Gebeliğe Hazırlık Hsg sonrası hamile kalanlar buraya gelebilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslan pencesi civan percemi bide hayit suyu kullaniyorum canim

bende hayıt suyu içiyoru ama sadece onu içiyorum sen bir faydasını gördün mü canım ?
prolaktin takibi yapamadım ancak 2 aydır kendiliğinden yumurtam oluşup çatlıyor bu ay da olursa 3. ay kendiliğinden oluşması normalde klomen ile olgunlaşıyordu.

Bende oyle canim takip yaptiramadim ama kendiliginden adet olmaya basladim yumurtam olustu

Öğleden sonra acile gidicem canım sanırım hsg den dolayı oldu. İdrar testi yptırırım birde kan
Ondandir buyuk ihtimal canim bol su ic bi de ben ilac kullanamamistim bebis varsa diye. Cok su icerek hafifletebilmistim. Adet olunca ilac icmistim.

merhaba kızlar benim de hsg çok zor geçti ağrı kesici de almamıştım çok sancılı oldu bir de sol tüpümde yapışıkık çıktı benim dr kontolüyle sağdan yumurtladığım zaman o ayı değerlendirecez bakalım artık kısmet allah hepimize nasip etsin

Kızlar şimdi sonuçlar çıktı beta yine 1.20 bata 6 gün var bu ay hsg çekilmiştim artık alıştım ve kafama takmiycam napiyim

Kızlar şimdi sonuçlar çıktı beta yine 1.20 bata 6 gün var bu ay hsg çekilmiştim artık alıştım ve kafama takmiycam napiyim

canım erken yaptırmışsın varsa da kendini göstermeyebilir geç döllenme diye bir durum var
buradan tanıdığım bir arkadaşım adetine 3 gün kala kan testi yaptırdı negatif sonuç çıktı hamile değil dedik
adeti 2 gün geçti idrar testi yaptı silik ikinci çizgi çıktı bugünde kan testinde çıktı çok şükür senin de çıkacak diye bişey yok vakti geldi ise çıkar düşünme inanki düşündükçe insan yıpranıyor.

Bende hsg den sonr 3 hafta sonra adet oldum bir hafta gecti kesin hamileyimdir dedim idrar yaptim cikmadi 2 hafta kan tahlili yaptim 1.20ucuncu hafta hastalandim herseyin hayirlisi

Evet bugün çok ağladım abyk subuk insanlar bir sürü şey söyledi yıprandım artık ya napim bilmiyorum . Zaten idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. O yüzden antibiyotik başladım kullanmaya

Kızlar ben de geçen ay hsg çektirdim bat 27 Eylül ama hiçbir belirti yok sanırım bu ay olmadı Dr um iki ay bekle dedi 1 senedir bekliyorum zaten artık çok istiyorum pko var bende inşallah hepimiz hamile kaliriz

Hamile kliraaniz yada kalmazsaniz bilgilendirirmisiniz insallah hamilesiniz bende hsg cekildim merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…