• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kızlarrr ☺️ Annemdeyim iki gündür, fırsat olmadı gelemedim

Evde yeğenim var, benim oğlan var. Tam bir curcuna elime telefonu alıyorum birşey oluyor bırakmak zorunda kalıyorum 😂

Yarın eve döneceğim kısmetse

Üç gündür sıfır harcama yaptım 👍🏻

Herkes iyidir umarım

Kızlarrr ☺️ Annemdeyim iki gündür, fırsat olmadı gelemedim

Evde yeğenim var, benim oğlan var. Tam bir curcuna elime telefonu alıyorum birşey oluyor bırakmak zorunda kalıyorum 😂

Yarın eve döneceğim kısmetse

Üç gündür sıfır harcama yaptım 👍🏻

Herkes iyidir umarım
Ohhhh iyi eglenceler canim bol bol hasret giderin❣❣❣

Yemek yapmadım dünden kalan kuru fasulye ve pilav var brokoli çorbası var birazda onları ısıtcam sebze çorbasıyla pek aram yok çocuklar seviyor çok şükür çamaşır yıka as onunla uğraştım. 2 defa kahve içtim nabzım yükseldi ondan oldu galiba uzandım biraz

Yemek yapmadım dünden kalan kuru fasulye ve pilav var brokoli çorbası var birazda onları ısıtcam sebze çorbasıyla pek aram yok çocuklar seviyor çok şükür çamaşır yıka as onunla uğraştım. 2 defa kahve içtim nabzım yükseldi ondan oldu galiba uzandım biraz

Kuru dolma yaptım Siirt usulü sumaklı etli 🥳🥳
Yarında mantar çorbası erişte karni bahar kızartması yapacağım
Yayılıyorum sabahtan beri ne iyi geldi dinlenmek
Afiyet olsun kizlar bizde soslu makarna kereviz salatasi marul salatasi salgam vardi menudue

Simdi de annem.sicak sicak lokma tatlisi yapti yedik🥰🥰🥰

Herkese iyi akşamlar 🤗evde sabahtan beri depar atıyorum 😂dip köşe sil supur yaptım.yerleri de elimle siliyorum belim iki büklüm oldu yine bugün.Esimde sabahtan beri söylenip duruyor biz yarın gideceğiz evi kime temizliyosun ustlelik temiz evi temizliyorsun diye 2 kat daha söylendi 🙄
Karşı komşunun bebeği var benim bebekciğimden 2 bay büyük yürüteç kullanıyorlardı biz almamıştik eşimde bizde alsakmi falan dedi bende deneyelim dedim sabah aldık yuruteci dejenfektan sikip sildik bizim bebişi koyduk sabahtan beri evi talan ediyor 🤩ve bizde buna garip bir şekilde seviniyoruz🥰bizde yurutec almaya karar verdik.ananesini ve babannesini aradık ikiside AA yututec alalım hemen dediler😃 anneme gidecegiz yarın malum annem ben alırım siz gelmeden dedi.Babannesine dedik alınacak yarın siz almayın diye tamam ozaman bizde yaza bisiklet alırız dediler sagolsunlar
Akşam menumude yazayım pilav turşu salata,kanat ızgara ve erik kompostosu yedik topladık.Ev halkı komple yikandik paklandik çay icicez 🤗

Selam kızlar
Mutfaktan çıkamadım bugün
Kereviz salatası güzel oldu herkes sevdi havuç ve ceviz koydum mayonez koymadım diyetteyim diye

Regli oldum şükür şişim iner inşallah cumaya kadar
Bugün 15000 adım attım 1.5 saat dışarıda yürüdüm

2 tepsi ıslak kurabiye yaptım birini serbetledim biri duruyor

0 harcama 🙏

Selam kızlar
Mutfaktan çıkamadım bugün
Kereviz salatası güzel oldu herkes sevdi havuç ve ceviz koydum mayonez koymadım diyetteyim diye

Regli oldum şükür şişim iner inşallah cumaya kadar
Bugün 15000 adım attım 1.5 saat dışarıda yürüdüm

2 tepsi ıslak kurabiye yaptım birini serbetledim biri duruyor

0 harcama 🙏
Cok severim kurabiye. Islağınıda severim kurusunuda her çeşidini severim😂

Back