Arkadaşlar merhaba. Daha once rahim filmini hep duyardim. 33 yasindayim. Çok ertelemek istemedim.Doktorumda tavsiye edince subatin başında adetim bittigi gibi rahim filmi cektirdim.Hormonlarım iyiydi.Bi tek tupler kalmisti.Rahim filminden sonra tupler açık bi sorun yok dedi. Subat sonu adetime 4 gun kala hamile oldugumu ogrendim. Kan testimi de yaptirdim bugun cok sukur bi sorun yok simdilik. Bi sorun olmayip hamile kalamayanlar bence rahim filmi cektirin arkadaslar. Rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin ve hayirli kılsın insallah ❤❤
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık HSG sonrası ilk aydan hamile kaldım
- Konu Sahibi White070
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Kasım 2020
- 985
- 1.358
- 63
Benim de hormon,yumurta,akinti, canli sperm var mi,prolaktin falan hepsine bakildi. Bir sorun yok dedi. Bu ay da olmazsa film cektircez dedi. Adet olcam gibi zaten. Çektircez sanirim. Korkuyorum birazcık ama dediğiniz gibi tuplere de bakmak şart. Ayrica da filmden sonra hamile kalanlar oluyor. Saglikla Kucağınıza alin insallag siz de
Amin hepimiz alalim insallah kucagimiza ☺bende hep okuyordum hatta bu ay yumurtlamayi kacirdigimi dusundum cunku hsg den sonra bi sure iliski yasanmiyor. Adet olmayi bekliyodum. Adet belirtileri yasiyodum bi kac gundur sivilcelerim bile cikti insallah sizde en kisa zamanda guzel haberler alirsinizBenim de hormon,yumurta,akinti, canli sperm var mi,prolaktin falan hepsine bakildi. Bir sorun yok dedi. Bu ay da olmazsa film cektircez dedi. Adet olcam gibi zaten. Çektircez sanirim. Korkuyorum birazcık ama dediğiniz gibi tuplere de bakmak şart. Ayrica da filmden sonra hamile kalanlar oluyor. Saglikla Kucağınıza alin insallag siz de
- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
- 133
bizde de hiçbir sorun yok hsg istendi dün çekildim bende ondada sorun çıkmadı hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek.Benim de hormon,yumurta,akinti, canli sperm var mi,prolaktin falan hepsine bakildi. Bir sorun yok dedi. Bu ay da olmazsa film cektircez dedi. Adet olcam gibi zaten. Çektircez sanirim. Korkuyorum birazcık ama dediğiniz gibi tuplere de bakmak şart. Ayrica da filmden sonra hamile kalanlar oluyor. Saglikla Kucağınıza alin insallag siz de
- 27 Eylül 2020
- 7.609
- 11.115
- 198
Arkadaşlar merhaba. Daha once rahim filmini hep duyardim. 33 yasindayim. Çok ertelemek istemedim.Doktorumda tavsiye edince subatin başında adetim bittigi gibi rahim filmi cektirdim.Hormonlarım iyiydi.Bi tek tupler kalmisti.Rahim filminden sonra tupler açık bi sorun yok dedi. Subat sonu adetime 4 gun kala hamile oldugumu ogrendim. Kan testimi de yaptirdim bugun cok sukur bi sorun yok simdilik. Bi sorun olmayip hamile kalamayanlar bence rahim filmi cektirin arkadaslar. Rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin ve hayirli kılsın insallah ❤❤
Anestezi ile mi çektirdiniz yoksa anestezi olmadan mıbizde de hiçbir sorun yok hsg istendi dün çekildim bende ondada sorun çıkmadı hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek.
