Gebeliğe Hazırlık Hsg sonrası hamile kalanlar buraya gelebilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ilayburak arkadaş haklı prolaktin yüksekliği göğüsten süt gelmedikçe gebeliği engellemiyormuş hipofiz bezi tümörüm var buna bağlı olarak prolaktin hormonum 56.7 geçen hafta endokrinoloji uzmanı tanıdığımız bir profesöre gösterdik hormon tahlilleri ve beyin emar sonucunu prolaktinden yana bir sıkıntı olmadığını hamile kalamamamın sebebinin bu olmadığını söyledi 1 yıldır prolaktin sebebi ile hamile kalamadığımı sanıyordum

ilayburak arkadaş haklı prolaktin yüksekliği göğüsten süt gelmedikçe gebeliği engellemiyormuş hipofiz bezi tümörüm var buna bağlı olarak prolaktin hormonum 56.7 geçen hafta endokrinoloji uzmanı tanıdığımız bir profesöre gösterdik hormon tahlilleri ve beyin emar sonucunu prolaktinden yana bir sıkıntı olmadığını hamile kalamamamın sebebinin bu olmadığını söyledi 1 yıldır prolaktin sebebi ile hamile kalamadığımı sanıyordum

Bende senin gibi hipofiz bezinde tumor sanildi prolaktain yuksekliginden ama oyle birsey cikmadi prolaktainim simdi dusuyo gogusten sut gelmedikce sorun yok

Kızlar ben de geçen ay hsg çektirdim bat 27 Eylül ama hiçbir belirti yok sanırım bu ay olmadı Dr um iki ay bekle dedi 1 senedir bekliyorum zaten artık çok istiyorum pko var bende inşallah hepimiz hamile kaliriz

Sanırım idrar yolu enfeksiyonu öğleden sonra acile giderim hem gebelik testi yaptırırım hemde idrar. Peki 6 gün kala kanda gebelik çıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…