• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık HSG sonrası ilk aydan hamile kaldım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecen ay bende cektrdim ilk defa bukdr yogun sancili bi catlama yumurtlama gunu yasadim hsg faydasi varmidir bilmiyorum sizdede ayni seylee oldumi
Bende cok farkli degildi aslinda yumurtlama donemleri zaten hep sancili gecer benim. Yumurtlama donemi lekelenme devam ediyordu. Yumurta catladiginda iliski yasadik. O zaman hamile kalmisim 😁

Arkadaşlar merhaba. Daha once rahim filmini hep duyardim. 33 yasindayim. Çok ertelemek istemedim.Doktorumda tavsiye edince subatin başında adetim bittigi gibi rahim filmi cektirdim.Hormonlarım iyiydi.Bi tek tupler kalmisti.Rahim filminden sonra tupler açık bi sorun yok dedi. Subat sonu adetime 4 gun kala hamile oldugumu ogrendim. Kan testimi de yaptirdim bugun cok sukur bi sorun yok simdilik. Bi sorun olmayip hamile kalamayanlar bence rahim filmi cektirin arkadaslar. Rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin ve hayirli kılsın insallah ❤❤
Merhaba mesajınızı gördüm umut oldu sanki içimde bende 2.çocuk için 1 senedir deniyorum olmadı bir sorun olmamasına rağmen en son doktorum rahim filmi çekelim dedi çektirdim şükür tüpler açık çıktı inşallah benimde ilk ayda gebelik olur değerlendirdim bekliyorum bu ay banada dua edin ❤️ rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻

Hamile misiniz peki bi sakıncası olur mu diye sordunuz mu doktorunuza her doktor farklı söylüyo da son olarak hsg çekimi ağrılı bi işlem mi
Evet 3 aylik hamileyim. Hsg anestezili cektirdim. O yuzden birsey diyemiyorum. Islem sonrasi yarim saat agrimistir en fazla. Sonrasinda hic bi agri olmadi

Merhaba mesajınızı gördüm umut oldu sanki içimde bende 2.çocuk için 1 senedir deniyorum olmadı bir sorun olmamasına rağmen en son doktorum rahim filmi çekelim dedi çektirdim şükür tüpler açık çıktı inşallah benimde ilk ayda gebelik olur değerlendirdim bekliyorum bu ay banada dua edin ❤️ rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻
Evet ben de bi 6 ay kadar ugrastim. Baktim olmuyor. Rahim filmi cekelim dedi doktor bana da. Hsg yolları açmış demek ki hemen hamile kaldim😊 insallah gonlunuze gore olsun ve hayırlısı olsun tabi 😊

Kızlar merhabaa bi şey sormak istiyorum bende bu ay hsg çekilcem ama bildiğim kadarıyla ilk ay korunmak gerekiyomuş bu konu hakkında doktorunuz bi şey söyledi mi ?
Bana korunma dedi doktorum; ve o ay hamile kaldım. Geçen hafta detaylı ultrason İçin ünlü bir radyoloji uzmanına gitmiştim ona da sordum hatta o doktor da hiçbir sakıncası yok dedi.

Bana korunma dedi doktorum; ve o ay hamile kaldım. Geçen hafta detaylı ultrason İçin ünlü bir radyoloji uzmanına gitmiştim ona da sordum hatta o doktor da hiçbir sakıncası yok dedi.
Çok sağol cevabın için umarım Sonuçlar temiz çıkar bende ilk ayda hamile kalırım

Back