- Konu Sahibi Bittercikilat
-
Anladım canım adete 6 gün kaldı sol kasığıma ağrı girdi şimdi birdenEvet canim adet duzensizligi yapti hsg yi cektirdigim ay 3 hafta ileri atti o ay hamileyin sandim ama ilac kullanarak adet olmak zorunda kaldim
Benimde 5 gun var canim insallah guzel haberler alirsinAnladım canım adete 6 gün kaldı sol kasığıma ağrı girdi şimdi birden
Bende senin gibi hipofiz bezinde tumor sanildi prolaktain yuksekliginden ama oyle birsey cikmadi prolaktainim simdi dusuyo gogusten sut gelmedikce sorun yokilayburak arkadaş haklı prolaktin yüksekliği göğüsten süt gelmedikçe gebeliği engellemiyormuş hipofiz bezi tümörüm var buna bağlı olarak prolaktin hormonum 56.7 geçen hafta endokrinoloji uzmanı tanıdığımız bir profesöre gösterdik hormon tahlilleri ve beyin emar sonucunu prolaktinden yana bir sıkıntı olmadığını hamile kalamamamın sebebinin bu olmadığını söyledi 1 yıldır prolaktin sebebi ile hamile kalamadığımı sanıyordum
İnşallah canım sende. Belirtin varmı ? Acaba yarın bu erken gebelik testlerinden alsammı yok beklesem mi ? BilemedimBenimde 5 gun var canim insallah guzel haberler alirsin
Ben artik belirtileri takip etmiyom canim hic bir belirtimde yokİnşallah canım sende. Belirtin varmı ? Acaba yarın bu erken gebelik testlerinden alsammı yok beklesem mi ? Bilemedim
En iyisi aslında o varsa sürpriz olsunBen artik belirtileri takip etmiyom canim hic bir belirtimde yok
Tabiki canim her ay bi belirti ariyoruz ama husran oluyo sonuEn iyisi aslında o varsa sürpriz olsun
beklenen adet tarihi demenin kısaltılmışı. Sat ta son adet tarihi canımKızlar bat ne demek?
Batlar aynı benimde belirtim Yok şusnKızlar ben de geçen ay hsg çektirdim bat 27 Eylül ama hiçbir belirti yok sanırım bu ay olmadı Dr um iki ay bekle dedi 1 senedir bekliyorum zaten artık çok istiyorum pko var bende inşallah hepimiz hamile kaliriz
Kesinlikle ya ne bileyim bir umut işteTabiki canim her ay bi belirti ariyoruz ama husran oluyo sonu
Hep bi umutt
Kızlar idrarımı yaparken ağrı oluyor ve şuan sızı hissediyorum nedendir bata 6 gün[/QUO
idrar yolu enfeksiyonu olabilir en önemli belirtisi idrara çıkarken şiddetli ağrı ve hiç yapmamış hissi
Aslan pencesi civan percemi bide hayit suyu kullaniyorum canimCanım ne kullanıyorsun prolaktinin düşmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?