Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun cqnimmDeğişik bir ara öğün
Tamam canim ayyy bende merqk ediyordum elimdekileri okuyayim hemen alacagimKmsl Hnd listeye eklermisin kitabım bitti.Gülseren Budayıcıoğlu/Kral Kaybederse.Okumak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim ben çok beğendim.
Kızlarrr Annemdeyim iki gündür, fırsat olmadı gelemedimzerya271210 nerdesin?
Ohhhh iyi eglenceler canim bol bol hasret giderin❣❣❣Kızlarrr Annemdeyim iki gündür, fırsat olmadı gelemedim
Evde yeğenim var, benim oğlan var. Tam bir curcuna elime telefonu alıyorum birşey oluyor bırakmak zorunda kalıyorum
Yarın eve döneceğim kısmetse
Üç gündür sıfır harcama yaptım
Herkes iyidir umarım
Yemek yapmadım dünden kalan kuru fasulye ve pilav var brokoli çorbası var birazda onları ısıtcam sebze çorbasıyla pek aram yok çocuklar seviyor çok şükür çamaşır yıka as onunla uğraştım. 2 defa kahve içtim nabzım yükseldi ondan oldu galiba uzandım biraz
Afiyet olsun kizlar bizde soslu makarna kereviz salatasi marul salatasi salgam vardi menudueKuru dolma yaptım Siirt usulü sumaklı etli
Yarında mantar çorbası erişte karni bahar kızartması yapacağım
Yayılıyorum sabahtan beri ne iyi geldi dinlenmek
Boyum 1.60 kilom 47 canm.Çok güzel oluyor canım bir tane de havuç rendele
Harcama canım artık çok acil bir durum olmadıkça
Ayyy ne güzel boy kilo kaç canım
Hadi ol da cumaya güzel eksi gelirsin canım
GeçMiş olsun canım
Ohh afiyet olsun ellerine sağlık anneciğininAfiyet olsun kizlar bizde soslu makarna kereviz salatasi marul salatasi salgam vardi menudue
Simdi de annem.sicak sicak lokma tatlisi yapti yedik
Vücudunun toplamımı 47 kiloBoyum 1.60 kilom 47 canm.
Evet canm toplam kilom 47Ohh afiyet olsun ellerine sağlık anneciğinin
Vücudunun toplamımı 47 kilo
Benim iki bacak okadar eder
Limonlu yeşil cay aldım tadını hiç sevmedim kayısı çayı güzeldiKiraz sapı çayı yaptım içine yarım cay kaşığı zencefil attım kendime eziyet ederek içiyorum.Birazdan kalkıp spor yapacagım birazda öyle eziyet ederim
Sadesi güzel bide probiyotıkli olanLimonlu yeşil cay aldım tadını hiç sevmedim kayısı çayı güzeldi
Cok severim kurabiye. Islağınıda severim kurusunuda her çeşidini severimSelam kızlar
Mutfaktan çıkamadım bugün
Kereviz salatası güzel oldu herkes sevdi havuç ve ceviz koydum mayonez koymadım diyetteyim diye
Regli oldum şükür şişim iner inşallah cumaya kadar
Bugün 15000 adım attım 1.5 saat dışarıda yürüdüm
2 tepsi ıslak kurabiye yaptım birini serbetledim biri duruyor
0 harcama
Sade yeşil cayıda sevmedimSadesi güzel bide probiyotıkli olan
Ya ıslagı efsane yarım yedim bir tepsi yenir öyle manyak birsey yaniCok severim kurabiye. Islağınıda severim kurusunuda her çeşidini severim