• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın kızlar sabah deprem olmuş yine Allah korusun herkesi hissetmedim uyuyordum. Kahvaltı masasındayım biraz kar yağdı çocuklar aşağı indir ellerine poşet aldılar kaycaz diye uğraşıyorlar 😀

Kereviz salatası yapacağım ilk kez inşallah yeriz
Ispanak var belki onuda yumurtalı yaparım
Çorbam kaldı
Birde ıslak kurabiye 😋😋😋😋
Çok güzel oluyor canım bir tane de havuç rendele😋😋
Çay içtim yaş pasta yedim Eylül romanına başlıcam diğer okuduğum bitti dün ne çok para harcadım bu ara :KK43:
Harcama canım artık çok acil bir durum olmadıkça
Ben hep boyleydim ya 2.dogumda herkes kilo kalıyor yaşinda var falan dediler hep ama hamile kaldığım kilodan -2 kilo daha zayıfım şuanda.yani benimkide iyi değil xs bedenim begendigim buluzlar kazaklar falan hep emanet gibi oluyor 😐
Ayyy ne güzel boy kilo kaç canım 🤗🤗
Günaydınlar
Mutlu pazarlar
Kendimi cok şiş hissediyorum regli gunum
Hadi ol da cumaya güzel eksi gelirsin canım😘😘
Günaydın kızlar sabah deprem olmuş yine Allah korusun herkesi hissetmedim uyuyordum. Kahvaltı masasındayım biraz kar yağdı çocuklar aşağı indir ellerine poşet aldılar kaycaz diye uğraşıyorlar 😀
GeçMiş olsun canım😥😥

Hava çok güzel miniği biraz parka götürdüm kahkahalar attı kuzum evin için de kala kala 😢yıkadım uyutuyorum tüm işler duruyor eşim oğlanı yıkıyor

Ortalığı toplayıp ıspanağı kerevizi ıslak kurabiyeyi yapacağım

0 harcama olur bugün de 😍😍😍

Hava çok güzel miniği biraz parka götürdüm kahkahalar attı kuzum evin için de kala kala 😢yıkadım uyutuyorum tüm işler duruyor eşim oğlanı yıkıyor

Ortalığı toplayıp ıspanağı kerevizi ıslak kurabiyeyi yapacağım

0 harcama olur bugün de 😍😍😍
Vallahi canım ya çocuklar park yüzü görmeden büyüyorlar bizim evde parktaki salıncaktan var ama oradaki mutluluğu vermiyor😥😥😥

Vallahi canım ya çocuklar park yüzü görmeden büyüyorlar bizim evde parktaki salıncaktan var ama oradaki mutluluğu vermiyor😥😥😥
Aynen öyle tam park zamanları kimse yoktu ben çıkardığımda inşallah bahara bu kabus biterde rahat rahat parklarda oynarlar

Değişik bir ara öğün 😁

Eklentiler

• CC68CE97-D414-44EE-AE4B-7CDC161AA460.jpeg
    CC68CE97-D414-44EE-AE4B-7CDC161AA460.jpeg
    58,2 KB · Görüntüleme: 35
Back