Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anestezili çekmediğime pişman oldum. Dakikalarca kendimi kastığım için uğraştılar. Anestezi alcaksınız korkmayın ped alın yanınıza biter gider inşallah.Bende anestezili çektiricem korkuyorum biraz rahim filmi konusunda bilgim yok
Amin inşallah ya bende biraz tedirginlik var panik atağım varda korkuyorum ameliyathanede yapacakları için o beni biraz geriyor inşallah kolay geçer korktuğum gibi olmaz..Anestezili çekmediğime pişman oldum. Dakikalarca kendimi kastığım için uğraştılar. Anestezi alcaksınız korkmayın ped alın yanınıza biter gider inşallah.
Ameliyathane de değil arkadaşım röntgen odası gibi biryer korkulacak bir yer değil ben anestezi almadım ama 10 saniye kadar gebertircesine bir sancı girdi ama sonra kendim kalkıp giyindim normal hayata devam ettimAmin inşallah ya bende biraz tedirginlik var panik atağım varda korkuyorum ameliyathanede yapacakları için o beni biraz geriyor inşallah kolay geçer korktuğum gibi olmaz..
Ameliyathane de değil arkadaşım röntgen odası gibi biryer korkulacak bir yer değil ben anestezi almadım ama 10 saniye kadar gebertircesine bir sancı girdi ama sonra kendim kalkıp giyindim normal hayata devam ettim
Kızlar hsg yani rahim filmi çekildikten sonra gebeliği oluşan var mı acaba sanırım hsg gebe kalma ihtimalini yükseltiyormuş çektirip faydasını gören var mı
Evet canım ben 2. Ayına hamile kaldım ama tabi şuan oğlum 3 yaşında gene hamile kalamiyorum Perşembe günü gene hsg cekilicekKızlar hsg yani rahim filmi çekildikten sonra gebeliği oluşan var mı acaba sanırım hsg gebe kalma ihtimalini yükseltiyormuş çektirip faydasını gören var mı???
Canım doktor nasıl bı süreç izledi filmden sonra ilişki konusundaBen varım çekildiğim ay hamile kaldım suan yanıbaşımda 27 günlük kızım yatıyor rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah
Ne yazıkki bende de ağrı oldu anestezili oldum hemde ama 2 gün kasık ağrısı ve devam eden kanamam var bugün 4. Gün hsg çekileli ama kanamam devam ediyor ağrı geçtiÇok Ağrılı oluyor mu acaba ya ben biraz tedirginim kimisi acılı oluyor diyor
Canım çektirdin mi sonuç temizdir inşallahKızlar hsg yani rahim filmi çekildikten sonra gebeliği oluşan var mı acaba sanırım hsg gebe kalma ihtimalini yükseltiyormuş çektirip faydasını gören var mı???
İlişki konusunda sınır koymadı yanlış hatırlamıyorsam 3. Gün ilişkiye girdik kanama bitinceCanım doktor nasıl bı süreç izledi filmden sonra ilişki konusunda
Bugün çektirdim darısı bana AllahımBu soruyu her gördüğümde muhakkak yorum yapmaya çalışıyorum çünkü bende oldu çok şükür. Hsg sonrası bi kaç ay ihtimal yüksek deniyor. Ben çekildiğim ay hamile kaldım çok şükür ki
Aminnnn en kısa zamanda sağlıkla hayırla gelsinBugün çektirdim darısı bana Allahım
Bu soruyu her gördüğümde muhakkak yorum yapmaya çalışıyorum çünkü bende oldu çok şükür. Hsg sonrası bi kaç ay ihtimal yüksek deniyor. Ben çekildiğim ay hamile kaldım çok şükür ki
Hsg çekildiğim günü de değerlendirip iki günde bir ilişkiye dikkat etmeye çalıştık ama 3-4 günde bir olduğu da oldu açıkçası aşılama yaptırmaya odaklandığımız için eşimin de test vermesi için onun randevusunu bekliyorduk o aydan asla umudum yoktu. Adet olucam sanıp ped bile almıştım. İnşaallah en kısa zamanda müjdeli haberi alırsınızNasil hamile kaldınız özel bir şey uyguladınız mı? ben de Hsg çektirdim fakat 2. Adeti oldum üstüne hala hamile değilim
İnşallah.. Allah sağlıkla kucağınıza aldirsin sizin de tüm hamile arkadaşların da inşallah.. Genelde hiç o ay beklemeyince hamile kalanlar çoğunlukta sankiHsg çekildiğim günü de değerlendirip iki günde bir ilişkiye dikkat etmeye çalıştık ama 3-4 günde bir olduğu da oldu açıkçası aşılama yaptırmaya odaklandığımız için eşimin de test vermesi için onun randevusunu bekliyorduk o aydan asla umudum yoktu. Adet olucam sanıp ped bile almıştım. İnşaallah en kısa zamanda müjdeli haberi alırsınız
Merhaba bende bu ay hsg çektirecem de anestezi verildi mi sizeBu soruyu her gördüğümde muhakkak yorum yapmaya çalışıyorum çünkü bende oldu çok şükür. Hsg sonrası bi kaç ay ihtimal yüksek deniyor. Ben çekildiğim ay hamile kaldım çok şükür ki
Hayır anestezi veya ağrı kesici ilaç kullanmadan çektirdim çektirdiğiniz cihaz c kollu diye bilinen cihazsa gerek kalmıyorMerhaba bende bu ay hsg çektirecem de anestezi verildi mi size