Gebeliğe Hazırlık Hsg sonrası hamile kalanlar buraya gelebilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm ben ağustosta hsg , cekildim ama malesef eylülde adet oldm umutlar ekime kaldı inşallah ekimde hamile haberi alirim adete 11 gün kaldı insallah olur ama 2 gündür sol kasığıma çok ağrı giriyo bacağıma kadar yayılıyor agri

Insallah allah verir canim kalirsan birayada paylas umut olur bebek bekleyenlere

İnşallah canım bende bu ay hsg çekildim 6 gün vardı kan testi yaptırdım negatif çıktı belim sırtım göğüslerim ağrıyor. Birde idrar yolu enfeksiyonu olmuşum hsg den sanırım. İnşallah bu ay seninde benimde hepimizin yüzü güler canım. Hsg neden istedi doktorun tedavi mi görüyordun klomen galan

Evet ama 2 kere klomen tdavisi sonuç vermedi Son çare doktorum tüplerde bakalım dedi yapisiklik vardı sukur ilaçla acildi

Selam kızlar;
Ben üç yıllık evliyim. 2,5 yıldır da korunmuyoruz. Geçtiğimiz Aralık'ta eşim varikosel oldu. Ağustos'ta sperm testi verdi. Doktor bu sonuca göre bebeğiniz olur dedi ama hala beklemekteyiz. Doktorum aşılama yapalım hsg çektir bi bakalım dedi. Adet olmayı bekliyorum bakalım inşallah çekilen ay hamile kalırım. Siz hsg'den hemen sonra aşılama falan yaptınız mı? Beklesem mi bilemedim. Artık beklemek de zor geliyor. Allah isteyen herkese versin..

Yaş kaç canım

Canm histeroskopi neki
Rahmin kamera ile görüntülenmesi yapısıklık miyom polip yada rahimde başka anormali varmı diye bakılıyo. Kamerayla girip sıvı veriliyormuş bana oyle anlattılar ama bilmiyorum korkuyorum da gebelik dusundugum için buay zararı varmıki

Rahım filmi galiba ama kamera Olive girmiyolar seninki galiba küçük ameliyat gibi birsey

Rahım filmi galiba ama kamera Olive girmiyolar seninki galiba küçük ameliyat gibi birsey
Rahim filmide oldum eskiden o rontken eşliğinde sıvı verilerek çekiliyor. Buda sıvıyla rahmi şişirip içini kamerayla goruntuluyorlar. Hsg'nin daha gelişmisi sanırım

Rahim filmide oldum eskiden o rontken eşliğinde sıvı verilerek çekiliyor. Buda sıvıyla rahmi şişirip içini kamerayla goruntuluyorlar. Hsg'nin daha gelişmisi sanırım
Galiba öyle yeni duydum bunu bide laparoskopi var buda ameliyat esnasında yapiliyor ama tam tikali olanlara oneriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…