Rahimdeki perdeyi doktor nasıl gördü acaba ultrasonda görünüyor muDaha önce bir düşük bi dış gebelik geçirdim rahimde perde vardı ameliyat oldum dış gebelikten dolayı tüpüm tıkandı
Ultrasonda görmediler rahim filmi çekildi orda fark edildiRahimdeki perdeyi doktor nasıl gördü acaba ultrasonda görünüyor mu
Bnm Zeynep kamilde 3 boyutlu bir ultrason cihaziyla rahimde perde olduğunu tespit etmislerdiRahimdeki perdeyi doktor nasıl gördü acaba ultrasonda görünüyor mu
Rahim filmi çektirdim raporunu almak için gitmem gerekiyor e nabıza yüklemediler. Raporda ne yazıyor bilmiyorum hiç. Zeynep kamilde de iyi bir doktora denk gelemedim tüm detayları sorayım.Bnm Zeynep kamilde 3 boyutlu bir ultrason cihaziyla rahimde perde olduğunu tespit etmislerdi
Merhaba regliniz geldi mi ne durumdasiniz ?5 şubatta hsg çekildi yumurtalamda bitti değerlendirdim bakalım rabbim nasip ettimi umut etmektende yoruldum her belirtiyi hamileliğe yormak istemiyorum inşallah bebeğim gelmiştir 2 mart adet günüm
Hsg sonrasi regli gecikmesi normal mi acaba ? Dr unuz boyle bir seyden bahsetti mi ?İnsan beklerken bile yoruluyor ben regle 3 kala regl oldum . Hsg sonrası kesin olur diyordum nasip .
Ben önce bile oldum ama gecikmesi olanlar oluyormuş doktorum hiç bahsetmedi. Hiç olmuyorsanız bir sorun var demektir. Ama gecikme normalHsg sonrasi regli gecikmesi normal mi acaba ? Dr unuz boyle bir seyden bahsetti mi ?
Merhaba benim 1 oğlum var 6 yaşında o 2 yaşındayken 2. Ye karar verdik korunmayı bıraktım ama olmadı 3 yıl önce hsg çekildim bi sorun cıkmadı hsg den 9 ay sonra hamile kaldım ama öğrendikten 2 hafta sonra kaybettim malesef üzerinden 1 buçuk yıl geçti ama klomen femara kullanmama rağmen yine olmadı eşimde de ben dede bi sorun yok 6 mart'ta hsg çekildim tekrar yine sorun yok şimdilik beklemedeyim 1 haftam var bata ama hiç umudum yokselam kızlar 1 yıldır bebek olmuyor tedaviye başladım eşimdede bendede bir problem yok sadece bende d vitamini düşük çıktı bu çarşamba yani 2 şubattaa rahim filmi çekilecek doktorlar rahim filmi sonrası gebelik kolaylaşıyor diyor aranızda rahim filmi sonrası hamile kalan var mı
Ben çektiğim ay korundum diğer ay hamile kaldım. Pcos görünümü vardı bende. Doktor şansın %15 arttığı hsg den sonra 3/4 ay beklememizi söylemişti tedavi için çok şükür gebelik oldu inşallah size de nasip olurselam kızlar 1 yıldır bebek olmuyor tedaviye başladım eşimdede bendede bir problem yok sadece bende d vitamini düşük çıktı bu çarşamba yani 2 şubattaa rahim filmi çekilecek doktorlar rahim filmi sonrası gebelik kolaylaşıyor diyor aranızda rahim filmi sonrası hamile kalan var mı
hayırlı olsun ben malesef 2.ci adetimi gördümBen çektiğim ay korundum diğer ay hamile kaldım. Pcos görünümü vardı bende. Doktor şansın %15 arttığı hsg den sonra 3/4 ay beklememizi söylemişti tedavi için çok şükür gebelik oldu inşallah size de nasip olur
inşallah tez zamanda bebeğinizi alırsınız kucağınızaMerhaba benim 1 oğlum var 6 yaşında o 2 yaşındayken 2. Ye karar verdik korunmayı bıraktım ama olmadı 3 yıl önce hsg çekildim bi sorun cıkmadı hsg den 9 ay sonra hamile kaldım ama öğrendikten 2 hafta sonra kaybettim malesef üzerinden 1 buçuk yıl geçti ama klomen femara kullanmama rağmen yine olmadı eşimde de ben dede bi sorun yok 6 mart'ta hsg çekildim tekrar yine sorun yok şimdilik beklemedeyim 1 haftam var bata ama hiç umudum yok
bende ilk ay gecikme olmadı hatta erken oldu adetim bat günümden 11 gün önce erken olduHsg sonrasi regli gecikmesi normal mi acaba ? Dr unuz boyle bir seyden bahsetti mi ?
merhaba malesef hsg sonrası 2.ci adetimi gördüm nasip değilmiş beklemedeyimMerhaba regliniz geldi mi ne durumdasiniz ?
Teşekkür ederim inşallah bu ay da olmadı yine adet oldum umudum kalmadı artık bıktım her ay negatifi görmekteninşallah tez zamanda bebeğinizi alırsınız kucağınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?