- 28 Mart 2017
- 16.591
- 67.900
- 598
- Konu Sahibi Bittercikilat
-
4 gün kala dijital test pozitifti. hemen kan verdim yine pozitif çıktı. 1 hafta sonra keseyi gördük.. şimdi 20. haftadayım.Maşallah peki kaç gün kala öğrendiniz yada nezamsn öğrendiniz ben 6 gün kala test yaptırdım negatif
Canm ben ağustosta hsg , cekildim ama malesef eylülde adet oldm umutlar ekime kaldı inşallah ekimde hamile haberi alirim adete 11 gün kaldı insallah olur ama 2 gündür sol kasığıma çok ağrı giriyo bacağıma kadar yayılıyor agriselamünaleyküm ben 6 eylül de hsg çekildim çok zor ve sancılı geçti. Bat 27 eylül beklemedeyim . Sizde deneyimlerinizi paylaşırmısınız? Ne kadar süre sonunda hamile kaldınız ? En azından birbirimize umut ışığı oluruz.
Insallah allah verir canim kalirsan birayada paylas umut olur bebek bekleyenlereCanm ben ağustosta hsg , cekildim ama malesef eylülde adet oldm umutlar ekime kaldı inşallah ekimde hamile haberi alirim adete 11 gün kaldı insallah olur ama 2 gündür sol kasığıma çok ağrı giriyo bacağıma kadar yayılıyor agri
İnşallah kalırım canm paylaşırım inşallah canm sen kaç yıllık evlisn ilk bebekmi olcakInsallah allah verir canim kalirsan birayada paylas umut olur bebek bekleyenlere
İnşallah rabbim nasip etsin bende 28 yasindayim 2. Olcak benim 18 aydır olmuyo inşallah bu ay olur 10 yıl oldu evleneliOlursa ilk bebek olcak 3 yillik evliyim 26 yasindayim
İnşallah canım bende bu ay hsg çekildim 6 gün vardı kan testi yaptırdım negatif çıktı belim sırtım göğüslerim ağrıyor. Birde idrar yolu enfeksiyonu olmuşum hsg den sanırım. İnşallah bu ay seninde benimde hepimizin yüzü güler canım. Hsg neden istedi doktorun tedavi mi görüyordun klomen galanCanm ben ağustosta hsg , cekildim ama malesef eylülde adet oldm umutlar ekime kaldı inşallah ekimde hamile haberi alirim adete 11 gün kaldı insallah olur ama 2 gündür sol kasığıma çok ağrı giriyo bacağıma kadar yayılıyor agri
Evet ama 2 kere klomen tdavisi sonuç vermedi Son çare doktorum tüplerde bakalım dedi yapisiklik vardı sukur ilaçla acildiİnşallah canım bende bu ay hsg çekildim 6 gün vardı kan testi yaptırdım negatif çıktı belim sırtım göğüslerim ağrıyor. Birde idrar yolu enfeksiyonu olmuşum hsg den sanırım. İnşallah bu ay seninde benimde hepimizin yüzü güler canım. Hsg neden istedi doktorun tedavi mi görüyordun klomen galan
Anladım canım rabbim vaktini bilir ne zaman hayırlıysa ozaman olsun inşallahEvet ama 2 kere klomen tdavisi sonuç vermedi Son çare doktorum tüplerde bakalım dedi yapisiklik vardı sukur ilaçla acildi
Yaş kaç canımSelam kızlar;
Ben üç yıllık evliyim. 2,5 yıldır da korunmuyoruz. Geçtiğimiz Aralık'ta eşim varikosel oldu. Ağustos'ta sperm testi verdi. Doktor bu sonuca göre bebeğiniz olur dedi ama hala beklemekteyiz. Doktorum aşılama yapalım hsg çektir bi bakalım dedi. Adet olmayı bekliyorum bakalım inşallah çekilen ay hamile kalırım. Siz hsg'den hemen sonra aşılama falan yaptınız mı? Beklesem mi bilemedim. Artık beklemek de zor geliyor. Allah isteyen herkese versin..
Öyle canm insallahAnladım canım rabbim vaktini bilir ne zaman hayırlıysa ozaman olsun inşallah
Canm histeroskopi nekiKızlar histeroskopi çekilen oldumu?
Rahmin kamera ile görüntülenmesi yapısıklık miyom polip yada rahimde başka anormali varmı diye bakılıyo. Kamerayla girip sıvı veriliyormuş bana oyle anlattılar ama bilmiyorum korkuyorum da gebelik dusundugum için buay zararı varmıkiCanm histeroskopi neki
Rahım filmi galiba ama kamera Olive girmiyolar seninki galiba küçük ameliyat gibi birseyRahmin kamera ile görüntülenmesi yapısıklık miyom polip yada rahimde başka anormali varmı diye bakılıyo. Kamerayla girip sıvı veriliyormuş bana oyle anlattılar ama bilmiyorum korkuyorum da gebelik dusundugum için buay zararı varmıki
Rahim filmide oldum eskiden o rontken eşliğinde sıvı verilerek çekiliyor. Buda sıvıyla rahmi şişirip içini kamerayla goruntuluyorlar. Hsg'nin daha gelişmisi sanırımRahım filmi galiba ama kamera Olive girmiyolar seninki galiba küçük ameliyat gibi birsey
Galiba öyle yeni duydum bunu bide laparoskopi var buda ameliyat esnasında yapiliyor ama tam tikali olanlara oneriliyorRahim filmide oldum eskiden o rontken eşliğinde sıvı verilerek çekiliyor. Buda sıvıyla rahmi şişirip içini kamerayla goruntuluyorlar. Hsg'nin daha gelişmisi sanırım
Evet o cerrahi ve ben malesef onuda gecirdim dış gebelikteGaliba öyle yeni duydum bunu bide laparoskopi var buda ameliyat esnasında yapiliyor ama tam tikali olanlara oneriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?