- 28 Ağustos 2024
- 196
- 335
Ben de bekliyorum adet olamadım 2 aydır. O yüzden çektiremedim daha hgsİnşallah isteyen herkese nasip olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bekliyorum adet olamadım 2 aydır. O yüzden çektiremedim daha hgsİnşallah isteyen herkese nasip olsun
Adet söktürücü alsaydınız pcosta kafasına göre geliyo reglBen de bekliyorum adet olamadım 2 aydır. O yüzden çektiremedim daha hgs
Evet canım, doktorumda dayanılmayacak bir acı değil dediAnestezisiz mi çektireceksin?
Ondan da korkuyorum. Ya hamile kaldıysam da daha çıkmıyorsa testte diyeee biraz evhamlıyımAdet söktürücü alsaydınız pcosta kafasına göre geliyo regl
Çekildikten sonra yazar mısın son durumu bana ya biraz rahatlamaya ihtiyacım varEvet canım, doktorumda dayanılmayacak bir acı değil dedi
2 dk sürüyormuş zaten
Yazarım tabi bende telaş yapmıştım ama okuduğum yorum ve duyumlara göre çokta sıkıntı olacak bir işlem değil gibi geldiÇekildikten sonra yazar mısın son durumu bana ya biraz rahatlamaya ihtiyacım var
Canım selam ben çektirdim şimdi hiç bişey hissetmedim ağrı vs olmadıÇekildikten sonra yazar mısın son durumu bana ya biraz rahatlamaya ihtiyacım var
Çok geçmiş olsun canım. Bu 3-4 ayı güzel değerlendir. Rabbim sağlıklı hayırşı bir bebiş nasip etsinCanım selam ben çektirdim şimdi hiç bişey hissetmedim ağrı vs olmadı
Çok kısa sürüyor zaten. Çok şükür tüplerimde açıkmış sende korkmadan yaptırabilirsin
Çok teşekkürler inşallah canım yumurtlama testi de aldım dediğin gibi yapıcam inşallah güzel haberler veririmÇok geçmiş olsun canım. Bu 3-4 ayı güzel değerlendir. Rabbim sağlıklı hayırşı bir bebiş nasip etsin
Amiin yaa inşallah. Ben 2 aydır regl olmadım bu yüzden de hsgye gidemedim.Çok teşekkürler inşallah canım yumurtlama testi de aldım dediğin gibi yapıcam inşallah güzel haberler veririm
Ben Haziran'da hsg çektirdim bir tüpüm tikaliymis şu an gebeyim 8+6 haftalık hsg nin sayesinde olduğunu düşünüyorum doktor hsg den sonra 4 ay bekleyelim sonra tedaviye başlarız dedi ve tedaviye bile gerek kalmadan hamile olduğumu öğrendim HSG çektirirken ağrı oluyor ama katlanamayacak kadar değil özel de yaptiracaksan ağrı kesici yaptirabiliyorsun veya çekilmeden önce kendinde ağrı kesici icebilirsin daha az ağrı yaşarsın bu şekildeMerhaba hanımlar, benim 1 yılı biraz geçti çocuğum olmadı. Pcosum var. Doktor rahim filmi istedi benden. Şişlide bir merkezde çekineceğim. Ağrı sızı çok fazla olur mu? Bir de rahim filmi sonrası hamile kalanlar duydum bu doğru mudur?
Merhaba benimde sağ tüp tıkalı çıktı sol tüp açık tabi açılmadı sağ tüp sende tek tüp ile mi hamile kaldınBen Haziran'da hsg çektirdim bir tüpüm tikaliymis şu an gebeyim 8+6 haftalık hsg nin sayesinde olduğunu düşünüyorum doktor hsg den sonra 4 ay bekleyelim sonra tedaviye başlarız dedi ve tedaviye bile gerek kalmadan hamile olduğumu öğrendim HSG çektirirken ağrı oluyor ama katlanamayacak kadar değil özel de yaptiracaksan ağrı kesici yaptirabiliyorsun veya çekilmeden önce kendinde ağrı kesici icebilirsin daha az ağrı yaşarsın bu şekilde
Ay canm ben varım hatta arkadaşım var pcos vardı oda çekildiği ay hamile kaldı bende pcos yok ama bende çekildiğim ay hamile kaldımMerhaba hanımlar, benim 1 yılı biraz geçti çocuğum olmadı. Pcosum var. Doktor rahim filmi istedi benden. Şişlide bir merkezde çekineceğim. Ağrı sızı çok fazla olur mu? Bir de rahim filmi sonrası hamile kalanlar duydum bu doğru mudur?
Bu arada benim baya ağrımıştı ama geçiyor yani girmeden ağrı kesici iç bisi olmaz ben de bisi de cikmadi ama yapıldıktan sonra hemen hamile kaldimMerhaba hanımlar, benim 1 yılı biraz geçti çocuğum olmadı. Pcosum var. Doktor rahim filmi istedi benden. Şişlide bir merkezde çekineceğim. Ağrı sızı çok fazla olur mu? Bir de rahim filmi sonrası hamile kalanlar duydum bu doğru mudur?
Benim tıkalı olan tüpüm de açılmıştı yani ikiside açıktıMerhaba benimde sağ tüp tıkalı çıktı sol tüp açık tabi açılmadı sağ tüp sende tek tüp ile mi hamile kaldın
selam ben cumartesi çekildi hiç ağrı olmadı ben özel açık emer denilen yerde yaptımMerhaba hanımlar, benim 1 yılı biraz geçti çocuğum olmadı. Pcosum var. Doktor rahim filmi istedi benden. Şişlide bir merkezde çekineceğim. Ağrı sızı çok fazla olur mu? Bir de rahim filmi sonrası hamile kalanlar duydum bu doğru mudur?
İnşallah bir faydası olurrselam ben cumartesi çekildi hiç ağrı olmadı ben özel açık emer denilen yerde yaptım
İnşallah bende bir problem yok eşimde sayı düşüklüğü ve morfoloji bozukluğu var dr bize doğal yoldan da gebelik olur dedi ilaç verdi eşime 3 ay kadar kullanması içinİnşallah bir faydası olurr
Benim eşimde de bu sorun var bir de bende pcos var. Regl olsam çektiricem de daha olamadım.İnşallah bende bir problem yok eşimde sayı düşüklüğü ve morfoloji bozukluğu var dr bize doğal yoldan da gebelik olur dedi ilaç verdi eşime 3 ay kadar kullanması için