Galiba degisiyor benimkini hepsi beraber yaptilar. Doktor yanimdaydiRadyoloji hekimi yapıyor işlemi normal emar tomografi odasi gibi düşünün
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık HSG sonrası ilk aydan hamile kaldım
- Konu Sahibi White070
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ekim 2012
- 737
- 259
- 323
Açıkçası kimyasal gebelikle ilgili bir fikrim yok; çektirmenizin size bi zararı yok; deneyebilirsiniz. Ben bir yıldır ikinci çocuk İçin deniyordum ev hamile kalamamıştım; çatlatma iğnesi de denemiştim. Rahim filminden hemen sonra hamile kaldım. Ben de işe yaradı yani. Ama filmi çektirip hamile kalmayan da var.Ben bir defa kimyasal geçirdim bu durum tüplerde sıkıntı olmadığını anlamamız üçin yeterli değil mi sizce çünkü bir doktor çektir diyor bir doktor çektirme diyor
Merhaba canım benim kendi kadın doğum doktorum çekmişti hsg yiRahim filmi çekilirken kadın doğum doktorunuz oluyor mu yanınızda ayrıca çok aydınlık bir odada mı oluyor bu işlem
- 5 Nisan 2020
- 3.445
- 7.974
- 78
Mrb kendi doktorunuzdq çekebilir. Benım doktorum cekti yanında bir hemşire de anestezici ile masa gibi bişeye yattım çatal yoktu ve cok ışıklı bir ortam evet.Rahim filmi çekilirken kadın doğum doktorunuz oluyor mu yanınızda ayrıca çok aydınlık bir odada mı oluyor bu işlem
Merhabalar bende 1 kimyasal geçirdim benim doktorum çektirmemi söyledi hsg çektirmekten korktuğumm için 2-3 ay erteledim ama boşuna korkmuşum yazılanlarda söylendiği gibi değil ama çekilen alettten de olabilir farklılıklar olabiliyormuş. İyi ki de çektirmişim tüplerimde hafif tıkanıklık varmışBen bir defa kimyasal geçirdim bu durum tüplerde sıkıntı olmadığını anlamamız üçin yeterli değil mi sizce çünkü bir doktor çektir diyor bir doktor çektirme diyor
Cok iyi yapmissiniz umarim guzel haberi alirsiniz hemen ☺Merhabalar bende 1 kimyasal geçirdim benim doktorum çektirmemi söyledi hsg çektirmekten korktuğumm için 2-3 ay erteledim ama boşuna korkmuşum yazılanlarda söylendiği gibi değil ama çekilen alettten de olabilir farklılıklar olabiliyormuş. İyi ki de çektirmişim tüplerimde hafif tıkanıklık varmış
- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
- 133
gidilen kuruma göre de değişiyor demek ki onu anladım . eğer gittiğiniz kurumda yapılan işlemse kadın doğum hekimi eşlik edebilir ama kurumda yoksa dış merkezlere anlaşmalı yerlerine yönlendirebilir bende olduğu gibi . görüntüleme radyoloji hekiminin alanıdır . okuduğum kadarı ile kadın doğum doktoru da yapabiliyor muş işlemi hekimin deneyimi çalıştığı hastanenin ortamına göre demek ki . kısaca kullanılan cihaz işlemi yapan merkezin deneyimi çok önemli son teknolojide daha rahat hsg normal muayene süresi kadar olup bitiyor . herkesin anatomik yapısı farklı olduğundan hassasiyet değişebilir tabii. ama aneztezi şansı da olduğundan kişinin tercihine bırakılması da güzel ....
Canım bende 29 yaşındayım 18 şubatta rahim filmi çekildi doktorum herhangi bir tıkanıklık olmadığını söyledi 1 hafta ilişki yasağı verdi ama ben ovülasyon testiyle yumurtlama takibi yaptık ve tam 6.günde yumurtlama gördüm o günü ve ardından takip edem 4 günü de değerlendirdik umarım benim de pozitif bir sonucum olur hamilelerin duası kabul olurmuş dualarınızı benim için ve isteyen herkes için eksik etmeyin lütfen İnşallah bi mucize olur bu ay hsg sayesinde bi bebiş olurArkadaşlar merhaba. Daha once rahim filmini hep duyardim. 33 yasindayim. Çok ertelemek istemedim.Doktorumda tavsiye edince subatin başında adetim bittigi gibi rahim filmi cektirdim.Hormonlarım iyiydi.Bi tek tupler kalmisti.Rahim filminden sonra tupler açık bi sorun yok dedi. Subat sonu adetime 4 gun kala hamile oldugumu ogrendim. Kan testimi de yaptirdim bugun cok sukur bi sorun yok simdilik. Bi sorun olmayip hamile kalamayanlar bence rahim filmi cektirin arkadaslar. Rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin ve hayirli kılsın insallah ❤❤
