- 24 Aralık 2022
- 566
- 220
- 25
- Konu Sahibi TOMURCUK_27
Ya hsg cektirecegim biraz tereddütlerim var iki yıldır evliyiz gebe kalamiyorum regl bekliyorum regl sonrası gidip cektirecegim ne kadar sürede gebe kaldınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hsg çekildim tüplerde açıkmış sonrasındada gebe kalmadım . iki yıldan beri bekliyoruz
sonucunuz ne olduRabbım yolunuzu kolaylastirsin bende 5 yıl uğraştım
Herseyi denedim defalarca hemde. en sonunda tüp bebek ile gebe kaldım.sonucunuz ne oldu
Bende iki yıldır evliyim bende hiç gebe kalmadım 5 ay önce rahîm filmi çektirdim sol tüpüm kapalı çıktı. Klomen çatlatma iğnesi yaptırdım maalesef olumsuz oldu şimdi Aşılama tedavisi görüyorum iğnelere başladım bakalım hayırlısı artık elimden geleni yapacağım gerisi taktiri ilahiYa hsg cektirecegim biraz tereddütlerim var iki yıldır evliyiz gebe kalamiyorum regl bekliyorum regl sonrası gidip cektirecegim ne kadar sürede gebe kaldınız
Aynen ya bende hsg çekimi için gideceğim pazartesk günü sabah doktorum erken aç gel dediBende iki yıldır evliyim bende hiç gebe kalmadım 5 ay önce rahîm filmi çektirdim sol tüpüm kapalı çıktı. Klomen çatlatma iğnesi yaptırdım maalesef olumsuz oldu şimdi Aşılama tedavisi görüyorum iğnelere başladım bakalım hayırlısı artık elimden geleni yapacağım gerisi taktiri ilahi
Narkozlu iken yediklerin nefes borusunu tikamasin diye bişey yeyip içmeden çağırıyorlarAynen ya bende hsg çekimi için gideceğim pazartesk günü sabah doktorum erken aç gel dedi
Evet aç gideceğim bende ama hsgden biraz olsun korkuyorumNarkozlu iken yediklerin nefes borusunu tikamasin diye bişey yeyip içmeden çağırıyorlar
Narkozlu cektireceksen hç birşey anlamassin. Narkoz yaptığını gördüm sadece uyumusum gözümü açtım bitmiş kimse yoktu hemsireden başka sonra dinlenme odasına alıyorlar yarım saat kalkıp gittim daha sonra da pek ağrım sizin olmadıEvet aç gideceğim bende ama hsgden biraz olsun korkuyorum
Peki kaç dakika sürdü hsg cekiminizNarkozlu cektireceksen hç birşey anlamassin. Narkoz yaptığını gördüm sadece uyumusum gözümü açtım bitmiş kimse yoktu hemsireden başka sonra dinlenme odasına alıyorlar yarım saat kalkıp gittim daha sonra da pek ağrım sizin olmadı
Narkozlu çekilecek anestezi ileNarkozlu cektireceksen hç birşey anlamassin. Narkoz yaptığını gördüm sadece uyumusum gözümü açtım bitmiş kimse yoktu hemsireden başka sonra dinlenme odasına alıyorlar yarım saat kalkıp gittim daha sonra da pek ağrım sizin olmadı
Kısa 15 20 dkPeki kaç dakika sürdü hsg cekiminiz
Şuan hamiş misiniz sizin ne.kadar zamandır bebeğiniz olmadı hsg sonrası gebe kalınabilir mi yaniKısa 15 20 dk
O zaman dediğim gibi hiç korkmana gerek yokNarkozlu çekilecek anestezi ile
Ben ocakta çektirdim 5 ay oldu bende hamilelik olmadı ama benim sol tüp kapalı çıktı belki o yüzden olmadı. Evleneli 2 yil olucak Ağustos taŞuan hamiş misiniz sizin ne.kadar zamandır bebeğiniz olmadı hsg sonrası gebe kalınabilir mi yani
Hmm. Pazartesi günü ben cektirecegim baklim sonuçlar ne olacak bende bilmiyorum merak ediyorum bizde iki yıllık evliyizBen ocakta çektirdim 5 ay oldu bende hamilelik olmadı ama benim sol tıp kapalı çıktı belki o yüzden olmadı. Evleneli 2 yil olucak Ağustos ta
İnşallah güzel çıkar senin kiHmm. Pazartesi günü ben cektirecegim baklim sonuçlar ne olacak bende bilmiyorum merak ediyorum bizde iki yıllık evliyiz
İnşallah yaİnşallah güzel çıkar senin ki