HSG çektirdikten sonra gebe kalanlar var mı?

Benim eşimde de bu sorun var bir de bende pcos var. Regl olsam çektiricem de daha olamadım.
bende çok şükür pcos da yok pcos çok etkiliyormuş olmamasını size soğan suyu taviye ederim bir soğanı 2 bardak su ile haşlayın bir sabah bir akşam için adetiniz de düzene girer 15 gün yap ama adet olduğun zaman başla
adetten sonra sadece 1 hafta yap

bende çok şükür pcos da yok pcos çok etkiliyormuş olmamasını size soğan suyu taviye ederim bir soğanı 2 bardak su ile haşlayın bir sabah bir akşam için adetiniz de düzene girer 15 gün yap ama adet olduğun zaman başla
adetten sonra sadece 1 hafta yap
Bunu birkaç yıl önce yaptım. Çok çok faydasını gördüm. Bugüne kadar idare etti beni. Düzenliydi adetim. Onu yaptığımdan beri ilk defa düzensizleşti. Azıcık kilo da aldım ondan olabilir. Diyete başlıycam. Bir de takrar bu küre başlayacağım. Hala değişik geliyor. Bir soğan nasıl da iyi geliyor ya Allahın nimetleri işte.

Bunu birkaç yıl önce yaptım. Çok çok faydasını gördüm. Bugüne kadar idare etti beni. Düzenliydi adetim. Onu yaptığımdan beri ilk defa düzensizleşti. Azıcık kilo da aldım ondan olabilir. Diyete başlıycam. Bir de takrar bu küre başlayacağım. Hala değişik geliyor. Bir soğan nasıl da iyi geliyor ya Allahın nimetleri işte.
Kesinlikle doğada şifa var kilo çok etkiliyor bir de pcos'u dikkat et önce sağlıklı bir beden sonra sı allah büyük elbet bizim de kucağımıza sağlıklı minaklar verilecek

Merhaba hanımlar, benim 1 yılı biraz geçti çocuğum olmadı. Pcosum var. Doktor rahim filmi istedi benden. Şişlide bir merkezde çekineceğim. Ağrı sızı çok fazla olur mu? Bir de rahim filmi sonrası hamile kalanlar duydum bu doğru mudur?
Ben hsg sonrası hamile kaldım şu an 3 aylık gebeyim Haziran'da hsg çektirdim o kadar zor dayanilamayacak bı ağrısı yok

yaa ben bu aralar kalbimde ve dilime ikiz kelimesini bırakamıyorum acaba gebe kalırsam ikizlerim mi olacak Aralıkta ilk adetimde tüp bebek tedavisine başlayacağız Allah nasip ederse sağlıklı ikizlerim olsun çok istiyorum dün cennet hurmaısnın çekirdeğinden kendi kendime cinsiyet tahmini yapayım dedim iki çekirdek çıktı içini açıp çatal demek kız çocuğu kaşık erkek ikisinde bu şekilde çıktı kendi kendime heveslendim :KK70:

Merhaba hanımlar, benim 1 yılı biraz geçti çocuğum olmadı. Pcosum var. Doktor rahim filmi istedi benden. Şişlide bir merkezde çekineceğim. Ağrı sızı çok fazla olur mu? Bir de rahim filmi sonrası hamile kalanlar duydum bu doğru mudur?

Merhabalar, ben Şişli Echomarda anestezili çektirmiştim. Ağrı sızı olmadı.
Rahim filmim temizdi ve gebelik olmadı.
Rahim filmi temizse birşeye müdahele edilmediği için şans daha az, ama bazen tek tüp tıkalı oluyo veya küçük bi işlemle açıyorlar ondan sonra olabiliyor.

X