 6-7 ayda bir birikeni bozduruyorum %20 kesiyorlar ama olsun nakite dönüyor kartta iken hiçbir işime yaramıyor,
Bunların haricinde şirketteki arkadaşlarla aylık 350tllik bir güne girdim gün bana temmuz yada ağustosta gelicek 10 kişi var oda o şekilde birikiyor araba kredisi çekmiştim her ay 2000tl de kredi ödüyorum geri kalanda birşey kalmıyor gibi oluyor
internet
netflix
telefon
faturam mevcut bir kaç telefon uygulaması aboneliğim var
birde günlük 1 paket sigara (çoğu zaman yarım paketi geçmiyor ama) masrafım var
Coronadan öncede kuaföre gitmiyordum (daha önce saçlarımı yaktılar) o yüzden kuaför masrafım yok saçlarımı kendim kesiyorum uzun saçlarım var zaten her duştan sonra biraz uclarını kısaltıyorum kırıklarıda kalmadı çokta sağlıklılar suanda
arada evde kendime bakım yapıyorum
mesela bu aksam yüz maskesi yaptım rosmandan 10tl ye almıştım yüzüm bebek gibi oldu
Başka masrafsız olabilmek için neler yapmalıyım bilmiyorum..
AVM çalışanıydım, fakat kapandığı ve açık olduğu zaman da sadece 3-4 kişiyi işe çağırdıkları için devlet marttan bu yana aylık 1168 lira veriyor, valla özel dersle beraber iyi geliyordu bana ama 3 hafta ara veriyorum maalesefNe iş yapıyorsun canım 1000 tl ne tl yardımı alıyorsun
İnşallah en kısa zamanda şu virüs biter de hepimiz normal hayatımıza dönebilirizAVM çalışanıydım, fakat kapandığı ve açık olduğu zaman da sadece 3-4 kişiyi işe çağırdıkları için devlet marttan bu yana aylık 1168 lira veriyor, valla özel dersle beraber iyi geliyordu bana ama 3 hafta ara veriyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?