HoşgeldinizMerhaba kızlar ben nasıl katılıcam bu listeye :)
Evet canım ya yemek yemeyen çocuklar gerçekten sıkıntı oluyor insan ne yapacağını şaşırıyor afiyet olsunGünaydınlar , gününüz güzel geçsin ..
bugünki menümüz , barbunya , bulgur pilavı, cacık olacak .
cocuklara yemek beğendirmek zor , cacık ve pilav ile çorbalar kurtarıcı oluyor .. Allah’tan onları seviyorlar.
Menü süperKahvaltımızı yaptık
Yaprak sarmasını koydum Ocağa pişiyor yanına salata çorba ayran bugünde menü tamam çok şükür
Şimdi kahvemi içiyorum
Seninde menü çok güzel afiyet olsunMenü süperAfiyet olsun.Benimde çorba var bide fırında karnabahar yapcm sarımsaklı yoğurtla yeriz.Oğlana köfte patates yaparım.
Benimde manava gitmem lazım.Bakalım bugün hallederim inş.Günaydın kızlar kahvaltı yaptık çok işim yok bugün eşim manava gidecek birazdan
Bizde çıkarmadık daha kimlikleri ocakta yeni yıl zamları gelecek eşim hepsini birleştirsinler öyle çıkarırız diyor ama önce yeniyi çıkartıp sonra birleştirecekler yine o paraları alacaklar diyorum dursun acelesi yok diyorKimlik işimi hallettim gitmişken ikametgah da yeniledim bu eve taşındıktan sonra yenilememiştik
25 tl kimlik için
45 tl dönüşte markete verdim
Ekmek, simit, leblebi, hindi füme, dana jambon, süt , çöp poşeti, jelibon aldım
Yarın da pazara gideceğim haftalık meyve sebze işini hallederim
Oğlana banyo yaptırdım makarna suyu koydum şöyle güzel bir tereyağlı makarna yapacağım pırasanın yanına :)
Eşim evdeyken kilo vermem çok zor son 5 kilo ama veremiyorum bir türlü. Az yiyorum ama herşeyden yiyorum kilo sabit kalıyor
Böyle devam ederse eşime normal yemek yapıp kendime akşam yemeklerinde tavuk salata - köfte salata falan yapacağım
62 kilo olmadan bırakmayacağım bu işi taktım kafaya
Çocuklar havucu çok seviyor 3 kg al dedim geçen 2 kg almıştı 1 hafta dolmadan bitirdilerBenimde manava gitmem lazım.Bakalım bugün hallederim inş.
Ne zammı gelecekmiş haberim yok valla benim :)Bizde çıkarmadık daha kimlikleri ocakta yeni yıl zamları gelecek eşim hepsini birleştirsinler öyle çıkarırız diyor ama önce yeniyi çıkartıp sonra birleştirecekler yine o paraları alacaklar diyorum dursun acelesi yok diyor
Teşekkürler canım . Şimdilik atlattı gibi .test sonucunu bekliyoruz .Geçmiş olsun canım inşallah değildir varsa da kolay atlatır
Hoşgeldin canım kendinden bahseder misinhedef 2021 yılı için 10.000 TL birikim yapmak
Hosgeldin canim listeye ekliyorum daha aktif olursan daha cok motuve olursunhedef 2021 yılı için 10.000 TL birikim yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?