Gebeliğe Hazırlık Hsg sonrasi gebelik umudu:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne guzel kuzum ya benimde bu 3 olacak eger olursam ama hic bi belirtim yok senin varmiydi belirtin

Canimmm cok sevindim tebrik ederim simdiden bu ay herhangi bisey yapmismiydin bide bat ne zamandi senin
Çoook teşekkürler canım, Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.... BAT'a tam emin değilim. Son 3 aydır 30 gündü döngüm, ama ondan önceki 2 ay 32 idi. Bugün testi 31'de yapmış oldum.
Ovulasyon takibi dışında pek birşey yapmadım canım. Tam ovu gününü, bir de 2 gün öncesini değerlendirdik.
Bir de etkisi olduğunu çok sanmıyorum ama ovu zamanı 5-6 gün narsuyu içtim. Portakalla karıştırdığım için günde bir bardaktan azdı.

Canim gercekten cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bizlerede dua et olurmu bu arada belirtin varmiydi hic canim

Canim gercekten cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bizlerede dua et olurmu bu arada belirtin varmiydi hic canim
Amin canım, elbette. Siz de dualarınızı eksik etmeyin olur mu? Nedense içimde hep ilk bebeğimi kaybedecekmişim gibi bir his var. Keseyi görene kadar pek sevinmek istemiyorum.
Hiçbir belirti yok bende. Bat'a 6-7 gün kala göğüslerimde adet öncesi gibi hassasiyet ve dolgunluk hissi vardı. O da ilk günlere nazaran hafifledi.

Canım neden boyle olumsuz dusunuyosun lutfen sil at bunlari kafandan ne kadar suredir deniyodun sen belki surecle ilgili boyle dusunuyosun ama negatif enerji yayma kuzum ne kendine nede hayata tutunmaya calisan minnakina o enerjisini senden alacak her daim pozitif ol lutfen

Sağol canım. Aslında daha önce birşey yaşamadım, nankörlük etmek istemem. Burada okuduğum tüm kimyasal gebelikler, boş gebelikler, nedensiz kayıplar yüzünden hazırlıklı olmaya çalışıyorum...
Ama daha pozitif olacağım :)

Kızlar merhaba.ben de adetimi bekliyorum hsg çekinmek için. Adet bitiminden sonra 3-4 gün içinde çekinin diyorlar.sonrasında bi süre ilişki yasak mı ? ve antibiyotik kullanılıyor mu?

Kızlar merhaba.ben de adetimi bekliyorum hsg çekinmek için. Adet bitiminden sonra 3-4 gün içinde çekinin diyorlar.sonrasında bi süre ilişki yasak mı ? ve antibiyotik kullanılıyor mu?

bende dün çekildim
adetten sonra 3 yada 4 gün demelerinin sebebi hamile olmadığımızdan emin olmak için
varsa bebeğe zarar gelmesin diye
ilişkiyi doktorum yasaklamadı ilk üç ay gebelik oluşması daha yüksekmiş
antibiyotik kullanıyorum enfeksiyon olmaması için

Antibiyotik kullanırken ilişki yasak değil o zaman.2 yıl önce çektirdim ama unuttum yasak mıydı değil miydi.Teşekkürler. Bir de haftasonuna denk gelsin istiyorum.benim adet 4- 5gün sürüyo max. 6. günü gitsem olur mu acaba

bende haftasonu yaptırdım
6. gün olması sorun olmaz diye biliyorum

Adet dönemi enfeksiyona en yatkın dönem olduğu için birkaç gün geçmiş olmasını tavsiye ediyorlar. 5 gün sürüyorsa 6. gün hassas olabilir. Gerçi Antibiyotik kullanıyorsanız sizin için çok risk olmayabilir, doktorunuza danışın derim.

Merhabalar

Yaklasik 1,5 sene boyunca hemen hemen hergun forum sitelerine girip umut dolu kelimeler cumleler arardim
Sonuc olarak hep umudugunuzu kestiginiz anda oluyor du nasil oluyorra umut kesilir derdim her okudugumu her duydugymu uygulamaya calisirdim ve artik cok yorulmustum tamda o anda mutlu haberi aldim.
Oncelikle esinizde sizde detayli bi kontrole gidin, esinizin tesr sonuclarina gore ilac kullanmasi veya baska bi tedavi olmasi gerekniosa ozellikle bir tup behek uzmanina girmekte fayda var ben son care tup bebek uzmanina gittigimdw bana cok umutsuz konusmustu ve hsg istemisti ve hsg den snraki ay tatil programim oldugu icin tup bebegi ertelwmistim tam da o ay hamile kaldim hep okurdum saka gibi derdim gercekten de ole oluyormusMerak edenlere bilgi paylasmak isteyenlerle konusabirz. Umudunuzu kesmeyin ama beklentilerinizi rafa kaldirmayi deneyin

Kızlar ben 14 haziranda hsg çektirdim. 18 haziranda eşimle ilişki yaşadık. Iki gündür adet kanaması gibi kanamam var ve icimden parca düşüyor. Sizce bu neyin nesi? Böyle bi durum yaşayan oldu mu acaba ?

Keşke o bırakma işini basarabilsek

Kızlar ben 14 haziranda hsg çektirdim. 18 haziranda eşimle ilişki yaşadık. Iki gündür adet kanaması gibi kanamam var ve icimden parca düşüyor. Sizce bu neyin nesi? Böyle bi durum yaşayan oldu mu acaba ?
CANIM BENDE 13 HAZIRANDA CEKTIRDIM OGUN COK HAFIF KANAMAM.OLDU. BI HFTA GECMESINE RAHMEN ARA ARA KASIKLARIMDA BICAK KESIGI GBI AGRILAR OLUYO.BNI FIRLATIYOR RESMEN COK KOTU BI AGRI SUAN DA DUN GECE DEN BERI AYAKLARIMIN ALTINDAN GOBEK DELIGIMIN ALTINA KDR UZANAN BI ADET SANCISI GBI BI AGRI VAR SANKI GUNLERCE YURUMUSUM

Ben ağustosta cektirdim hala hamile kalamadim 2 ay sonra 1 yıl olcak cektireli

Aleyküm selam Bende 31 mayısta geçtirdim hsg banada sıkıntı yok gayet iyi görünüyoe dediler. bayramda adet oldum batım temmuzun 13u. Hsg sonrası gebe kalanları okudum burda. Bi umut işte ama Son yapılan tahlilde amh 0.38 çıktı doktor seni direkt tüp bebeğe yönlendiricez dedi. Sonra da aynı tahlili bir daha istedi bike daha bakalım önümüzdeki ay karar verelim dedi. İnşallah bunlara gerek kalmaz bu hamile kalabilirim

bende hsg nin 3. ayında hamile kaldım çok şükür
kolomen +çatlatma iğnesi de oldu bu 3. ayda
umarım sizde de olur
bende sağlıkla kavuşurum miniğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…