- 6 Ağustos 2010
- 39.415
- 69.930
- 798
Maydanoz suyu içebilirsinGünaydınlar
Mutlu pazarlar
Kendimi cok şiş hissediyorum regli gunum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maydanoz suyu içebilirsinGünaydınlar
Mutlu pazarlar
Bizde de eşim hazırladı bende makinaya çamaşır attım salonu topladım akşam dagınık kalmıştıGünaydın kızlarEşim kahvaltı hazırlıyor bende yatıyorum
Ben de olmam lazım olmadım 2 gün geçti karnım şiş acaba corona dan dolayı mı gecikiyor arkadaşımın geç olmuş canım sıkıldı herşeyi etkiliyor demekkiGünaydınlar
Mutlu pazarlar
Çok güzel oluyor canım bir tane de havuç rendeleKereviz salatası yapacağım ilk kez inşallah yeriz
Ispanak var belki onuda yumurtalı yaparım
Çorbam kaldı
Birde ıslak kurabiye
Harcama canım artık çok acil bir durum olmadıkçaÇay içtim yaş pasta yedim Eylül romanına başlıcam diğer okuduğum bitti dün ne çok para harcadım bu ara
Ayyy ne güzel boy kilo kaç canımBen hep boyleydim ya 2.dogumda herkes kilo kalıyor yaşinda var falan dediler hep ama hamile kaldığım kilodan -2 kilo daha zayıfım şuanda.yani benimkide iyi değil xs bedenim begendigim buluzlar kazaklar falan hep emanet gibi oluyor
Hadi ol da cumaya güzel eksi gelirsin canımGünaydınlar
Mutlu pazarlar
GeçMiş olsun canımGünaydın kızlar sabah deprem olmuş yine Allah korusun herkesi hissetmedim uyuyordum. Kahvaltı masasındayım biraz kar yağdı çocuklar aşağı indir ellerine poşet aldılar kaycaz diye uğraşıyorlar
Vallahi canım ya çocuklar park yüzü görmeden büyüyorlar bizim evde parktaki salıncaktan var ama oradaki mutluluğu vermiyorHava çok güzel miniği biraz parka götürdüm kahkahalar attı kuzum evin için de kala kala yıkadım uyutuyorum tüm işler duruyor eşim oğlanı yıkıyor
Ortalığı toplayıp ıspanağı kerevizi ıslak kurabiyeyi yapacağım
0 harcama olur bugün de
Ahhhahah haha anlatım şeklin çok güzelKabak tatlısı tarhana corbası pişti ve bezelye yemeğimde pişmek üzere.Yiğidim süpürge yapıyor, kayınvalide lavabo ovuyor bende yer siliyorum birlik beraberlik içinde işleniyoruz
Sağol canımAhhhahah haha anlatım şeklin çok güzel
Kolay gelsin
Aynen öyle tam park zamanları kimse yoktu ben çıkardığımda inşallah bahara bu kabus biterde rahat rahat parklarda oynarlarVallahi canım ya çocuklar park yüzü görmeden büyüyorlar bizim evde parktaki salıncaktan var ama oradaki mutluluğu vermiyor
Oh oh maşallahKabak tatlısı tarhana corbası pişti ve bezelye yemeğimde pişmek üzere.Yiğidim süpürge yapıyor, kayınvalide lavabo ovuyor bende yer siliyorum birlik beraberlik içinde işleniyoruz
Çok şükürOh oh maşallah
Herşey yolunda desene
İnşallah canımAynen öyle tam park zamanları kimse yoktu ben çıkardığımda inşallah bahara bu kabus biterde rahat rahat parklarda oynarlar