Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende pazartesi çekildim bende buradaki gördüklerim e dayanarak binevi istedi. Rahim filmini eşimde varikosel ameliyatı oldu şuan değerleri normale döndü 2 yıldır hiç gebelik olmadı bekleyeceğiz bakalımBende geçen hafta perşembe çektirdim sizin süreç nasıldı Pcos falan var mıydı nasıl bir yol izlediniz acaba
Bende 25de gidecem yine olmuyor yine çektirmek istiyorum
İçimdeki korkuları yendirdiniz teşekkür ederim :)Ben korktuğum için c kollu cihazı olan özel merkezde ağrı kesici veya anestezi almadan çektirdim çıkışta da gezmeye gittim akşama kadar yürüdüm gezdim ne bi kanama bi sıkıntı olmadı ben de yorumlardan çok korktum anestezisiz çektiremem diyordum devlete de randevu bulmuştum ama o cesareti gösteremedim çünkü gelince doktor ağrı kesici yazacak eczaneden onu alıp içeceksiniz dediler vs ben de korktum gidemedim özele gittim herhangi bir ilaç veya anestezi olmadan çektirdim çok şükür bir sıkıntı yaşamadım ve o günden itibaren ilişki denedik yani ertelemedik de ve tedaviye niyet etmişken çok şükür o ay normal olarak hamile kalmış oldum
Ya ben de bu ay çekildim ama yumurtlamam olmadı normal olarak gününüzde mi oldu yumurtlamaniz takip ediyor muydunuzBu soruyu her gördüğümde muhakkak yorum yapmaya çalışıyorum çünkü bende oldu çok şükür. Hsg sonrası bi kaç ay ihtimal yüksek deniyor. Ben çekildiğim ay hamile kaldım çok şükür ki
Ovülasyon takibi yaptınızmı ben geçen pazartesi çektirdim filmi yumurtlamama beş gün falan varYa ben de bu ay çekildim ama yumurtlamam olmadı normal olarak gününüzde mi oldu yumurtlamaniz takip ediyor muydunuz
Evet rahim filminden sonra hergün yaptım ama olmadı bu normal mi acaba bilgisi olan yok mu hiç yaaOvülasyon takibi yaptınızmı ben geçen pazartesi çektirdim filmi yumurtlamama beş gün falan var
Yumurtlamayı takip etmiyordum maalesef. Yapmaya çok niyet ettim ama yapamadım hiç. Artık daha fazla ertelemeyip aşılamaya başlayalım dedim. Rahim filminin de gebelik şansını artırdığını duymuştum ama filmi çekildiğim ay da çok umudum yoktu o nedenle takip hiç yapmadım. Ama bu defa neredeyse iki günde bi ilişkiye dikkat etmeye çalışmıştık.Ya ben de bu ay çekildim ama yumurtlamam olmadı normal olarak gününüzde mi oldu yumurtlamaniz takip ediyor muydunuz
Anladım cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Yumurtlamayı takip etmiyordum maalesef. Yapmaya çok niyet ettim ama yapamadım hiç. Artık daha fazla ertelemeyip aşılamaya başlayalım dedim. Rahim filminin de gebelik şansını artırdığını duymuştum ama filmi çekildiğim ay da çok umudum yoktu o nedenle takip hiç yapmadım. Ama bu defa neredeyse iki günde bi ilişkiye dikkat etmeye çalışmıştık.
Rica ederimAnladım cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Evet rahim filminden sonra hergün yaptım ama olmadı bu normal mi acaba bilgisi olan yok mu hiç y
Belki daha yumurtlama gününüz gelmemiştirEvet rahim filminden sonra hergün yaptım ama olmadı bu normal mi acaba bilgisi olan yok mu hiç ya
Anladım cevap verdiğiniz için teşekkür ederimYumurtlamayı takip etmiyordum maalesef. Yapmaya çok niyet ettim ama yapamadım hiç. Artık daha fazla ertelemeyip aşılamaya başlayalım dedim. Rahim filminin de gebelik şansını artırdığını duymuştum ama filmi çekildiğim ay da çok umudum yoktu o nedenle takip hiç yapmadım. Ama bu defa neredeyse iki günde bi ilişkiye dikkat etmeye çalışmıştık.
Belki daha yumurtlama gününüz gelmemiştir
Her zaman adetim bittikten sonra 5. Gün olurdu budefa 11. Gün 18 gunde bir adet olurum ben eger adet duzenim bozulmamissa olabilirBelki daha yumurtlama gününüz gelmemiştir
Eger ki sorununuz kanal tikanikligi ise hafif tikanikligi acabiliyor ama eger sorun baska ise oyle bir etkisi olmuyorKızlar hsg yani rahim filmi çekildikten sonra gebeliği oluşan var mı acaba sanırım hsg gebe kalma ihtimalini yükseltiyormuş çektirip faydasını gören var mı???
Tüplerin açık gibi görünüyor.Merhabalar bende bugün rahîm filmi cektirdim ama henüz sonuçları göstermedim anlayan varsa bakabilirr mi
Vallahi bende anlamıyorum ki bende yeni çektiricemMerhabalar bende bugün rahîm filmi cektirdim ama henüz sonuçları göstermedim anlayan varsa bakabilirr mi
Teşekkür ederimÇekildiğim ilk ay kimyasal gebelik oldu.Ama sonrasında hala bişey olmadı malesef Doktorumda ihtimali arttırdığını söylemişti. Şansınız bol olsun
Bende anestezili çektiricem korkuyorum biraz rahim filmi konusunda bilgim yokBugün anestezi almadan çektirdim. Çok zor geçti. 5,6 kez deneme yapıldı sıvı maddenin tüplere geçişi olmadı bi türlü. Sonucumu aldım. Bilgisi olan varsa rica etsem yorumlayabilir mi.