- 7 Eylül 2014
- 612
- 710
- 128
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim Ol derse olur tabi..İnşallah..canım ne mucizeler duyuyoruz kafana takma dr un dediklerini arkadaşımın eşinin spermi yoktu kök hücre tedavisiyle bir kaç denemeden sonra oldu yeterki Rabbim istesin
Beklemekten içim şişti. Ol derse olur bunu bilmesem ne yapardım bilmiyorum.Rabbim Ol derse olur tabi..İnşallah..
ne zaman belli olcakBeklemekten içim şişti. Ol derse olur bunu bilmesem ne yapardım bilmiyorum.
ne zaman belli olcak
canım korkmaaa ben çok mu inanmıştım bilmiyom ki unutamıcağım bir acım olmadı :)kızlaaarrrr bende bebek istiyorum. 1,5 yıldır deniyorum. yarın hsg çektireceğim. kolaylık dileyin ne olurr.... :'(
ya normalde öle iğneden miğneden çok korkan bi insan değilimdir ama hsg çok zor diyorlar haliyle insan ürküyor.canım korkmaaa ben çok mu inanmıştım bilmiyom ki unutamıcağım bir acım olmadı :)
Pazartesi hsg çektireceğim. Adet dönemim şuan, bakalım ne olacak.ne zaman belli olcak
şimdiden Allah yardımcın olsun cnm bende dün yaptırdım bnm ki cok acıdı ilaç verilirken cok yanma hissettim inşallah snnki bnmki gibi geçmez dün kanamam oldu cok ama bgn daha iyiyim kendini cok kasma stres yapma ben cok gerildim zorlandım ve kendimi okdr cok kasmışım ki hala her yerim ağrıyoPazartesi hsg çektireceğim. Adet dönemim şuan, bakalım ne olacak.
Ben anestezi istedim ama sence hatamı yaptım?şimdiden Allah yardımcın olsun cnm bende dün yaptırdım bnm ki cok acıdı ilaç verilirken cok yanma hissettim inşallah snnki bnmki gibi geçmez dün kanamam oldu cok ama bgn daha iyiyim kendini cok kasma stres yapma ben cok gerildim zorlandım ve kendimi okdr cok kasmışım ki hala her yerim ağrıyomutlaka doktorun verdiği ağrı kesiciyi iç unutma!!
Bence kesinlikle cok doğru bi karar vermişsin ben böyle bişey olacagini bilseydim kesinlikle anestezi isterdim film çekilirken avaz avaz bağırdim hatta bırakın vazgeçtim çektirmek istemiyorum dayanamicam fln dedim ağlaya ağlaya o yüzden kesinlikle doğru kararfbtl .!.:Ben anestezi istedim ama sence hatamı yaptım?
Çok sağol biraz kızdım kendime herkes çok kolay diyor neden korkuyorum diye. Umarım iyi çıkar bende yazarım sonucu buraya.Bence kesinlikle cok doğru bi karar vermişsin ben böyle bişey olacagini bilseydim kesinlikle anestezi isterdim film çekilirken avaz avaz bağırdim hatta bırakın vazgeçtim çektirmek istemiyorum dayanamicam fln dedim ağlaya ağlaya o yüzden kesinlikle doğru karar
Doktor çok ısrar etti ve beni lokal anesteziye ikna etti. Çok korkuyorum.Bence kesinlikle cok doğru bi karar vermişsin ben böyle bişey olacagini bilseydim kesinlikle anestezi isterdim film çekilirken avaz avaz bağırdim hatta bırakın vazgeçtim çektirmek istemiyorum dayanamicam fln dedim ağlaya ağlaya o yüzden kesinlikle doğru karar