• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hsg sonrası hamile kalanlar buraya gelebilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah öyledir canım sen de çektirdin mi hsg

ben hamıleyım suan hıc cektırmedım ama terımlerı az cok bılırım senın dedıgım gıbı az bı yapışıklığın var ama ılac başarılı gıttıgınden engel degıl yumurtlama gunlerını takıp edıp o uc gun surekllı ılıskı ıcınde ol ve asla yataktan kalkma

Ayy ne güzel hamilesin demek valla ben o duyguyu hic yasayamayacakmisim gibi geliyor zaten doktora yardımcı olan kiz sağ taraftan biraz zor geçti ama geçti dedi demek ki ondandi

Ayy ne güzel hamilesin demek valla ben o duyguyu hic yasayamayacakmisim gibi geliyor zaten doktora yardımcı olan kiz sağ taraftan biraz zor geçti ama geçti dedi demek ki ondandi
Hic oyle dusunme canim ben cektirdim olmadi femara kullandim olmadi sonra kendiliginden oldu suan 7 haftalik tedaviyi biraktim tup bebek yaptirmak istiyordum hamile kalmisim

KIZLAR BENDE 13.11.17 DE HSG CEKINDIM . CEKILIRKEN BIRAZ SANCIM OLDU AMA ISLEM BITINCE SANCIDA BITTI. SAT 5 KASIM, BAT 4 ARALIK SANKI GUNLER GECMEK BILMIYOR. :( BIR DE BASIM DONUYOR ARA ARA MIDE BULANTISI OLUYOR PSIKOLOJIK VEYA ILACLARIN ETKISIDIR DEGIL MI , ESIM TESHISI KOYDU HAMILEYMISIM ONA GORE BU AY :) :D SIZCE 2 HAFTALIK GEBELIK BOYLE BELIRTILER GOSTERIR MI ?

Kuzular bu topiği ben açmıştım hatırlarsanız. 6 eylül de hsg çektirdim ve çekildiğim ay hüsran. Şuan 8 haftalık hamileyim 2. Ayında hamile kaldım. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah.
hamılelıgınızın ılk belırtılerı neydı ? ya heveslenıyorum adetıme 16 gun olmasına ragmen her seyı bebege yoruyorum. bende de esımdede bı sorun yok ama hsg cekıldm olsun ıstyrm hemen bu ay :'( sızın ılk belırtılerınızde bulantı var mıydı ?

hamılelıgınızın ılk belırtılerı neydı ? ya heveslenıyorum adetıme 16 gun olmasına ragmen her seyı bebege yoruyorum. bende de esımdede bı sorun yok ama hsg cekıldm olsun ıstyrm hemen bu ay :'( sızın ılk belırtılerınızde bulantı var mıydı ?
Ben hiç düşünmüyordum yani bebeğe yormuyordum. Adete 10 gün kala bel ağrım çok oluyordu. Bulantım hiç yok şuan da yok. Birde hep adet olucakmışım gibi tucalate gidip aa galiba oldum diyordum hep akıntı ve adet ağrıları oluyordu. Böyle yani 15 kala zaten şuan olması mümkün değildir. Yumurtalıma dönemindesinizdir şuan da bence

Birde gerçekten heveslenme ve düşünme kafana takma benim öyle oldu hiç bir sorun yokken psikolojik olmuyormuş

Hic oyle dusunme canim ben cektirdim olmadi femara kullandim olmadi sonra kendiliginden oldu suan 7 haftalik tedaviyi biraktim tup bebek yaptirmak istiyordum hamile kalmisim
Maşallah canım darısı bize olsun inşallah bi yıl oldu bize de iki kez klomen kullandım olmadı bu ay film çekildim doktor klomen vermedi boyle geçsin gebelik oluşmazsa adetin ikinci günü gel dedi klomene birkaç ay daha devam edicez dedi

Maşallah canım darısı bize olsun inşallah bi yıl oldu bize de iki kez klomen kullandım olmadı bu ay film çekildim doktor klomen vermedi boyle geçsin gebelik oluşmazsa adetin ikinci günü gel dedi klomene birkaç ay daha devam edicez dedi
Benimde oyle olmustu canim cektirdim o ayi bos gecirdik Rabbim tez zamanda nasip etsin insallah istiyen herkese

Back
X