Ben de 9 ocakta rahim filmi çektirdim 29 ocakta hamile olduğumu öğrendimhiç yokmu kızlar hsg sonrası hamile kalan
Çekildiğim ay hamile kaldım 4 aylik oğlum var darısı başınızaselam kızlar 1 yıldır bebek olmuyor tedaviye başladım eşimdede bendede bir problem yok sadece bende d vitamini düşük çıktı bu çarşamba yani 2 şubattaa rahim filmi çekilecek doktorlar rahim filmi sonrası gebelik kolaylaşıyor diyor aranızda rahim filmi sonrası hamile kalan var mı
Çekildiğim ay korunmalı önerdi doktorlar aralıkta çekildim şimdilik hamile değilimselam kızlar 1 yıldır bebek olmuyor tedaviye başladım eşimdede bendede bir problem yok sadece bende d vitamini düşük çıktı bu çarşamba yani 2 şubattaa rahim filmi çekilecek doktorlar rahim filmi sonrası gebelik kolaylaşıyor diyor aranızda rahim filmi sonrası hamile kalan var mı
ayyyyy hayırlı olsun bir sorununuz varmıydıBen de 9 ocakta rahim filmi çektirdim 29 ocakta hamile olduğumu öğrendim
amin rabbim bağışlasınÇekildiğim ay hamile kaldım 4 aylik oğlum var darısı başınıza
inşallah tez zamanda alırsınız güzel haberiÇekildiğim ay korunmalı önerdi doktorlar aralıkta çekildim şimdilik hamile değilim
Daha önce bir düşük bi dış gebelik geçirdim rahimde perde vardı ameliyat oldum dış gebelikten dolayı tüpüm tıkandıayyyyy hayırlı olsun bir sorununuz varmıydı
çok güzel inşallah bizde alırız güzel haberi yarın çekilecek rahim filmiTemmuzda ameliyat olmuştum spiral takılmıştı tekrar yapışma olmasın diye kasımda çıkarttık
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız sizde en kısa zamandaçok güzel inşallah bizde alırız güzel haberi yarın çekilecek rahim filmi
selam kızlar 1 yıldır bebek olmuyor tedaviye başladım eşimdede bendede bir problem yok sadece bende d vitamini düşük çıktı bu çarşamba yani 2 şubattaa rahim filmi çekilecek doktorlar rahim filmi sonrası gebelik kolaylaşıyor diyor aranızda rahim filmi sonrası hamile kalan var mı
Bende çekindim ve beklemedeyim 3 gün kaldı adeteselam kızlar 1 yıldır bebek olmuyor tedaviye başladım eşimdede bendede bir problem yok sadece bende d vitamini düşük çıktı bu çarşamba yani 2 şubattaa rahim filmi çekilecek doktorlar rahim filmi sonrası gebelik kolaylaşıyor diyor aranızda rahim filmi sonrası hamile kalan var mı
evet oldu hala lekelenme şeklinde peçeteye geliyorçok güzel inşallah bizde alırız güzel haberi yarın çekilecek rahim filmi
inşallah güzel haberi alırsınızBende çekindim ve beklemedeyim 3 gün kaldı adete
Bende de 3 4 gün devam etmisti lekelenme dr 4 gün sonra ilişki dediği için iliskiden sonra bi daha lekelenme olmadievet oldu hala lekelenme şeklinde peçeteye geliyor
Hiç bir belirti yok ama adet olacak gibi hissediyorum bi çarşamba günü aşırı derece de bel ağrısı yaşadım 2 gün şimdi hiç bisey yokinşallah güzel haberi alırsınız
sonucunuz nedirHiç bir belirti yok ama adet olacak gibi hissediyorum bi çarşamba günü aşırı derece de bel ağrısı yaşadım 2 gün şimdi hiç bisey yok
Maalesef hastalandim bitti bugün 9. Günümdeyim yumurtlamaya doğru gidiyor siz ne durumdasınız adete ne kadar kaldisonucunuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?