Canim ne kadar suredir deniyosun senSelam kızlar
Umarım hsg herkeste işe yarar gebelik kolaylaşır..
Canim seninle bat tarihimiz ayni sanirim bende klomen kullandim cuma doktor ölctu 20 mm olmistu ama rahim duvarim inceydi bu ay benden umut yok insallah sen guzel haberler verirsinKlomenle ilk ayin mi canim. Ben de bu aksam 4 e basliycam
Teşekkürleeer, geldim:)eflatunpisi burdayiz canim
Yani orta derece de bakalım bi aksilik olmazsa özel de düşünüyorum ama içten içe de bişey çıkmazsa gereksiz mi olur diyorumCanim maddi durumun iyiyse hic ugrasma devletle zaten cok sonraya randevu veriyolarmos özelde yaptir
Bencede eğer yapabilirsen özel é git hemen çekiyorlar zaten bidaha devlette uğraşki gün versinlerMerhaba kızlar bende bu ay doktorumdan hsg isteyeceğim de Özel e mi devlete mi gitsem kararsızım
Anladım canım inşallah cektirwcgim doktorum da uygun görürseBencede eğer yapabilirsen özel é git hemen çekiyorlar zaten bidaha devlette uğraşki gün versinler
Bence en güzeli dusunmemek ama neolrsa olsun aklının bi köşesinde oluyo insanın. sen gibi benimde umudum yok ne yalan söyliyim. İnş hakkımızda hayırlısı olur cnm sen yinede umudunu kaybetme.Canim olmazsin insallah benim doktorumda baslatti hemen sabah aksam iciyorum ama ne bileyim ilk kez hic umudum yok
Canim ne kadar sure oldu bir seneyi gectiyse kesinlikle faydasi olurYani orta derece de bakalım bi aksilik olmazsa özel de düşünüyorum ama içten içe de bişey çıkmazsa gereksiz mi olur diyorum
2.5 senelik evliyiz 1.5 senedir olmuyor inşallah faydası olurCanim ne kadar sure oldu bir seneyi gectiyse kesinlikle faydasi olur
Canim rahim filmi tuplerde minik tikanikliklari falan hep aciyo o kucucuk tikanikliklar bile engelmis gebe kalmaya ben ilk cektirdigimde 3 ay sonra hamile kalmistim insallah faydasini gorursun sende2.5 senelik evliyiz 1.5 senedir olmuyor inşallah faydası olur
Bat 8 subat canim. Benimde yumurtam henuz 15 mm bakalim bende umut varmi bilmiyorumCanim seninle bat tarihimiz ayni sanirim bende klomen kullandim cuma doktor ölctu 20 mm olmistu ama rahim duvarim inceydi bu ay benden umut yok insallah sen guzel haberler verirsin
Insallah olur kuzum ya biliyomisin ilk kez bu ay tedaviye basladim ama hic olmadigim kadar umutsuzum neden bilmiyorum bu arada doktor olctugunde rahim duvari kalinligi 3.5 mm di senin kacinci gunde 15 mmBat 8 subat canim. Benimde yumurtam henuz 15 mm bakalim bende umut varmi bilmiyorum
Ya bide benim yumurta niye o kadar buyumusku erkenden onu anlamadimInsallah olur kuzum ya biliyomisin ilk kez bu ay tedaviye basladim ama hic olmadigim kadar umutsuzum neden bilmiyorum bu arada doktor olctugunde rahim duvari kalinligi 3.5 mm di senin kacinci gunde 15 mm
20 mm. Senin cok erken buyumus ondan duvar inceYa bide benim yumurta niye o kadar buyumusku erkenden onu anlamadim
Kac klomen ictin canim ve adetin kacinci gunu 20 mm idiYa bide benim yumurta niye o kadar buyumusku erkenden onu anlamadim
Canim 10. Gundu baktiginda 20 mm adetin 5. Gunu basladim ben ilac bitti ertesi gun gittimKac klomen ictin canim ve adetin kacinci gunu 20 mm idi
Amladim canim.. Olur insallah bu ayCanim 10. Gundu baktiginda 20 mm adetin 5. Gunu basladim ben ilac bitti ertesi gun gittim
Ben hastalandim ustelik 5 gun erken geldi sastim kaldim gelmesin dedikce dahada one cekiyorOlur tatlım edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?