- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
evet ben bi yerde okumuştum %20 artış oluyomuş. ve rahim filminden sonra hamiş kalan arkadaşım da var. bende martda çektirdim henüz bi numara yok ama inanıyorum ki kanalların açılması hamiş kalmayı kolaylaştırıyo.
Hürremcim, ben çektirmedim.
Ancak dr'um çekildikten sonra %20 şansın artar demişti.
Umarım sende bir an evvel kavuşursun bebişine. a.s.
hürremcim benim ablam hsgden sonra hamile kaldı kızı şuanda 9 yaşında :))
kızlar 22 nisanda hsg çektirdim... kabus gibiydi...ve tüpler açık çıktı ...ama dr bana tüplerin açık mı yoksa tıkalı olupta hsg esnasında mı açıldığı konusunda bi bilgi vermedi...
ben bi çok arkadaşımdan duyduğum kadarıyla hsg den sonra hamiş kalanlar olmuş...bu olasılık fazlamı yoksa ben yine hayal mi kuruyorum...?:uhm:
ya ben çektireli 5 ay oldu
ama bi tık yok valla
ama mümkün olduğunu doktorum söyledi.
O AN AÇILMIŞ OLSA BELLİ OLUR CANIM..ZATEN AÇIKMIŞ..Bİ SORUN YOK BENCE..BENDE ÇEKTİRELİ 5 AY OLDU MALESEF BİŞİY YOK...:1no2: :1no2:
ahhhh ahhhhh... ne kadarda heveslenmiştim....belki dedim bu vesile olur... ama ben demekki yine hayal kuruyorum sadece .....:a015:
CANIM NİYE ÜZÜLÜYOSUNKİ AÇIKMIŞ İŞTE NE GÜZEL...HEM SONRASINDADA KALANLAR OLMUŞ..HERKES BİR OLCAK DEĞİL YAAA..KALIRSIN İNŞALLAHHHH....
inşallah canım kalırsın bu rahim filminden sonra hemen......
inşallah canım yaaa....ama çoğu kişide kalamamış hamiş.. çok düşük ihtimal...malesef...:a015:
hürrem selam canım.. eğer adet olursam bu ay bende çektircem ama korkuyorum senin canın yandımı anesteziye gerek varmı sence?
canım bende hsg den sonra hamile kaldım ama bebegim dustu simdi 3 aya ara verdik insallah sen hamile kalırsın ve saglıcakla kucagına alırsın bebegini a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?