Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu soruyu her gördüğümde muhakkak yorum yapmaya çalışıyorum çünkü bende oldu çok şükür. Hsg sonrası bi kaç ay ihtimal yüksek deniyor. Ben çekildiğim ay hamile kaldım çok şükür kiKızlar hsg yani rahim filmi çekildikten sonra gebeliği oluşan var mı acaba sanırım hsg gebe kalma ihtimalini yükseltiyormuş çektirip faydasını gören var mı???
Bende varim. Rabbiminde izniyle hsgden sonra sadece 1 kez adet gordum suan hamileyim.Kızlar hsg yani rahim filmi çekildikten sonra gebeliği oluşan var mı acaba sanırım hsg gebe kalma ihtimalini yükseltiyormuş çektirip faydasını gören var mı???
Çok sevindim güle güle büyütün :)Bende varim. Rabbiminde izniyle hsgden sonra sadece 1 kez adet gordum suan hamileyim.
Süper ya çok sevindim vallaha :) inşallah darısı bana 24 ünde bende gidicem nasipse banada dua edin lütfenBu soruyu her gördüğümde muhakkak yorum yapmaya çalışıyorum çünkü bende oldu çok şükür. Hsg sonrası bi kaç ay ihtimal yüksek deniyor. Ben çekildiğim ay hamile kaldım çok şükür ki
Banada dua edin olur mu?Bende varim. Rabbiminde izniyle hsgden sonra sadece 1 kez adet gordum suan hamileyim.
Tesekkur ederim allah razi olsun.Çok sevindim güle güle büyütün :)
Hep dualarimda isteyene el acip dua eden herkese daimi saglikli evlatlar nasip etsin rabbimBanada dua edin olur mu?
Bende geçen hafta perşembe çektirdim sizin süreç nasıldı Pcos falan var mıydı nasıl bir yol izlediniz acabaBu soruyu her gördüğümde muhakkak yorum yapmaya çalışıyorum çünkü bende oldu çok şükür. Hsg sonrası bi kaç ay ihtimal yüksek deniyor. Ben çekildiğim ay hamile kaldım çok şükür ki
Çok Ağrılı oluyor mu acaba ya ben biraz tedirginim kimisi acılı oluyor diyorBende geçen hafta perşembe çektirdim sizin süreç nasıldı Pcos falan var mıydı nasıl bir yol izlediniz acaba
Ben anestezili çektirdim kesinlikle sizde öyle yapın ben ki çok hassas olan biri değilim kolay kolay şuram ağrıyor buram ağrıyor demem ama çektirdikten sonra ağrım devam etmişti yarım saat daha sonra da günlük kasık ağrım ve bel ağrılarım oluyor hafif hafif ona bağlamak istemiyorum ama doktorum ağrı kesici de vermişti bu yüzdendir diye tahmin ediyorum.Çok Ağrılı oluyor mu acaba ya ben biraz tedirginim kimisi acılı oluyor diyor
Bennnnnnnnnn çektim 4yil önce hamile kaldım inşallah sende hamile kalırsınKızlar hsg yani rahim filmi çekildikten sonra gebeliği oluşan var mı acaba sanırım hsg gebe kalma ihtimalini yükseltiyormuş çektirip faydasını gören var mı???
Bende 25de gidecem yine olmuyor yine çektirmek istiyorumSüper ya çok sevindim vallaha :) inşallah darısı bana 24 ünde bende gidicem nasipse banada dua edin lütfen
Aminnn inşallah yaa çok teşekkür ederim çok sevindim sizin adınızadaBennnnnnnnnn çektim 4yil önce hamile kaldım inşallah sende hamile kalırsın
Ben devlette yaptırıcam araştırma hastanesinde ama korkuyorum sanırım anestezili olmaz ama ya ilk kez çektiricem korkuda var ama yapmak zorundayımBen anestezili çektirdim kesinlikle sizde öyle yapın ben ki çok hassas olan biri değilim kolay kolay şuram ağrıyor buram ağrıyor demem ama çektirdikten sonra ağrım devam etmişti yarım saat daha sonra da günlük kasık ağrım ve bel ağrılarım oluyor hafif hafif ona bağlamak istemiyorum ama doktorum ağrı kesici de vermişti bu yüzdendir diye tahmin ediyorum.
Sizde mi gebelik istiyorsunuz kaç kez çektirdiniz daha önce bende ilk kez çektiricem doktorlar faydalı olduğunu söylüyorBende 25de gidecem yine olmuyor yine çektirmek istiyorum
Ben de ilk defa çektirdim özelde yaptırdım ama devlette de anestezili oluyordu sanki yanlış hatırlamıyorsam.Korkma inşallah ağrısız sızısız geçer .Ben devlette yaptırıcam araştırma hastanesinde ama korkuyorum sanırım anestezili olmaz ama ya ilk kez çektiricem korkuda var ama yapmak zorundayım
Pcos veya başka birşey yoktu aşılama tedavisine başlayacaktık rahim filmi istendi o ay kendiliğinden oldu çok şükürBende geçen hafta perşembe çektirdim sizin süreç nasıldı Pcos falan var mıydı nasıl bir yol izlediniz acaba
Ben korktuğum için c kollu cihazı olan özel merkezde ağrı kesici veya anestezi almadan çektirdim çıkışta da gezmeye gittim akşama kadar yürüdüm gezdim ne bi kanama bi sıkıntı olmadı ben de yorumlardan çok korktum anestezisiz çektiremem diyordum devlete de randevu bulmuştum ama o cesareti gösteremedim çünkü gelince doktor ağrı kesici yazacak eczaneden onu alıp içeceksiniz dediler vs ben de korktum gidemedim özele gittim herhangi bir ilaç veya anestezi olmadan çektirdim çok şükür bir sıkıntı yaşamadım ve o günden itibaren ilişki denedik yani ertelemedik de ve tedaviye niyet etmişken çok şükür o ay normal olarak hamile kalmış oldumÇok Ağrılı oluyor mu acaba ya ben biraz tedirginim kimisi acılı oluyor diyor
Ayyy diğer yorumunuzu da okudum da ne güzel inşallah darısı bize isteyen herkese nasip olsun hayırlısıylaPcos veya başka birşey yoktu aşılama tedavisine başlayacaktık rahim filmi istendi o ay kendiliğinden oldu çok şükür