Bebişiniz hayırlı olsun ne güzel böyle yazıları okuyunca seviniyoruz, Bende ayın 15inde çektiridm, sağ tüpüm tıkalıymış basınçla açtılar, adetim 7-8 mart gibi, hsg öncesi vajinal muayenede yumurtalarımın çok iyi görünmediğini söyledi hormon testi istedi, test sonuçlarıyla gittim amh 0,84 olduğunu ve normal yolla çok zor olduğunu söyledi, muayenede olan yumurtalarımında durumu iyi değilmiş, hayıt otu suyu, bal arısütü polen karışımı vitamin flan aldım, bu ay olmazsa dahada uğraşabilirmiyim bilmiyorumArkadaşlar merhaba. Daha once rahim filmini hep duyardim. 33 yasindayim. Çok ertelemek istemedim.Doktorumda tavsiye edince subatin başında adetim bittigi gibi rahim filmi cektirdim.Hormonlarım iyiydi.Bi tek tupler kalmisti.Rahim filminden sonra tupler açık bi sorun yok dedi. Subat sonu adetime 4 gun kala hamile oldugumu ogrendim. Kan testimi de yaptirdim bugun cok sukur bi sorun yok simdilik. Bi sorun olmayip hamile kalamayanlar bence rahim filmi cektirin arkadaslar. Rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin ve hayirli kılsın insallah ❤❤
Anestezi ile cektirdim. Ona ragmen sonrasinda bi yarim saat kadar agri oldu. Cihazlar degisiyor. Agrisiz olanlar varmis onu bilmiyorumAnestezi ile mi çektirdiniz yoksa anestezi olmadan mı
Amin sagolun bu forumda neler okuyoruz hic olmaz denilenlerin cocuklari oldu. Nasipte varsa oluyor. hersey gonlunuze gore olsun en kisa surede insallah Rabbim hayirli saglikli evlat versin hepimizeBebişiniz hayırlı olsun ne güzel böyle yazıları okuyunca seviniyoruz, Bende ayın 15inde çektiridm, sağ tüpüm tıkalıymış basınçla açtılar, adetim 7-8 mart gibi, hsg öncesi vajinal muayenede yumurtalarımın çok iyi görünmediğini söyledi hormon testi istedi, test sonuçlarıyla gittim amh 0,84 olduğunu ve normal yolla çok zor olduğunu söyledi, muayenede olan yumurtalarımında durumu iyi değilmiş, hayıt otu suyu, bal arısütü polen karışımı vitamin flan aldım, bu ay olmazsa dahada uğraşabilirmiyim bilmiyorum
- 15 Ekim 2012
- 737
- 259
- 323
- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
- 133
Aneztezi almadım .... doktorum da anestezi almana gerek yok demisti . Ayrica bende istemezdim o sersemlik hissini yaşamaktansa olsun bitsin daha iyi.Anestezi ile mi çektirdiniz yoksa anestezi olmadan mı
Normal kadin dogum muayenesinden farki da cok yok aslında.
- 17 Aralık 2020
- 968
- 427
- 33
Ben anestezili yaptırdım canım tavsiye ederimAnestezi ile mi çektirdiniz yoksa anestezi olmadan mı
Rahim filmi çekilirken kadın doğum doktorunuz oluyor mu yanınızda ayrıca çok aydınlık bir odada mı oluyor bu işlemArkadaşlar merhaba. Daha once rahim filmini hep duyardim. 33 yasindayim. Çok ertelemek istemedim.Doktorumda tavsiye edince subatin başında adetim bittigi gibi rahim filmi cektirdim.Hormonlarım iyiydi.Bi tek tupler kalmisti.Rahim filminden sonra tupler açık bi sorun yok dedi. Subat sonu adetime 4 gun kala hamile oldugumu ogrendim. Kan testimi de yaptirdim bugun cok sukur bi sorun yok simdilik. Bi sorun olmayip hamile kalamayanlar bence rahim filmi cektirin arkadaslar. Rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin ve hayirli kılsın insallah ❤❤
- 15 Ekim 2012
- 737
- 259
- 323
Ben de çektirdim; Kadın doğum doktoru olmuyor ve evet aydınlık bi ortamda çekiliyor.Rahim filmi çekilirken kadın doğum doktorunuz oluyor mu yanınızda ayrıca çok aydınlık bir odada mı oluyor bu işlem
Ben bir defa kimyasal geçirdim bu durum tüplerde sıkıntı olmadığını anlamamız üçin yeterli değil mi sizce çünkü bir doktor çektir diyor bir doktor çektirme diyorBen de çektirdim; Kadın doğum doktoru olmuyor ve evet aydınlık bi ortamda çekiliyor.
Radyoloji doktoru oluyor zaten işlemi o yapıyor, bende birde hemşire vardı odada pencere yoktu, çatallı sedyeye yattım, görüntüleme cihazları vs,Rahim filmi çekilirken kadın doğum doktorunuz oluyor mu yanınızda ayrıca çok aydınlık bir odada mı oluyor bu işlem
Korkuyorum ama yapacak bir şey yok aklımızda kalmaktansa birazcık acıya dayanırızRadyoloji doktoru oluyor zaten işlemi o yapıyor, bende birde hemşire vardı odada pencere yoktu, çatallı sedyeye yattım, görüntüleme cihazları vs,
Dayanılmayacak gibi değil canım, benim sağ tüpüm tıkalıydı onu açarken biraz ağrı yaşadım, önceliği vajinal muayeneden fatksız, ilaç salınımında da adet ağrısı gibi bir ağrı oluyorKorkuyorum ama yapacak bir şey yok aklımızda kalmaktansa birazcık acıya dayanırız
- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
- 133
Radyoloji hekimi yapıyor işlemi normal emar tomografi odasi gibi düşününRahim filmi çekilirken kadın doğum doktorunuz oluyor mu yanınızda ayrıca çok aydınlık bir odada mı oluyor bu işlem
Evet kadin dogum doktoru kendisi cekiyor zaten . Ben anestezili yaptirdigim icin tam bilmiyorum girerken aydinliktiRahim filmi çekilirken kadın doğum doktorunuz oluyor mu yanınızda ayrıca çok aydınlık bir odada mı oluyor bu işlem