• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Balkonda 4buyuk bal kabagı vardı annem sordu yedinizmi diye aklıma geldiler😂Şimdi parçaladık birini 5 sefer pişer okadar büyük 😁Annemin bahçeden almıştık.Şekere yatırdım bir pişirimlikte soyduk dolaba koyduk.Kalanı kabuklu halde poşetleyip balkona çıkardık.Yarın onu pişireceğim.
Menümüz;
Tarhana corbası
Bezelye
Bal kabağı
Bide karnabahar haslarım dolaba koyarım pazartesi fırına atarım işten gelince.Çorbada kalır.Bakalım nöbet listem belli olsun ona göre bakacağım.

Diyette kabak tatlısı yeniyormu arkadaşlar 😂uzun bir süre kabak pişecek evde.Arada çorbasını falan yapayım bari😁

Ben çok uzun zamandır acıktığım hatırlamıyorum çünkü acıkma a zaman kalmıyor sürekli yiyorum😥😥😥
Ben hep boyleydim ya 2.dogumda herkes kilo kalıyor yaşinda var falan dediler hep ama hamile kaldığım kilodan -2 kilo daha zayıfım şuanda.yani benimkide iyi değil xs bedenim begendigim buluzlar kazaklar falan hep emanet gibi oluyor 😐

Ben hep boyleydim ya 2.dogumda herkes kilo kalıyor yaşinda var falan dediler hep ama hamile kaldığım kilodan -2 kilo daha zayıfım şuanda.yani benimkide iyi değil xs bedenim begendigim buluzlar kazaklar falan hep emanet gibi oluyor 😐
Evlenmeden önce Xs bedendim şimdi M. Yakında S olacağım hissediyorum 🥳

Bende miniği uyutuyorum uzanıp masterchaf izleyeceğim temizlik yürüyüş yoruldum bugün
Yasak varya canm yürüyüşte sıkıntı oluyormu?bilmediğimden soruyorum yani sokakta durduran veya dolaşan polis falan oluyormu diye merak ettim.bizim ev mahalle arası olduğu için haberim yok boyle şeylerden

Evlenmeden önce Xs bedendim şimdi M. Yakında S olacağım hissediyorum 🥳
Bende 34 beden gelinligi son 2 gün kala tekrar tadilat yaptırmıştım😂Straplezdi hareket ettikçe dönüyordu üstümde.Bende S beden olmak istiyorum aslında.mesela trenyoldaki kazakları bluzları hiç alamiyorum hep polo,LCW,koton falan almak durumunda kalıyorum

Yasak varya canm yürüyüşte sıkıntı oluyormu?bilmediğimden soruyorum yani sokakta durduran veya dolaşan polis falan oluyormu diye merak ettim.bizim ev mahalle arası olduğu için haberim yok boyle şeylerden
Canım biz merkeze 2 km uzaktayız
Site içerisinde yürüyorum eşim çocuklarıda 1 saat çıkardı hiç polis görmedik

Günaydın kızlar , güzel pazarlar dilerim.

Bugunki menüm yumurtalı ıspanak ve tarhana çorbası olacak
Kizlar kitap okumada fena sayilmam sanki.
Kristin Hannah/Gerçek Renkler kitabindayim .
Yazarin kitaplarini çok seviyorum.
Siz neler okuyorsunuz?
Şu an şeker portakalını bitirmek üzereyim o bitince Amin Maalouf- Semerkant kitabına devam edeceğim , yeni keşfettiğim bir yazar , farklı güzel bir tarzı var.
İnce memed’e de başlamıştım, o bekliyor
Ben tek bir kitap okuyamıyorum , değiştire değiştire okuyorum genelde :)

Back