- 16 Kasım 2014
- 93
- 13
- 13
- 41
Bende adet Olmayı beklıyorum canım,15 gunüm fln var,heyecanlıyım bende cok....görsen neler yıyıyorum sağlıklı besleneyım dıye:))folige de basladim Herşeyin hayırlısı...
inşallah ilk dnemende alırsın kucağına bebklerini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende adet Olmayı beklıyorum canım,15 gunüm fln var,heyecanlıyım bende cok....görsen neler yıyıyorum sağlıklı besleneyım dıye:))folige de basladim Herşeyin hayırlısı...
İnşallah canım yaa...hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ama içten çok stress var tabiinşallah ilk dnemende alırsın kucağına bebklerini
Senın de Pazartesi guzel haberlerını alırız ınsallah stress yok:)İnşallah canım yaa...hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ama içten çok stress var tabisimdi ki aklım olsa bu kadar beklemezdım,yok gezelım tozalım...Karar vermemi yeterli olmuyor işte
![]()
InşAllah Seninde pazartesı guzel haberlerını alırız:)inşallah ilk dnemende alırsın kucağına bebklerini
InşAllah Seninde pazartesı guzel haberlerını alırız:)
Bencede en ıyısın yaparsın canım,cunku hem bırsey hıssetmıyorsun Hemde cok Uyandığında hersey bıtmıs oluyor:) hem anestezının bır zararı yok,hafıf verıyorlar cunku,ameliyat anestezı gıbı degılmıs Dr Um söylemıstı bana,hangı hastanede olacak Dr un alsacaktaydo degıl mı?inşallah hemen yazarım sana sanırım anestezi alıcam.tıkanıklık varsa canım çok yanacak gibi risk almiyim diyorum
Bencede en ıyısın yaparsın canım,cunku hem bırsey hıssetmıyorsun Hemde cok Uyandığında hersey bıtmıs oluyor:) hem anestezının bır zararı yok,hafıf verıyorlar cunku,ameliyat anestezı gıbı degılmıs Dr Um söylemıstı bana,hangı hastanede olacak Dr un alsacaktaydo degıl mı?
Bencede en ıyısın yaparsın canım,cunku hem bırsey hıssetmıyorsun Hemde cok Uyandığında hersey bıtmıs oluyor:) hem anestezının bır zararı yok,hafıf verıyorlar cunku,ameliyat anestezı gıbı degılmıs Dr Um söylemıstı bana,hangı hastanede olacak Dr un alsacaktaydo degıl mı?
Canım bende seni soracaktım nasıl gectı diye...ıyı olmana cok sevındım,seninde sonucun benım gıbı çıkmış sağ tüp tıkalı benımdepazartesi yeni dr tanıştım.biraz ilerde görüntüleme mrkezinde anestezi alarak hsg çektirdim.dr um çekti.sağ tüp tıkalı çıktı.çok sorun değil diğeri işimizi görür dedi.perşembe muayene olucam.hafif ağrım var uyudum uyandım olay bitmiş beni giydirmişlerdi bile.şükür bunuda atlattım
Canım bende seni soracaktım nasıl gectı diye...ıyı olmana cok sevındım,seninde sonucun benım gıbı çıkmış sağ tüp tıkalı benımdeama ona da sukur en azından bırı acık,pekı sanada tüp bebek mı önerdi?? Nasıl devam edecek tedavı ?
Benım kı hemen çağırdı bende gecen ay gıtmedım beklemek ıstedım sonuçta rahîm fılmı küçükte olsa operasyon bıraz toparlasın ıstedım rahîmde kendını ,sımdı beklıyorum gelecek hafta adet olmam lazım olur olmaz başlayacağım tüp bebek tedavısıne,heyecan dorukta yanı:) adet duzensizligi hormonlarla ilgili olabilir belkı canımtüp bebek önermedi.1 2 ay bekliyelim dedi.şu adetlerini düzenleyelim dedi.bugün muayene olmaya çağırdı.
Benım kı hemen çağırdı bende gecen ay gıtmedım beklemek ıstedım sonuçta rahîm fılmı küçükte olsa operasyon bıraz toparlasın ıstedım rahîmde kendını ,sımdı beklıyorum gelecek hafta adet olmam lazım olur olmaz başlayacağım tüp bebek tedavısıne,heyecan dorukta yanı:) adet duzensizligi hormonlarla ilgili olabilir belkı canım
anladım canım gelecek ay yıne gıdcekesın ozaman Allah yardımcımız olsun,bende sana bilgi veririm benim son durumları :) birbirimiIze dua edelum:)hormon testim nerdeyse 2 sene olacak yaptırdım bi daha istedi.adetin 3.günüde gidicem
Anl
anladım canım gelecek ay yıne gıdcekesın ozaman Allah yardımcımız olsun,bende sana bilgi veririm benim son durumları :) birbirimiIze dua edelum:)[/QUOT
smear aldı benden bugün hafif iltihap varmış.anttibiyotik ve progestan verdi.adet olunca klomen kullancakmışım yine.hayırlısı ne derse onu yapıyorum.titiz bi doktor gibi görünüyo.senin içinde hayırlısı olur inşallah.çok güzel bir duygu annelik sen de inşallah en kısa zamanda tadarsın bu duyguyu canım
Bu hafta adet olmam lazım artık kendimi hazırladım tüp bebek ıcın umarım hayırlısı olur canımm hepımız ıcınde,ne Heyecanlı bır sürecmıs yaaa
star3535 tüplerimin ikisde açık çok şükür? sen ne yaptın başladınmı tüp bebek tedavisine yada hangi aşamadasın?M
Nazah35 tüplerin açık mı ,yoksa kapalı olan var mı?benım bırı açıldı hsg aşamasında bırı açılmadı ve kapalıoyuzden dr bosuna zaman kaybetmeyelım dırek tüp bebek yapalım dedı
Ama tek tuple hamıle kalanlarda duydum,yumurtlama olduğu ıcın aşılamada olabılır,ama dırek tüp yapalım dedı bana
Bende tüp bebek konusunda deneyım yaşayanlardan tecrubelerını duymak ısterım
HAMİLELİĞİNİZ NASIL GDİYOR? ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSNteşekkürler.filmden 10 gün sonra hamile kaldım çok şükür.
Iyi dileklerin icin tesekkurler arkadasim.hamileligim cok sukur rahat geciyor.20 aralik normal dogum tarihim ama galiba 11 aralikta sezeryan olcam.notmal dogumdan biraz korkuyorumHAMİLELİĞİNİZ NASIL GDİYOR? ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSN