Gebeliğe Hazırlık Hsg sonrasi gebelik umudu:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomenle ilk ayin mi canim. Ben de bu aksam 4 e basliycam
Canim seninle bat tarihimiz ayni sanirim bende klomen kullandim cuma doktor ölctu 20 mm olmistu ama rahim duvarim inceydi bu ay benden umut yok insallah sen guzel haberler verirsin

Teşekkürleeer, geldim:)
O zaman ilk mesajımı buraya da kopyalayayım, okumuş olanlar kusura bakmasın.

12 Ocak'ta HSG çekildim. Sizle beraber beklemeye geldim :)
Aslında bebek için denemelere 2 ay önce başladık, öncesinde bakır spiral ile korunuyordum. Sonrasında adetlerimin eskiye nazaran çok fazla hafiflemesi şikayetiyle doktora gittiğimde HSG istedi. Rahmin sağa deviye olması dışında bir anormallik görünmedi. BAT 2 Şubat

Canim maddi durumun iyiyse hic ugrasma devletle zaten cok sonraya randevu veriyolarmos özelde yaptir
Yani orta derece de bakalım bi aksilik olmazsa özel de düşünüyorum ama içten içe de bişey çıkmazsa gereksiz mi olur diyorum

Canim olmazsin insallah benim doktorumda baslatti hemen sabah aksam iciyorum ama ne bileyim ilk kez hic umudum yok
Bence en güzeli dusunmemek ama neolrsa olsun aklının bi köşesinde oluyo insanın. sen gibi benimde umudum yok ne yalan söyliyim. İnş hakkımızda hayırlısı olur cnm sen yinede umudunu kaybetme.

2.5 senelik evliyiz 1.5 senedir olmuyor inşallah faydası olur
Canim rahim filmi tuplerde minik tikanikliklari falan hep aciyo o kucucuk tikanikliklar bile engelmis gebe kalmaya ben ilk cektirdigimde 3 ay sonra hamile kalmistim insallah faydasini gorursun sende

Canim seninle bat tarihimiz ayni sanirim bende klomen kullandim cuma doktor ölctu 20 mm olmistu ama rahim duvarim inceydi bu ay benden umut yok insallah sen guzel haberler verirsin
Bat 8 subat canim. Benimde yumurtam henuz 15 mm bakalim bende umut varmi bilmiyorum

Bat 8 subat canim. Benimde yumurtam henuz 15 mm bakalim bende umut varmi bilmiyorum
Insallah olur kuzum ya biliyomisin ilk kez bu ay tedaviye basladim ama hic olmadigim kadar umutsuzum neden bilmiyorum bu arada doktor olctugunde rahim duvari kalinligi 3.5 mm di senin kacinci gunde 15 mm

Insallah olur kuzum ya biliyomisin ilk kez bu ay tedaviye basladim ama hic olmadigim kadar umutsuzum neden bilmiyorum bu arada doktor olctugunde rahim duvari kalinligi 3.5 mm di senin kacinci gunde 15 mm
Ya bide benim yumurta niye o kadar buyumusku erkenden onu anlamadim

Kızlar bu ay da olmadı kan sonucum negatif tarlusal kullanacağım adet bitimi hsg cekinecegim onda da bişey çıkmaz da hayırlısıyla tedaviye başlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…