hsg(rahim filmi) çektirenlerrrr:(((

şimdilik memnunum ben özel kliniklere cok güvenmiyorum bana para tuzağı gibi geliyo tüp bebek deyince adamlar resmen ticaret mantığı ile bakıyo çünkü acıbadem isim yapmış bi kurum şansımıza birazda ..
Öyle tabi doktorum ilgili çok sağolsun. Pahalı olan test film gibi şeylerde sağlık ocağında yaptır ya da devlette diyor. Bende başladım diye devam ediyorum sadece yoksa çoktan bırakmıştım.

ben hiç devlete gitmedim ama artık özelede dediğniz gibi para kazanmak amaçlı olduklarını düşünüyorum ama devlette işler çok yavaş ilerliyo bide ilgili değiller diye düşünüyorum.. hsg çektiricem reglmden sonra sizce hemen aşılama denemelimiyim ?? artık çok istiyoruz 2 yıl bitti Allah isteyen herkese versin 2 yıl aslında hiç bişe ama ..

devlette çok üzün sürer dıye eşim istememişti..eşimin ailesininde haberi yoktu o yüzden kısa sürsün dıye özelde yaptırdım...
Anladım aynı bizim gibi kimsenin haberi olmadan halletmeye çalışmışsanız sizde, belki birden kalırsın kim bilir.

ben hiç devlete gitmedim ama artık özelede dediğniz gibi para kazanmak amaçlı olduklarını düşünüyorum ama devlette işler çok yavaş ilerliyo bide ilgili değiller diye düşünüyorum.. hsg çektiricem reglmden sonra sizce hemen aşılama denemelimiyim ?? artık çok istiyoruz 2 yıl bitti Allah isteyen herkese versin 2 yıl aslında hiç bişe ama ..
Ben hsg yi bu ay çektirip hiç ara vermeden yapacağım aşılamayı. Madem şans yüksek diyorlar hamilelik için deneyeyim diyorum. Olmadı tüp bebek için çok geç kalmamış olurum.

Ben hsg yi bu ay çektirip hiç ara vermeden yapacağım aşılamayı. Madem şans yüksek diyorlar hamilelik için deneyeyim diyorum. Olmadı tüp bebek için çok geç kalmamış olurum.
bende bu şekilde istiyorum ama gitmeyi düşündüğüm dr ne dicek nasıl yol izlicek bilemiyorum umarım daha fazla oyalamaz beni dr lar biraz fazla oyaladı..rahim ağzında yara vardı ben kadın doğuma ilk o şekilde gittim 1 yıldan fazla ilaç tedavisi yaptılar sonra başka bi dr gittim lazerle yaktılar işte ..sizin ne kdr oldu bekleyiş

bende bu şekilde istiyorum ama gitmeyi düşündüğüm dr ne dicek nasıl yol izlicek bilemiyorum umarım daha fazla oyalamaz beni dr lar biraz fazla oyaladı..rahim ağzında yara vardı ben kadın doğuma ilk o şekilde gittim 1 yıldan fazla ilaç tedavisi yaptılar sonra başka bi dr gittim lazerle yaktılar işte ..sizin ne kdr oldu bekleyiş
1 yılı geçti, uğraşıyoruz ama daha elle tutulur bir şey yok. Yumurta takibi yapıldı sonra olmayınca hsgye karar verdik. Benim eşimde herşey normaldi. Şimdi testleri tekrarladık eşimde değerler çok düşük çıktı. Şaşkınız. Aşılama bile çözüm olmaz bu sonuçlarla dediler o yüzden bir an önce denemek istiyoruz.

1 yılı geçti, uğraşıyoruz ama daha elle tutulur bir şey yok. Yumurta takibi yapıldı sonra olmayınca hsgye karar verdik. Benim eşimde herşey normaldi. Şimdi testleri tekrarladık eşimde değerler çok düşük çıktı. Şaşkınız. Aşılama bile çözüm olmaz bu sonuçlarla dediler o yüzden bir an önce denemek istiyoruz.
anladım canım ya tek dr lada kalma işte benimde 2 yıl geçti 2 dr a gittim şimdi 3. bi dr. gidicem bana ve eşimede tahlil harici bir işlem yapılmadı dr.lar çok zamanımı çaldı böyle düşünüyorum bu ayı iyi değerlendirmeye çalıştık bu benim son şansım diyorum normal yolla (keçi boynuzu özü, macun, pekmez ,otlar,kabak çekirdeği) eşimde artık çok istio dr. laparaskopi die tutturmasa hsg çekilmiş olcktım şimdi offf.. Allah hepimize nasip etsin ya çok zor evden dışarı çıkasım gelmio reglm yanştıkca..

Ben anlamadım Dr karşı güvenim kırıldı kesin ogreniriz sorun varsa mudale ederiz dedi ama ya yoksa.. nie direk dedi bilmiorum he birde eşim de hareketlilik biraz düşük normal yolla hamile kalma zor dedi :KK43: 2 yıl geçti
canım keçi boynuzu özünü denediniz mi hiç

inşallah olur canım olmazsa sa bir sürü yol var sıkma canını
sağol canım ya Allah isteyen kimseyi mahrum bırakmasın dr normal yolla hamile kalman çok zor deyince bide 26 aydır beklemek her rgl dönemi kabusa dönüo evde

Back