hsg rahim filmi sonrası hamile kalanlar

5 şubatta hsg çekildi yumurtalamda bitti değerlendirdim bakalım rabbim nasip ettimi umut etmektende yoruldum her belirtiyi hamileliğe yormak istemiyorum inşallah bebeğim gelmiştir 2 mart adet günüm

İnsan beklerken bile yoruluyor ben regle 3 kala regl oldum . Hsg sonrası kesin olur diyordum nasip .

Bnm Zeynep kamilde 3 boyutlu bir ultrason cihaziyla rahimde perde olduğunu tespit etmislerdi
Rahim filmi çektirdim raporunu almak için gitmem gerekiyor e nabıza yüklemediler. Raporda ne yazıyor bilmiyorum hiç. Zeynep kamilde de iyi bir doktora denk gelemedim tüm detayları sorayım.

Film görüntüsü var ama raporu alamadım gidip

Eklentiler

• IMG_3511.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 74
5 şubatta hsg çekildi yumurtalamda bitti değerlendirdim bakalım rabbim nasip ettimi umut etmektende yoruldum her belirtiyi hamileliğe yormak istemiyorum inşallah bebeğim gelmiştir 2 mart adet günüm
Merhaba regliniz geldi mi ne durumdasiniz ?

Merhaba benim 1 oğlum var 6 yaşında o 2 yaşındayken 2. Ye karar verdik korunmayı bıraktım ama olmadı 3 yıl önce hsg çekildim bi sorun cıkmadı hsg den 9 ay sonra hamile kaldım ama öğrendikten 2 hafta sonra kaybettim malesef üzerinden 1 buçuk yıl geçti ama klomen femara kullanmama rağmen yine olmadı eşimde de ben dede bi sorun yok 6 mart'ta hsg çekildim tekrar yine sorun yok şimdilik beklemedeyim 1 haftam var bata ama hiç umudum yok

Ben çektiğim ay korundum diğer ay hamile kaldım. Pcos görünümü vardı bende. Doktor şansın %15 arttığı hsg den sonra 3/4 ay beklememizi söylemişti tedavi için çok şükür gebelik oldu inşallah size de nasip olur

hayırlı olsun ben malesef 2.ci adetimi gördüm

inşallah tez zamanda bebeğinizi alırsınız kucağınıza

Eşimde ve bende hic bir sorun yoktu 4 ay denedik olmadı sürekli idrar yolu enfeksiyonu gecirdigim icin doktor hgs cekelim dedi cekim sonucu iki tupumun de tamamiyle tıkalı olduğunu ameliyatla bile açılamayacağını gebe kalirsam dis gebelik olacagini sadece tup bebekle bebek sahibi olabilcegimizi soyledi 21 yasindaydim bunlari soylerken baska doktorlar arastirip tedavi olmaya karar vermistim hgs cekildigim ay dogal yolla hamile kaldim ve sorunsuz bir gebelik gecirdim kızım suan 4 yasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…