- 30 Kasım 2014
- 94
- 57
- 18
cnm sen nerde ne kadara yaptırdınMerhabalar. Bunu okuyanlari endişelendirmek istemem ama zor bir işlem. Ben bugun yaptırdım ve bilseydim kesinlikle anestezi ile yaptirirdim. Sonucu hemen elime verdiler. Çok şükür biseyim yokmuş. Ama tavsiye: anestezi ile yaptirin.
Hayirli haberlerinî bekliyorum canımmm
Tugceee adet oldumbenim işim biraz zor.umarım ilaçlar işe yarar.yarın kontrolüm var bakıcak yumurta büyüdümü..sende bence bekleme yap bi test inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz :)
Tugceee adet oldum( 15 gun sonra oldum Bırde ( tüp bebeğe başlıyorum yarın randevu aldım dua et canım bana,sen nasılsın
gözün aydın canım:) hadi bismillah diyelim o zaman :)benimde yarın randevum var.klomen kullanıyorum glifor ve inofolicte devam ediyorum.yarın bakıcak yumurta büyümüşmü diye .sanada şimdi ilaç verir yumurta büyüsün diye galiba dimi.akşam gelince yaz ...Allah yardımcımız olsun
Merhaba bu glifor ne icin acaba bilgi verebilir misiniz lutfen..? Bana sadece klomen vermisti doktorum yumurtlama ve catlama oldu gebelik olmadi ..
yumurtlama tembelliği var bende.gunde 3 klomene bile cevap vermiyo.diğer doktorlarım vermemişti ama bu yeni dr verdi.klomene takviye olarak verdi yanında inofolic te verdi.sende dr bir danış.
Aynen canım Hadı hayırlısı moduna gectım artık:)yarın görüşecegız ama hemen tahlıl yapar,iğneye başlatır mı bılmıyorum,Bırde en kötüsü adet iken muayene olmak off yanigözün aydın canım:) hadi bismillah diyelim o zaman :)benimde yarın randevum var.klomen kullanıyorum glifor ve inofolicte devam ediyorum.yarın bakıcak yumurta büyümüşmü diye .sanada şimdi ilaç verir yumurta büyüsün diye galiba dimi.akşam gelince yaz ...Allah yardımcımız olsun
Aynen canım Hadı hayırlısı moduna gectım artık:)yarın görüşecegız ama hemen tahlıl yapar,iğneye başlatır mı bılmıyorum,Bırde en kötüsü adet iken muayene olmak off yanihaber verırım sana aksam ayrıntıları,ınsallah senınde yarın guzel haberlerını alırız canım büyümüştür inşallah
tugcee canım ınternetımde sorun vardı cevap yazamadım cok pardonbende büyüme yok maalesef klomeni 4 e çıkardı.pazartesi tekrar çağırdı.haberler sende :)
Y
tugcee canım ınternetımde sorun vardı cevap yazamadım cok pardoncanım ben iğnelere başladım gecen hafta perşembeden ıtıbaren,hala oluyorum günde 2 kez Yılbaşından önce toplarız dedı Dr Um valla heyecan dorukta anlayacağın :)) zormuş canım süreç sen ne yaptın canım gıttın mı Dr?
Benımde kullandığım gonal f canım,günde 200 lük doz ile alıyorum ama göğüslerım ve karnım bıraz sıstı,hormon yan etkisi sanırım,iğne ile büyüttukten sonra asılma mı yapacak ? Insallah canım Hakkımızda hayırlısı yarın. Gıdecegım son dk gelısmelerı bıldırırım sana:)benim bu ay yumurtalar büyümedi.artık klomen vermeyecek bi daha ki ay iğneye geçicez.gonalf kullanacakmışım.hayırlısı ya ...inşaallah kaliteli büyük yumurtaların olur.haberleini bekliyorum
Benımde kullandığım gonal f canım,günde 200 lük doz ile alıyorum ama göğüslerım ve karnım bıraz sıstı,hormon yan etkisi sanırım,iğne ile büyüttukten sonra asılma mı yapacak ? Insallah canım Hakkımızda hayırlısı yarın. Gıdecegım son dk gelısmelerı bıldırırım sana:)
Canım 200 başlatmıştı 150 ye düşürdü,ama şiştim yani inşallah buyumuslerdır,daha fazla şişmek ıstemıyorum200 çokmuş ya bana 75 verdi aşılama olurmu bilmiyorum.anlık karar veririz sanırım.konuşmadık dr yle.haberlerini bekliyorum hayırlısı olsun inşallah
Canım 200 başlatmıştı 150 ye düşürdü,ama şiştim yani inşallah buyumuslerdır,daha fazla şişmek ıstemıyorumHadı hayırlısı olsun canım ınsallah en kolay yoldan olur senın ıcınde,2015 te kucaklarımız mınnoslarımızla dolar:)yarın geleyım dr dan son havadıslerı bıldırecegım canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?