hsg(rahim filmi) çektirenlerrrr:(((

canım ne mucizeler duyuyoruz kafana takma dr un dediklerini arkadaşımın eşinin spermi yoktu kök hücre tedavisiyle bir kaç denemeden sonra oldu yeterki Rabbim istesin

Pazartesi hsg çektireceğim. Adet dönemim şuan, bakalım ne olacak.
şimdiden Allah yardımcın olsun cnm bende dün yaptırdım bnm ki cok acıdı ilaç verilirken cok yanma hissettim inşallah snnki bnmki gibi geçmez dün kanamam oldu cok ama bgn daha iyiyim kendini cok kasma stres yapma ben cok gerildim zorlandım ve kendimi okdr cok kasmışım ki hala her yerim ağrıyo:KK43:mutlaka doktorun verdiği ağrı kesiciyi iç unutma!!

şimdiden Allah yardımcın olsun cnm bende dün yaptırdım bnm ki cok acıdı ilaç verilirken cok yanma hissettim inşallah snnki bnmki gibi geçmez dün kanamam oldu cok ama bgn daha iyiyim kendini cok kasma stres yapma ben cok gerildim zorlandım ve kendimi okdr cok kasmışım ki hala her yerim ağrıyo:KK43:mutlaka doktorun verdiği ağrı kesiciyi iç unutma!!
Ben anestezi istedim ama sence hatamı yaptım?

fbtl .!.:
Ben anestezi istedim ama sence hatamı yaptım?
Bence kesinlikle cok doğru bi karar vermişsin ben böyle bişey olacagini bilseydim kesinlikle anestezi isterdim film çekilirken avaz avaz bağırdim hatta bırakın vazgeçtim çektirmek istemiyorum dayanamicam fln dedim ağlaya ağlaya o yüzden kesinlikle doğru karar

Kızlar dua edin bnm içinde inşallah hsg iyi çıkar ve tüpleri açıktır diye yrn sonucu alınca hbr vericem inşallah çektiğim acıya deger:(

Bence kesinlikle cok doğru bi karar vermişsin ben böyle bişey olacagini bilseydim kesinlikle anestezi isterdim film çekilirken avaz avaz bağırdim hatta bırakın vazgeçtim çektirmek istemiyorum dayanamicam fln dedim ağlaya ağlaya o yüzden kesinlikle doğru karar
Çok sağol biraz kızdım kendime herkes çok kolay diyor neden korkuyorum diye. Umarım iyi çıkar bende yazarım sonucu buraya.

Ben istanbulda radyotomda anestesisiz cektirdim.aletleri o kadar iyiydi ki korktugum kadar kesinlikle yokmus dedim.ufak bi adet sizisi hissettim sadece.eger istanbulda cektirecekseniz kesinlikle orda cektirin

ben bugün çektirmeye çalıştım ama rahim ağzı darlığı varmış, çekemediler. bir sonraki ay yine birsürü ağrı ve sızı eşliğinde tekrar çektirmem gerekiyor. Allah yardımcımız olsun.

Doktor çok ısrar etti ve beni lokal anesteziye ikna etti. Çok korkuyorum.

Ben çok kötü bir hadise yaşadım bu yüzden çektirmeyeceğim. Çok kötü hissediyorum kendimi.

ekinnnnn06 merhaba öncelikle herşey gönlünce olsun. sana birşeyler sormak istiyorum bende dün temel beye gittim ilk defa rutin süreç tahliller ve hsg çekimi sen yaşamışsın nasıldı ben çok kararsızım nasıl çektirmem gerektiği konusunda işin hem maddi boyutu var hemde yaşadıkları var insanın öyleee sakin kalıp süreci bekleyenlerden değilim maalesef herkes gibi herkes kadar merak ve endişe taşıyorum.Ne aşamadasın ne kadar oldu başlayalı ve memnun musun?

Back