Insallah sansiniz cok yuksek valla ben bu ay beklemiyodum yumurtlama donemi tam degerlendiremedim bile ama nasip oldu cok sukur. Dediginiz gibi rahim filmi sonrasi ara vermek gerekiyor bizde bekledik biraz. Insallah Allah hayirlisiyla nasip etsin guzel haberlerinizi bekliyoruzCanım bende 29 yaşındayım 18 şubatta rahim filmi çekildi doktorum herhangi bir tıkanıklık olmadığını söyledi 1 hafta ilişki yasağı verdi ama ben ovülasyon testiyle yumurtlama takibi yaptık ve tam 6.günde yumurtlama gördüm o günü ve ardından takip edem 4 günü de değerlendirdik umarım benim de pozitif bir sonucum olur hamilelerin duası kabul olurmuş dualarınızı benim için ve isteyen herkes için eksik etmeyin lütfen İnşallah bi mucize olur bu ay hsg sayesinde bi bebiş olur
Amiiin inşallah çok teşekkür ederim sabırsızlıkla bekliyorum umarım nasip olurInsallah sansiniz cok yuksek valla ben bu ay beklemiyodum yumurtlama donemi tam degerlendiremedim bile ama nasip oldu cok sukur. Dediginiz gibi rahim filmi sonrasi ara vermek gerekiyor bizde bekledik biraz. Insallah Allah hayirlisiyla nasip etsin guzel haberlerinizi bekliyoruz
Meraba. Doktorum benden hormon testı ıstedı degerler normal cıktı. Hsg fılmı cektırdım dun ondada bı sıkıntı yok sanırım fılmı ceken doktor bı sıkımtı yok dedı. Kendı doktoruma daha gıtmedım ama ınsallah bu ay bebıs allah nasıp eder bıze. Fılmı cektıkten sonra Ne sıklıkla ılıskıye gırmem lazım acabaArkadaşlar merhaba. Daha once rahim filmini hep duyardim. 33 yasindayim. Çok ertelemek istemedim.Doktorumda tavsiye edince subatin başında adetim bittigi gibi rahim filmi cektirdim.Hormonlarım iyiydi.Bi tek tupler kalmisti.Rahim filminden sonra tupler açık bi sorun yok dedi. Subat sonu adetime 4 gun kala hamile oldugumu ogrendim. Kan testimi de yaptirdim bugun cok sukur bi sorun yok simdilik. Bi sorun olmayip hamile kalamayanlar bence rahim filmi cektirin arkadaslar. Rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin ve hayirli kılsın insallah ❤❤
Ben dun cektırdım ve. Hıc agrı yasamadım. Ama cok streslı gıttım oraya ınanın stres yapıcak bısey yok ama ben ozelde yaptırdım tabı onun etkısı olabılırmı bılememKorkuyorum ama yapacak bir şey yok aklımızda kalmaktansa birazcık acıya dayanırız
Merhaba. Benim doktorumda ayni sekilde tupler açık sorun yok dedi ama biz 5 -6 aydir deniyoruz olmuyordu bi turlu. Onunla ilgili mi bilmiyorum ama bence etkisi var. Tahmini yumurtlama doneminde ust uste degerlendirdik catladigi gun dahil. Filmi cektirdikten sonra lekelenme bittigi gibi degerlendirdik yaniMeraba. Doktorum benden hormon testı ıstedı degerler normal cıktı. Hsg fılmı cektırdım dun ondada bı sıkıntı yok sanırım fılmı ceken doktor bı sıkımtı yok dedı. Kendı doktoruma daha gıtmedım ama ınsallah bu ay bebıs allah nasıp eder bıze. Fılmı cektıkten sonra Ne sıklıkla ılıskıye gırmem lazım acaba
- 5 Ekim 2020
- 2.784
- 3.992
- 83
Bende 3 saat önce cekildim filmi insallah bizde sizin gibi hemen aliriz guzel haberleriArkadaşlar merhaba. Daha once rahim filmini hep duyardim. 33 yasindayim. Çok ertelemek istemedim.Doktorumda tavsiye edince subatin başında adetim bittigi gibi rahim filmi cektirdim.Hormonlarım iyiydi.Bi tek tupler kalmisti.Rahim filminden sonra tupler açık bi sorun yok dedi. Subat sonu adetime 4 gun kala hamile oldugumu ogrendim. Kan testimi de yaptirdim bugun cok sukur bi sorun yok simdilik. Bi sorun olmayip hamile kalamayanlar bence rahim filmi cektirin arkadaslar. Rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin ve hayirli kılsın insallah ❤❤
Ay hadi insallah gecmis olsun size de . Yumurta catladigi gunu kacirmayin derimBende 3 saat önce cekildim filmi insallah bizde sizin gibi hemen aliriz guzel haberleri
- 5 Ekim 2020
- 2.784
- 3.992
- 83
Evet onun icin ovulasyon testi de aldim bakalim kacirmam insallahAy hadi insallah gecmis olsun size de . Yumurta catladigi gunu kacirmayin derim
- 5 Ekim 2020
- 1.604
- 394
- 73
Gecen ay bende cektrdim ilk defa bukdr yogun sancili bi catlama yumurtlama gunu yasadim hsg faydasi varmidir bilmiyorum sizdede ayni seylee oldumiArkadaşlar merhaba. Daha once rahim filmini hep duyardim. 33 yasindayim. Çok ertelemek istemedim.Doktorumda tavsiye edince subatin başında adetim bittigi gibi rahim filmi cektirdim.Hormonlarım iyiydi.Bi tek tupler kalmisti.Rahim filminden sonra tupler açık bi sorun yok dedi. Subat sonu adetime 4 gun kala hamile oldugumu ogrendim. Kan testimi de yaptirdim bugun cok sukur bi sorun yok simdilik. Bi sorun olmayip hamile kalamayanlar bence rahim filmi cektirin arkadaslar. Rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin ve hayirli kılsın insallah ❤❤