Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar bende perşembe günü rahim filmi çektrcm normali 350 tl inş bi sıkıntı çıkmaz dayanabilirm diye düşünyrm yorumlar rahatlattı filmden sonra kendiliğinden hamile kalanlar olmuş var mı sizinde bildikleriniz...
Canım bak 60 lira ücret demişsinya onu bi hastaneye tekrar sor çünkü ben araştırırken şöyle bişey öğrendim bazı hastanelrde cihazlar dijital olmuyormuş o zamanda dr ilacın yayılışını ekranda göremediği için hsg çekimİ sırasında hasta daha fazla ağrı çekiyormuş. Onu bi araştırmanı tavsiye ederim.
Film cektırdın mı canım nasıl gectıuzun yazmışsınız ama iyi olmuş, bende ayın 11'n de çektireceğim çok korkuyorum ama yazdıklarınız birazda olsa içimi rahatlattı. Bende anestezi almamayı düşünüyorum şu an
umarım vazgeçmem :)
Tugceeee ben hala hasta olmadım bılıuor musun ama test yapmaya korkuyorum 11 gün gectı off cok stresslıyımmmfazla kişiyle paylaşma iyi yada kötü.bide onlara dert anlatması var.zaten strest yetiyo insana...bende adet olmayı bekliyorum yine klomen vercekmiş..büyümüyo dedim ben denemek istiyorum dedi.illa kendi de görecek deniycek yani.sonra iğne sonra aşılama
Film cektırdın mı canım nasıl gectı
Tugceeee ben hala hasta olmadım bılıuor musun ama test yapmaya korkuyorum 11 gün gectı off cok stresslıyımmm
Canım Hadı ınsallah 2015 basında guzel haberi almış olursun:))belkı fılmden sonra dengesı bozulduysa senın kı erken geldı benım ki gec geliyor:)valla cok stress yaptım ara ara kasıklarım ağrıyor tam dıyorum oldum sonra tık yok,hatırlıyor musun gecen hafta 2 hafta önce bır damla geldı sonra kesıldo demmiştim üstüne Gorme olabılır mı kı?heveslenmek ıstemıyorum ama bekleyecegım sonra çıkmazsa cok üzülürüm gecen sene 1 kere 15 gün gec kalmıştı sonra oldum oyuzden bılemıyorum gecen aylar progestan kullanıyordum o Vücudu hamıle sandırıyor dıye olmamamıstım ama bu ay hıc bırsey kullanmadım nasıp dıyorum artık canımmmmm(ben bile adet oldum bugün 5.günü ilaç başladım klomen glifor inofolic bu 3 ünü kullanıyorum şuan.beklediğimden erken geldi.adetlerin düzenlimiydi senin.bence zaman kaybetme hemen test yap.nasıl bekledin ya ben olsam 3.günü ypmıştım testi...
Grevmiş olsn canımm,cıktı mı sonuc?tıkalıda çıksa uzulme sakın benımde bırı açıldı kalem esnasında bırı tıkalı kaldı ama tüp bebekte kanal onemlı degıl ,sakın canını sıkma :)çektirdim canım, anlatılanlar gibi adet sancısı oluyormuş gibi oldu. Aslında dayanılamayacak gibi bir ağrı değil ama ben işlem bittikten sonra bayıldım malesef. Biraz psikolojik olduğunu da düşünüyorum. İnşallah sonuçta iyi çıkar
Canım Hadı ınsallah 2015 basında guzel haberi almış olursun:))belkı fılmden sonra dengesı bozulduysa senın kı erken geldı benım ki gec geliyor:)valla cok stress yaptım ara ara kasıklarım ağrıyor tam dıyorum oldum sonra tık yok,hatırlıyor musun gecen hafta 2 hafta önce bır damla geldı sonra kesıldo demmiştim üstüne Gorme olabılır mı kı?heveslenmek ıstemıyorum ama bekleyecegım sonra çıkmazsa cok üzülürüm gecen sene 1 kere 15 gün gec kalmıştı sonra oldum oyuzden bılemıyorum gecen aylar progestan kullanıyordum o Vücudu hamıle sandırıyor dıye olmamamıstım ama bu ay hıc bırsey kullanmadım nasıp dıyorum artık canımmmmm(
Grevmiş olsn canımm,cıktı mı sonuc?tıkalıda çıksa uzulme sakın benımde bırı açıldı kalem esnasında bırı tıkalı kaldı ama tüp bebekte kanal onemlı degıl ,sakın canını sıkma :)
Hayirli haberlerinî bekliyorum canımmmTşk ederim, aslında ertesi günü çıktı ama benim sonuç randevum doktor ameliyatta olduğu için salı gününe kaldı. İnşallah salı günü görüşeceğim doktor ile sonra artık hayırlısı ile bir yol izleyeceğiz :)
Valla oynuyor benimle:))))Büyüdü haberını alacaksın ınsallah canım ınanıyorum ben:)benim işim biraz zor.umarım ilaçlar işe yarar.yarın kontrolüm var bakıcak yumurta büyüdümü..sende bence bekleme yap bi test inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz :)
cnm rahım filmini nerde ne kadara çektirdiniz acaba?Valla oynuyor benimle:))))Büyüdü haberını alacaksın ınsallah canım ınanıyorum ben:)
canım çınarlıda cektırdım 700tl(anesteziliydi Benim ki cok rahatti ama anlamadim sende ızmırde mısın?cnm rahım filmini nerde ne kadara çektirdiniz acaba?
cnm 700 tl çok yaa bazı yerler 250 300 e yapıyormus hesaplı yapan yerler var mı acabaCa
canım çınarlıda cektırdım 700tl(anesteziliydi Benim ki cok rahatti ama anlamadim sende ızmırde mısın?