Bu Ayda Olmadı....

Bende görümceniz gibi yapmayı düşünüyorum. 11. ay olacak. Önceden kimsenin hakkına girmek istemiyordum. Ama bir sorun varsa ne kadar erken fark ederlerse o kadar iyi. Gittiğimde söyleyeceğim. Ayrıca çocuklu hayat muhakkak zordur eminim. Allah her zorlukta bir kolaylık verir inşallah

Merhaba bu dediklerinizin hepsini yaşadım hala yaşıyorum. 1 yıl bilinçli şekilde deniyorsanız ve sorun yoksa önümüzdeki 6 ay içinde hamile kalma olasılığınız yüksek. Bende üniversite mezunu okumuş insanım ama korunduğum için 2 yıl olmadı diye düşünmüştüm halbuki ne alaka Allah verdi mi veriyor. Kaderde olsaydı olurdu. Evlilik öncesi ilişkiniz var mıydı bilmiyorum ama havadan nem kapıp hamile kalanlardan değilseniz 1 yol hormonlar kendini hazırlıyor ve o aşamada vücut sperm hücresini tanıyıp ona göre hormonları yönetmeye başlıyormuş. Biz ilk korunmayı bıraktığımız 6-7 ay hormon ve adet düzenim alt üst oldu. Adetim hiç gecikmezdi. Korunmayı bıraktık denge şaştı ve bu denge 1 yılda ancak yerine oturdu. 6 aydır düzenli adet olmaya başladım 6. Ayda gebelik oluştu . Bana hep derlerdi sakın korunma sen bırak onun zamanı bardır keşke korunmayıp 2 yıl kaybetmeseydim hormonlarım ancak yerine oturcaktı. Bazen büyükleri dinlemek gerekiyor 😔

Merhaba bu dediklerinizin hepsini yaşadım hala yaşıyorum. 1 yıl bilinçli şekilde deniyorsanız ve sorun yoksa önümüzdeki 6 ay içinde hamile kalma olasılığınız yüksek. Bende üniversite mezunu okumuş insanım ama korunduğum için 2 yıl olmadı diye düşünmüştüm halbuki ne alaka Allah verdi mi veriyor. Kaderde olsaydı olurdu. Evlilik öncesi ilişkiniz var mıydı bilmiyorum ama havadan nem kapıp hamile kalanlardan değilseniz 1 yol hormonlar kendini hazırlıyor ve o aşamada vücut sperm hücresini tanıyıp ona göre hormonları yönetmeye başlıyormuş. Biz ilk korunmayı bıraktığımız 6-7 ay hormon ve adet düzenim alt üst oldu. Adetim hiç gecikmezdi. Korunmayı bıraktık denge şaştı ve bu denge 1 yılda ancak yerine oturdu. 6 aydır düzenli adet olmaya başladım 6. Ayda gebelik oluştu . Bana hep derlerdi sakın korunma sen bırak onun zamanı bardır keşke korunmayıp 2 yıl kaybetmeseydim hormonlarım ancak yerine oturcaktı. Bazen büyükleri dinlemek gerekiyor 😔
İlk defa bunu duydum düzensiz regl oluyorum ve düzenli bir cinsel hayata sahip değilim 21 yasındayım 1 yıldır nişanlıyım ve nişanlımla da ayda 1 defa ilişkiye girmeme ragmen hamile kaldım bence bu işler tamamen şans eseri oluyor

Evet canım geçen ay 4 gün yanlış hatırlamıyorsam gecikmem oldu. Öncesinde herşeyi kapsayan hormon testi yaptırdım. Tiroid, demir, kalsiyum, kan değerleri hepsi süperdi. Tek düşük olan sonrasında yaptırdığım testte beta ydı 🙈Zaten BETA düşük çıkınca ardından regl oldum
Kızlar bişey sorucam kusura bakmayın lütfen biraz özele kaçıyor kadının boşalması hamileliğe engel mi istemsizce başıma geldi

Kesinlikle ama ben yoğun çalışıyordum. Eşimle uzak mesafe ilişkimiz vardı. Evlenince bir araya gelebildik. Bu yüzden birbirimizin evlilik bağı içerisindeki huyunu suyunu anlayalım biraz dedik. Çocuk büyük sorumluluktu bizim için. 2 yıl bitti bizimde evlilikte. 1 yıl korunmalı, 1 yıl korunmasız. Bakalım süreç bize ne yaşatacak. BAT 5 Aralık. Göreceğiz bakalım. Dediğiniz gibi nasibe çok inanırım. Bakalım 🙏☺Mevlam neylerse güzel eyler.

X